Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 54981 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
n80 i n91 kad su se pojavili kostali su 1500e koliko se secam.Tako da n95 kad dodje kod nas kostace 1700-2000e
Ne verujem. Ovi prvi su trebali "probiti led" ili ti džepove raznih naivčina koji su trebali biti glavne face u Srbiji sa telefonima od 1500€ koji imaju nov OS. bla, bla, .... ne shvatajuću šta time dobijaju ili još gore - gube, no .... Još kada se doda da su u tom periodu isti telefoni u Grčkoj koštali 600€ a kod nas 1500€ pa neka neko razuman shvati razliku u ceni u Srbiji?!?
Verujem da će sada cena biti razumnija, opametili se ljudi, .... još ako se ispostavi da je plastikaner onda - džaba mu sve! Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2007, 20:01:48 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ma ajde ja nikad ne bih dao tolike pare za jednu obicnu glupost,tako je bilo i sa n80 najbolji fon,bla bla.Odjednom svi ga pljuju,kamera uzas,slajd se drma,tamo vamo.Tako ce biti i sa n95 100%.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ma ajde ja nikad ne bih dao tolike pare za jednu obicnu glupost,tako je bilo i sa n80 najbolji fon,bla bla.Odjednom svi ga pljuju,kamera uzas,slajd se drma,tamo vamo.Tako ce biti i sa n95 100%.
Šta misliš ako mu baterija stvarno bude trajala jedan ili eventualno jedva dva dana bez cimanja?!?  Smile
Kome je onda namenjen?!? Ne dao bog još da se sluša muzika na istom, koristi aparat ili gledaju klipovi jer onda i ne ostaje ništa za razgovor?!?
Znači, ako je nekome do N95 onda rezervni telefon sa monohromatskim ekranom u džepu za razgovore a N95 za hvaljenje i prezentaciju po stolovima ...
Sve je ovo OK., možda mu i GPS vrši posao, možda je i brz kako vele pa čak i brži od Java aparata, procesor jede malu decu, ekran pregledan, ... ali ako ima plastičnu maskicu i tako slabu bateriju, onda rekoh - može biti samo dodatni telefon za reprezentaciju a ne za upotrebu!

Mene muči ovaj N70 model koji ne zadovoljava potrebe i jedva da ga i čačnem samo zbog toga što mi je potrebna struja u bateriji za razgovor, a ono kažu da N80 ima mnogo slabiju bateriju pa i ovaj N95, Smile pa čemu sve to?!? Ne treba mi ukras oko vrata ili u džepu za toliki novac, već telefon jebote kome je primarana funkcija razgovor pa sve ostalo!
« Poslednja izmena: 24. Feb 2007, 20:47:31 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
PA ne znam ljudi stave telefon na punjac dok spavaju cim ustanu tu je spreman za kafice(skole) cim dodju kuci odmah ga stavljaju na punjac.Ali meni je stvarno glupo da punim telefon svakih 12 sati,jebes telefon onda ako cu ga puniti svakih 12 sati.N95 bi trebao da ima neku bateriju od 2000mAh(a ne 950mAh koju ima k750i  Smile ),jel mnogo "potrosaca" crpi tu bateriju,veliki ekran,3G,GPS,blic,samo koriscenje telefona,muzika...Ne n95 nece kod nas tako brzo zaziveti 100%,imace u pocetku neki,a posle jedno 3-4 meseca ce neki uzeti,kad padne cena ne jedno 400e onda ce uzimati vise njih.I uzece samo zbog toga sto ima 5mpx,i kao veliki ekran.Niko nece ni upotrebiti symbian,GPS...Po meni telefon cist promasaj,no svako ima svoje misljenje.Mozda ga budem uzeo kad bude pala cena na 190e  Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2007, 21:18:40 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
Ipak je ovo prvi nokijin telefon sa GPSom i 3.5milimetarskim džekom za slušalice...pa još i dupli slajder. Nije tu da bude savršen, nego da donese nove tehnologije.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
n91 ima 3.5 mm dzek za sluske....
imam 3250 ,baterija je 1100,1200,zaboravi sam.kad ga mucim ide bat za dan....normalno ima za dva i po dana..ekran je 176x220 za 262k..ovo ima 320x240(ako se ne varam) i 16miliona boja,plus procesor,plus gps, 3g itt,plus manja baterija...neznam....ne dajem mu vise od cetri sata...jedino da je nokia pripremila neki low power sistem pa da mu da jos pola dana....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 6
copy/paste  Smile
Citat
Published by Rafe Blandford at 14:20 BST, September 26th
  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
da copy past...pise negde na sredini cena...jeste sad cu ja da kucam ovoliki tekst i to na engledkom...

Battery         Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F)
Stand-by    Up to 220 h
Talk time    Up to 6 h 30 min

Disclaimer. We can not guarantee that the information on this page is 100% correct. Read more

6 sati razgovora???? 3250 sa ima 3h...... dal sam bio u pravu kad sam reko za  low powwer sistem ili....... je Disclaimer. We can not guarantee that the information on this page is 100% correct. Read more

We're still struggling with a spat of fainting fits across the Engadget HQ, but that Nokia N95 pre-release info leak last night wasn't no hearsay. Nokia just dropped their complete fanboy specsheet of a S60 phone in the Nokia N95 today, including a 5 megapixel camera, integrated GPS, 802.11g WiFi, HSDPA, microSD, 150MB of internal memory and pretty much any other spec you could ever care to have stuffed into your phone by a Finnish "multimedia computer" manufacturer. The 2.6-inch QVGA screen should provide plenty of room to partake in all this specification glory, and there's a full-on 3.5mm audio jack to enjoy your multimedia in a convenient manner. Of course, that 550 euro pricetag ($700 US) wasn't no joke neither, but luckily we have until Q1 '07 -- that's when they're busting this thing out in Europe -- to get all practiced up on our petty thievery. Keep reading for the pr0n.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Njima 550€ nije za šalu, a mi ovde o tolikom novcu raspravljamo kao da je džeparac, i mnogi jedva čekaju da se pojavi kako bi ka kupili?!? Smile
Ma šta je bre Evropa i amerika za Srbiju, mi smo poseban svet... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Price of the N-N95 will be much higher than 550$. Nokia will sell it for 550$ without VAT. Price will be arround 650-750$ (depends what Country and store). ...

jbg...lepo bilo dok sam mislio da je 500e...fabricka cena j 500 a prodavace se po 750
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.