Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311474 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 803
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
mob
Nokia Lumia 820
Pogledaj, mozda je problem sa kamera tasterom, nista drugo mi ne pada na pamet...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung S10 +
ma nije do tastera, sad kamera nece ni da slika.

ocigledno servis negine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony Z2
-
To su mi i oni iz mts-a rekli kad sam ih zvao, izgleda da ću onda morati da odem do njih.  Smile

-nemoras u mts.... na forumu mts-a ,mozes naci podesavanja za tvoj model (detaljno) i podesiti sam svoj fon.... ja sam tako
sredio na Tytn-u,posto nemaju za taj model konfiguracione poruke . Probaj..... Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2009, 21:38:58 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Problem, pomagajte.

Nokia N95 8gb pali se sama kamera konstantno, ponekad tako cesto da nemogu koristiti telefon.

poskusao sledece: Hard format + Format HDD kao i ubdate, opet nista. Skenirao sa Kaspersky MS , nenalazi nista.

Jel se ko susretao sa problemom i kako ga resiti?

Hvala

moj drug ima na obicnoj 95 isti problem,ali sa jos 2,3 dugmeta koja ne rade ili slabo rade i ja odneo na servis i oni kazu flat kabal  Smile  3500 je popravka.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 6630 + N95
Pokušavam već dve noći da uradim na N95 update softvera sa starom dobrog hackovanog V 12.0.013 na novi V 30... Sve lepo krene ali posle nekog vremena kaže da - "izgubi konekciju sa telefonom"- i kao ponovo nastavi sve dok na kraju stvarno nemože i ponudi exit.Vađenje baterije , ponovno paljenje i sve ispočetka i opet ništa.Neda se ovaj V 12.0.013. Inače ADSL je veza,najnoviji PC Suite + najnoviji NSU,puna baterija,sve otključano.PC Suite i USB kabel inače rade normalno.Ovo pokušavam jer me nešto zeza Wireless na fonu pa reko ,možda nova verzija to popravi.U čemu može biti problem?(ili je to neki znak  Smile- ne radi to čoveče! )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cao svima.  ja sam imao isti problem sa n95 8gb. Ja sam hteo da predjem sa 30-ice na 31.0....
Problem je sa USB driver-ima. Ne znam da li si radio ovako, ali treba da uradis sledece. Telefon povezes sa kompom preko pc suite-a, a ne preko data transfer-a(to sam recimo ja uradio prvi put, ne znam zasto), a druga fora je da instaliras drivere za USB kabal koji su ti dosli na originalnom CD od tvog tel. Mozes i da ih skines na sight-u Nokie, ali mislim da je tamo postavljena neka novija verzija.
Ja sam se jos dodatno igrao sa telefonom, jer sam menjao prudukt kod, da bih dobio srpski(mnogo mi je bitan za T9, ko koristi zna o cemu pricam), tako da je to dodatno zakomplikovalo situaciju. Od potrebnih 1.5h za ovu zajebanciju, ja sam potrosio 4h. U tom periodu mi je bar 5x prijavio istu gresku kao i tebi, i vadio sam bateriju...hocu da ti kazem nemoj da se plasis.
Ukratko rezim pc cuite i driveri za USB sa CD-a. Prethodno izbrisi stare driver-e iz Control Panel-a.
Nadam se da ces resiti problem. Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ljudi kupio sam danas tek nokiu n95 mozete li mi reci koji je zadnji firmware za nju ja imam v21. 0. 016 i moze li na njoj GPS pokusavo sam otvoriti Nokia Maps ali ne ide
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ulica je blatnjava...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC 
V 31.0.017
A Nokia Maps ti ne valja jer skida s racuna, tj. mrci no skini i instaliraj Garmin (moj ti je savjet)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nokia maps ne skidaju sa racuna... Osim ako nije ukljucen prikaz satelitske slike ili hibrid opcije, jedino se konektuje zbog AGPS (ako je ukljucen) i skida ne vise od 1din.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ulica je blatnjava...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC 
mozda tebi ne ali njemu oce sigurno jer cim ga upali dopunice mape i ko zna koliko mu skinut, preko 1000 dindzi sigurno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.