Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 343016 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
mislio sam da bi ovo bilo zanimljivo...

Nokia N95's Latest Clone

Since cloning phones is the latest trend in China, it didn't take long for another Nokia N95 clone to show up on the Internet. Compared to the last one (suggestively dubbed Nokia-N95), in this case the manufacturers have used a different name.

Now assuming that everything in it works properly, the MB1500 is a handset that's worth considering. Its feature list includes a 5 megapixel camera with a Carl Zeiss lens, 3.5 inch 262k color touchscreen, secondary 1.3 megapixel camera for video calling, 3G capabilities and Bluetooth for connectivity.

It is said to weigh as little as 65 grams, but one can assume that this is a mistake, since all devices of this type weigh more than 100 grams and it would be very hard, considering the features it packs, to keep the weight down so much.

Overall, it seems to be a very nice and hi-tech device which makes you wonder why all these manufacturers would rather be sued than release mobile phones that aren't cloned after anything. Then again, most consumers care about the brand of the phone as well as its design.

And while the Nokia N95, design and all, has already proved to be a success, it’s much easier to sell a phone with the same good looks than try with another design that might not be very appealing for customers. Since Nokia's smartphones sell the most, compared to other brands, their products will be cloned time and time again. We've yet to see if Nokia is going to sue the MB1500's manufacturer as well, but the similarities between this handset and Nokia's N95 are pretty obvious.

Izvor : Softpedia.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
9,2 je stvarno vidno brzi od 9,1. Ja koristim tel sa tim operativnim sistemom i stvarno sam iznenadjen brzinom otvaranja sisx i pogotovo java aplikacija. Standardno ovi telefoni dolaze sa dosta dodatnog softvera(moj ima worldmate,neki program za gps i ako ga ne podrzava hardverski). N95 sam probao ranije i nije me brzina odusevila kao sada,verovatno je bio u pitanju neki test model.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Kako da ne budu brži kada najzad imaju nov hardver čime se "9.1" nije ponosio osim u slučaju usamljenog N93 modela.
Btw. onaj gornji post bi mogao u temu [China Mobile Phones] a ne u ovoj!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE

9,2 je stvarno vidno brzi od 9,1. Ja koristim tel sa tim operativnim sistemom i stvarno sam iznenadjen brzinom otvaranja sisx i pogotovo java aplikacija. Standardno ovi telefoni dolaze sa dosta dodatnog softvera(moj ima worldmate,neki program za gps i ako ga ne podrzava hardverski). N95 sam probao ranije i nije me brzina odusevila kao sada,verovatno je bio u pitanju neki test model.

može da bude brži i deset puta pa mu to neće ništa vredeti bez aplikacija koje korisnici traže , mislim da su se malo preračunali u Nokiji sa tom famoznom zaštitom .Mislim da će se teško naći gomila korisnika koji će dati za N95 nekih 600-700 evra i još toliko za aplikacije , pa to je čista ludost.
Radije ću ću kupiti neki SE model za 150-200 evra koji ima extra kameru i mp3 ... nego se iživljavati nad sopstvenim novčanikom i provoditi dane "signujući" aplikacije ...  Smile

pa šta mislite dali bi microsoft bio bio toliko uspešan sa svojim windows-xp da nema crckovanim programa - bi šipak  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Upravo sam isprobao program za ubacivanje extra GPS mapa u Nokia N95 i .... ko kaže da nema mapa Srbije ili okolnih zemalja?!?
Evo sličke:

Sad samo neko da potvrdi koliko je vredna ta mapa Srbije sudeći prema njenoj veličini od svega par megabajta(pogledajte Hrvatsku i gotovo 150MB) ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
 Smile Pazi Hrvatska 149.7 mb, a mi sve sa Crnom Gorom 6.1 mb. To je neko zesce sranje. Mada, ako je tacno da se sateliti kriju od n95, onda mapa sama po sebi i nista ne znaci. 6 mb, pa bilo bi vise fer sa njihove strane da nas nisu ni uvrstili nego ovako da pale naivne ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
bilo je ocekivano, sa moje strane, da taj GPS na N95 i nece biti bas nesto preterano funkcionalan.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
u cg neme ni jedne mape za gps tako da ovo otpada samo na srbiju
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Gledaj Bosne sto se rasirila na cak 3.7 Mb ....  Smile
Ja mislim , posto je toliko ogomna , mapa mora da sadrzi , pored puteva i sve detalje u vezi hotela , pumpi , restorana , javnih wc-ova , količini toalet papira u istim i sl. Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 19:33:53 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.