Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 312412 puta)
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
"Ajde bre Stekarosu"!!? ovako nesto glupavo nisam skoro procitao! Nazivati cicijom bilo koga ko nece da kupi jebeni telefon za 500+ evra je vrhunac gluposti i odlika nekoga ko nikad u zivotu nije zaradio,ne 500,vec jedan pisljivi evro!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia lumia 1520
Da dodam i ja nesto, neznam kakav problem imate sa memorijom meni nije ni jednaom izbacio memory full a imam 10-15 aplikacija u njemu,...
Čovek, ja sam u prethodnom modelu 6670 imao ne 10-15, već 100-150 aplikacija i nikada nije izbacivao "memory full" takodje, ako je to poenta.

Taj problem se javlja kada se više aplikacija koristi istovremeno tkz. multitasking, pa onda kada se recimo pokreće neka zahtevna igrica ili poseban program, ... a ne fora: "meni nije ni jednaom izbacio" jer ga iskreno nikada i nisam opterećivao već slao i primao SMS i razgovarao. Smile

Nina zna da koristi smart phone i naravno da je isprobala sve njegove mogućnosti, zato i piše ono što stoji u njenom postu i nije se libila da prikrije neku činjenicu što 99% korisnika rade samo da bi sebi opravdali toliki bačen novac.

ma ja to ne smatram bacenim novcem nego dobrom investicijom Smiley razumem ja da Nina i ti volite da tel napunite programima i da ga koristite za sve i svasta ja stvarno nemam toliku potrebu za tim(x-plore,global race,photorite, route 66,smartmovie sports tracker, mobi reader phone pointm!weatther,office suite,pyton...) a za muziu koristim ipod Smiley sto se tice toga da sam uzeo tel da bi se pokazivao to je smeskno pa kupio bih 8800 gold i drzao ga oko vrata da svi vide, jednostavno volim symbian i nokiu Smiley i tu mogucnost da sve sto nemam ubacim u njega:)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
@nzb7, Najobičniji mobilni telefon ne može biti dobra investicija nikada jer se samim izlaskom iz radnje gubi već 30% njegove vrednosti(gotovo isto kao i na automobilnima - koje na svu sreću zadržavamo u posedu duže od 6 meseci ili eventualno godinu dana) dok već posle par meseci vredi 50% manje. Samim tim, to je najneisplativija investicija trenutno na svetu i najgori protivnik svakom kućnom budžetu jedne porodice.
Jedino ko može tvrditi da je to dobro je sam njegov proizvodjač jer postade multimilijarder baš zbog onih koji često kupuju i menjaju modele.
Volimo mi nove tehnologije, hteli bi da ih isprobamo, posedujemo, ali treba postojati razumna granica koliko platiti za njih, naročito ako stoje samo na papiru kao na primeru N95 modela gde je sve od ugradjenih stvari polovično počev od GPS čipa, pa do memorijskog modula na kome se štedelo, blicu, kameri bez optičkog zuma, plastici i slajder mehanizmu, bateriji i td., itd.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 17:15:29 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia lumia 1520
priznajem da nisam nikada razmisljao na taj nacin,ali i konstatujem da nas niko netera da kuoujemo nove primera radi sta fali mom 5110 koji imam 8 godina? osim displeja u boji,kamere wifi-a simbya-a gps-a...... no salu na stranu koliko god da dam za telefon necu se pokajati ni za 1mesec ni za 6  ni za 12 meseci,
jer volim da imam dobar telefon koji me nece izdati bez razloga(citaj nokiu ). i nesmatram da mi je n95 bacena para (nekazem da sam burzuj koji sebi moze da kupi svaki dan novi tel) ali jednostavno me je privukao telefon iz par razloga.radim kao geometar i GPS mi je sretstvo za rad pa sam iz ljubavi prema gps-u kupio ovo:), imam wifi u stanu pa sto da ga ne iskoristim Wink, jako dobra kamera,i ovo mi je prvi slajder Smiley

a da i dobio sam ga u zameni za n73 Smiley (to zaboravih da napomenem Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Nexus 4
Moze li n95 daprikazuje ovako inbox na desktopu?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0025.jpg
(16.59 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
To mi liči na desktop E61/E61i... Evo ja ću ti reći gdje se to podešavanje nalazi na E61... Pa ako ima ta opcija uključi je.
Altke>podešavanja>telefon>pasivni režim>sanduče dop. pas. režima.... Pa tu uključi inbox.
Inače , pored inbox-a , može da se uključi da prikazuje samo određeno poštansko (e-mail) sanduče.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0058.png
(41.53 KB, 320x240)
Screenshot0059.png
(48.41 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Kod N95 nema to podesavanje  to ja samo kod E61/E61i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia lumia 1520
ja to ti je kod e serije telefona Smiley mi jadni sa n serijom to nemamo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
@nzb7, Najobičniji mobilni telefon ne može biti dobra investicija nikada jer se samim izlaskom iz radnje gubi već 30% njegove vrednosti(gotovo isto kao i na automobilnima - koje na svu sreću zadržavamo u posedu duže od 6 meseci ili eventualno godinu dana) dok već posle par meseci vredi 50% manje. Samim tim, to je najneisplativija investicija trenutno na svetu i najgori protivnik svakom kućnom budžetu jedne porodice.
Jedino ko može tvrditi da je to dobro je sam njegov proizvodjač jer postade multimilijarder baš zbog onih koji često kupuju i menjaju modele.
Volimo mi nove tehnologije, hteli bi da ih isprobamo, posedujemo, ali treba postojati razumna granica koliko platiti za njih, naročito ako stoje samo na papiru kao na primeru N95 modela gde je sve od ugradjenih stvari polovično počev od GPS čipa, pa do memorijskog modula na kome se štedelo, blicu, kameri bez optičkog zuma, plastici i slajder mehanizmu, bateriji i td., itd.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone

Nokia N95 optočena zlatom i dijamantima
Utorak, 2. oktobar 2007. 18:40

Britanska kompanija "Amosu", poznata po skupim kreacijama, predstavila je unikatni model mobilnog telefona Nokia N95 sa 8 GB radne memorije, presvučen 18-karatnim belim zlatom i optočen sa 325 dijamanta.

Cena ovog telefona je 12.000 funti

Britanska kompanija najavila je da će nastaviti da "modelira" N95, a svaki novi proizvod biće unikatan i razlikovaće se po rasporedu i nijansama dijamanata.

Nokia N95 veoma je popularna, a spada u red trenutno "najpametnijih" mobilnih telefona na tržištu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.