Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311820 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia N97
jest jarane koliko para toliko i muzike...sta ti mislis koliko kosta e90?I mislis da bi ja da 500 za n95?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
pa dobro samo sam pitao,a ovo koliko para toliko muzike se ponekad pokazuje da nije tacno,pa uzmi samo pojedine modele vidi im cene pazi ti model nokia siroko najveca glupost koja postoji a vidi cenu i vidi joj funkcije pa onda oni vertu valjda tako se zovu pogledaj cene i funkcionalnost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
samo da dam moje iskreno misljenje za N95 da stvarno Telefon je u sve moguce gledne tacke  Ekstra i superioran ne bih nabrojao,jedina Mana je sto je slabija baterija ,Cudim se zasto u Nokia nisu radili na taj Detalj ,jer kad koristis WiFi ,kad Instaliras Deinstaliras bilo sta  ili Slusas Muziku te resurse stvarno uzasno trose bateriju ,rek kad samo razmislite malo veliki ekran pa taj treba da se osvetljuje a odakje energija ,kad slusam muziku pa one dva stereo zvucnike pa i njima treba energija a odakle pa od Bateriju koja nemoze zadovoljiti te resurse ,,tako da jedina mana je baterija a takoge i cena ,po mom misljenju bi trebalo vredeti oko 350-400 eura,Druga mana je zasto nisu ubacili mogucnost da se mogu teme obrisati kao kod stare symbione od samog mesta temu bes ulazak u App.Manager,,,

Sve u svemu Telefon je ipak Vrh I preporucujem svakoga ko ima novac i hoce Symbion nek ga uzme nece se pokajati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia N97
u potpunosti se slazem...najslabija tacka jeste baterja al valjda ce i to nekako bit rjeseno...Recima orinalna baterija za ngage qd je bila 1100 ili 1200 mAh a mogla je da stane u slot bl5c baterije,jest malo deblja al ugura se nekako...
Tako da bi se i ovo trebalov skoroj buducnosti nekako rjesit...Inace sve u svemu extra fon...A na youtube ima tutorial za zateranje slajdera...Tako da se i to moze rjesiti...
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 12:43:10 od Arminator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
sto se meni tice ja kod N80 nisam imao nikakav problem sa Slajder a koristio sam Fon 10 meseci, a kako sad stoje stvari sa N95 mislim da isto tako necu imati probleme jer Slajder se jako dobro drzi kao kod N80 a kupio sam i N80 i N95 u Alpha Copy  ,,Meni slajder bas mi se dopada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia N97
 8)pa slajder uopste nije los...Ima malo i sminkice:Samo gurnes slajd i javis se na poziv...
A na n95 mi djeluje puno cvrsce nego na n80...Al o tom potom...

Btw...jedno pitanje...Da li neko ima metodu ustede baterije a da to nije slabija upotreba GPS i wlana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
GPS radi isto svuda na svetu samo je pitanje pokrivenosti sa mapama. N95 koristi nokia mape koje su jako lose a najgore od svega je sto nisu rutabilne tako da na njemu nije moguca navigacija nego lociranje sto su 2 razlicite stvari a ljudi to mesaju. Da bi na N95 radila navaigacija potrebno je instalirati rutabilne mape ali one ne rade sa internim gps-om vec zahtevaju externi gps modul koje je 100eur i iz tog razloga ovaj telefon ne vredi toliko koliko kosta

Mobilni Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia N900
Mislim da cete se sloziti da ce Htc Tytn II prevazici n95 u svim segmentima(osim kamere) i po mom misljenju zadovoljice potrebe vecine zahtevnih korisnika.Jeste da ce mu cena biti veca al kome je opravdano dati 500e za n95,bice mu ok dati vise za nesto poput tytn II(ako nista drugo bar mu je baterija jaca a i gps mu radi perfektno).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6630
hocu da kupim telefon iz austrije,ali na ebayu ima gomila n95 sa kamerom
od 2mp????Jel zna neko o cemu se tu radi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
kineska N95  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.