Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311376 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
te tvoje 'prednosti' su stvarno za  Smile nabroj ti lepo sve prednosti n95 8GB pa da vidimo...  Smile

Pa rekao sam vec. Ram memorija, interna memorija i dodao bih lepsa "nasmiskana" maska. Sad ce neko reci i ekran, ali za tu velicinu bi trebala biti rezolucija kao na N80. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
mob
Apple Iphone 4s
koliko vidim tu mozemo dodati i kvalitetnija maska,vidim ljudi kazu na vise mesta i bolji slajder,zatim neki cak ocenjuju da je to sto je skinuta zastita za kameru cak i prednost iz nekog ugla,al nisam ukapirao iz koga  Smile ekran takodje ogromna prednost-previse ti trazis od nokie kad vec pominjes rezoluciju od n80  Smile baterija takodje,koliko god da ce ekran da je trosi ona ce duze trajati od obicne n95 pa to ti je...  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
Slajder ili se klima ili ne, a kladim se da se kod oba vremenom rasklimaju, Nokia ne zna da ih napravi pa to ti je. Ali ima ovde tutorijal kako se moze pricvrstiti slajd. Pa ako su mogli na N80 koji ima drasticno manji displey od oba modela, mogli su barem da ispostuju taj N95 8gb pa da ubace vecu rezoluciju, posto do sad on ima najveci ekran od svih ostalih modela Nokia.( ne racunam E90 i sl. modele) A baterije su im tu negde, nijedan se ne moze pohvaliti time. Ima blagu prednost N95 8gb, slazem se, ali nije ni ona, ponavljam, za pohavlu kao i kod drugog.
« Poslednja izmena: 24. Dec 2007, 14:15:33 od senadomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple Iphone 4s
Slajder ili se klima ili ne, a kladim se da se kod oba vremenom rasklimaju, Nokia ne zna da ih napravi pa to ti je. Ali ima ovde tutorijal kako se moze pricvrstiti slajd. Pa ako su mogli na N80 koji ima drasticno manji displey od oba modela, mogli su barem da ispostuju taj N95 8gb pa da ubace vecu rezoluciju, posto do sad on ima najveci ekran od svih ostalih modela Nokia.( ne racunam E90 i sl. modele) A baterije su im tu negde, nijedan se ne moze pohvaliti time. Ima blagu prednost N95 8gb, slazem se, ali nije ni ona, ponavljam, za pohavlu kao i kod drugog.
vidis dodjosmo na to da kad bi na stolu imao n95 8bg i classic..bilo bi pametnije izabrati ovaj n95 8gb kako god okrenes  Smile
salim se,svako ima neka svoja ubedjenja i to je to  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
salim se,svako ima neka svoja ubedjenja i to je to  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Najveća mana 8GB verzije je to što nema slot za kartice i to stoji, povećati rezoluciju ekrana bi bila totalna glupost jer bi onda morale sve aplikacije da se pišu posebno. Veći ekran je svakako prednost, ali je takođe i činjenica da taj ekran po prikazu boja nije vrh ponude iz Nokije. Dodatni mAh kod baterije znače, nije neka razlika, ali znači... I naravno pretpostavljam da su poboljšali masku, mada nisam imao prilike još uvek da se lično uverim u to. Naravno najveća prednost je neverovatna količina RAM-a, jeste da je možda u ovom trenutku nepotrebno, ali ko zna kakve sve aplikacije nailaze (kad sam kupovao HDD od 250 GB ljudi su mi pričali šta će ti toliko, sad mi je i 500 GB malo  Smile). Obični N95 daje bolji prikaz na ekranu, ima slot za kartice, sasvim pristojnu količinu RAM-a, i radi jako lepo, tako da, ponavljam, ne vidim apsolutno nijedan razlog da vlasnici pređu na 8GB verziju, iako je objektivno bolja. Ja kad bih imao para za bilo koji od njih, kupio bih N82  Smile, but that's just me  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Drugo je kad sad imaš na stolu N95 i N95 8GB da biraš, ako bi imao para sigurno bi uzeo 8GB verziju, ali ako bi već posedovao N95 velika bi glupost bila menjati za 8GB...

Vidis, ja ne bih ni tada menjao. N95 8gb ima veci ram i internu memoriju, ali po meni je to potpuno nepotrebno. A sa druge strane, obican N95 ima manju tezinu, bolji displey (zbog nesto manje velicine), poklopac za kameru, ima mogucnost hot swap, i ovo su po meni bas velike prednosti. Smile

-Veca tezina? 8 (osam) grama? mislim stvarno...
-Bolji MANJI displej? Po tebi je manji displej bolji??
-Poklopac za kameru Nokia je izbacila i nece ga biti na novim modelima, a kao razlog je navedeno skupljanje prljavstine....

Budimo realni, bar malo. Normalno je da niko ko ima obican n95 ne treba da predje na 8gb, ali da biras izmedju jednog i drugog, takodje je normalno da izaberes bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
Necu se vise raspravljati, recicu samo da je po meni bolji N95 i da mi niko ne moze narediti koji da uzmem kad bih birao izmedju ova dva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
-Bolji MANJI displej? Po tebi je manji displej bolji??

Zavisi po kojim kriterijumima ti je to "bolji". Veći je bolji jer je pregledniji, ali u ovom slučaju se pod tim da je "bolji" ekran kod N95 misli na kvalitet same slike, pošto su boje na ekranu isprane kod N95 8GB, što se u mnogim reviewima na internetu kada se direktno upoređuje prikaz jasno vidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple Iphone 4s
Pa hvala bogu da je preglednost na prvom mestu...evo na n80 ekran najjaci na svetu al sta to vredi kad treba lupa da bi se videle fotografije...mislim hvala bogu da je povecan ekran na n95 8gb mnogo dobra stvar koja ide u prilog ovom modelu....
« Poslednja izmena: 24. Dec 2007, 15:42:32 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.