Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 310693 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Evo stigao je i jos jedan n95 8gb. U Telenor paketu, telefon, baterija, slusalice, daljinski, punjac, tv kabl, usb kabl, upustvo, cd.

koliko eura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Evo stigao je i jos jedan n95 8gb. U Telenor paketu, telefon, baterija, slusalice, daljinski, punjac, tv kabl, usb kabl, upustvo, cd.

koliko eura

24490 din. Oko 300 otprilike. Dao sam i jedan stari t28 za reciklazu tako da je cena bila niza za jos 1500din.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N95 8Gb
koja sam ja budala, nisam imao vremena da citam malo ovde sta se desava, pa nisam ni video da je vec odavno izasao nov software za n95. prosli vikend sam skinuo i telefon kao preporodjen, nemoze se uporediti sa onim koji je bio kada sam ga letos kupio. bas sam iznenadjen  Smile

nego da vas pitam nesto oko toga. imam prijatelja u srbiji, sto isto ima n95, ali posto se ne krece po www-u, nema poja za update i tako te stvari. ja sam mu javio da napravi update, nego on ima kuci samo dial-up internet. a preko toga da skine ovih 115mb tebalo bi mu nedelju dana sigurno. pa vas hteo pitam, koje mogucnosti ima da uradi update na neki drugi nacin? on zivi u krusevcu. jeli ima kod nas neki nokia centar, gde bi se mozda mogao odnese telefon, u beograd nesto? ili ima mozda jos nekog ovde, sto isto nema brz internet pa se nekako drugacije snasao???

hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Moze da odnese kod ovlascenih distributera, pa da mu oni flesuju telefon..... Ili kod bilo kod servisera.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N95 8Gb
Moze da odnese kod ovlascenih distributera, pa da mu oni flesuju telefon..... Ili kod bilo kod servisera.....

ok, hvala. prenecu mu ovo pa da vidi ako moze da nadje nekog u svom kraju ko bi mu to mogao uraditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Kazi drugaru da ode do alo alo ili neke druge radnje u krusevcu, i da im samo kaze da mu ubace nov FW u fon, kosace ga oko 400din(valjda) Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N95 8Gb
Kazi drugaru da ode do alo alo ili neke druge radnje u krusevcu, i da im samo kaze da mu ubace nov FW u fon, kosace ga oko 400din(valjda) Smile

hvala za info, preneo sam mu tvoju poruku. pa da vidimo dali ce da bude nesto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
ako moze mala pomoc oko n95... naime,stavio sam neku temu sa deda mrazom i irvasom kako ga vuce u sankama..nije losa tema,ali kad udjem da kucam poruke , slova su mi bela, a tema ima dosta bele boje,sneg,sanke... pa dok kucam poruku ne vidim svako 3,5 slovo ili sl...da li moze da se promeni boja slova..video sam da moze velicina slova ali da li moze boja slova da se promeni..inace sve radi ok,u drugim temama kucanje poruke je ok...i nemojte mi reci da promenim temu,ova mi se bas svidja!!!!  Smile hvala unapred!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Utisci posle jednog i po dana koriscenja  Smile :
Telefon je brz, nema problema sa RAM memorijom, zvuk na sluskama super (mada posle p990i i njegovog zvuka na sluskama, sve je bruka), maska i slajd prilicno losi, baterija katastrofa..... Ostaje mi da kupim jos 3 baterije pa da budem miran 4 dana  Smile
Dakle, samo sam ponovio i potvrio ono sto smo vec znali  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Apple iP5
Koji si model koristio, obican N95 ili 8GB? I jesi li to kupio telefon ili si ga samo uzeo (pozajmio) da ga malo isprobas?
« Poslednja izmena: 22. Dec 2007, 13:50:24 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.