Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 55096 puta)
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Explore the internet with 3.5G ease.
Ovo je sa zvaničnog sajta N serije... Malo preteruju...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Hmm, moracu sutra da saopstim drugarici da je izasao u prodaju u rusiji, i tako da cu najverovatnije da vam javim utiske o fonu kroz 15-20 dana kada ga ona uzme(a uzece 100% ako je ovo sa rusijom istina) Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
možda mu cijena i bude 550 evrića, sljedeće godine u ovo vrijeme  Smile
Nokia N95 multimedia computer will be available probably from the 1-st quarter of 2007 in big numbers of pieces and cost 550 EUR without taxes and mobile radio contract approx.

dodaj tu jos PDV pa to za radio pa ovo ono eto ti 800-900 evrica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Ljudi ja se nesto puno i ne nadam u ovu N95. Previse je izvikana i izreklamirana da bi bilo sve dobro, a i jos nisu koliko mi je jasno dostigli zeljene prodaje ostalih N serija (N73 i N93) koje su potrebne da bi se otplatio razvoj.
Prilicno sam skeptican i ocekujem da ce izaci ili sa mnogo losim firmwerom ili ce npr. sigurno GPS prijemnik biti ne podrzan od proizvodjaca GPS aplikacija pa cemo biti prinudjeni da se koristimo ugradjenim softwerom koji naravno nema odradjene mape za ove prostore. TomTom-u nece pasti napamet razvoj za ovaj GPS (sjetimo se Motorole A925 koja je za mene bila fenomenalan telefon, ali...). Jedina dobra stvar je ta sto simbian OS9.3 moze da primi i aplikacije od OS9.1 i 9.2. Sta ja znam. Volio bih iskreno da grijesim, ali...
Ce da vidimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Symbian OS 9.3 ne postoji, to je 9.2...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Tko je najavljeno da ce n95 imati Symbian S60v.3 OS9.3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Tko je najavljeno da ce n95 imati Symbian S60v.3 OS9.3.
Gde to?!? Koliko je svima nama poznato taj OS još nije razvijen, već se radi o OS-u verzije 9.2!

Pored toga, vbjelic bilo je i za očekivati da ćeš pljuvati po savršenstvu od telefona kakav je N95 koji ne samo da ima brži procesor od ostalih iz nove serije već ima nešto što nema ni jedan drugi telefon, a to je podrška za HSDPA! Pored toga, specifikacije mu stoje na prvoj strani pa pročitaj koliko je ova mašina bolja od rage(N73) koju ti pokušavaš na svaki način da proguraš i pohvališ gde god nadješ zgodno mesto da posadiš post.

Nokia N95(pored N93) je za dve klase bolja od svih Symbian telefona izdatih do sada u hardverskom i softverskom delu. Symbian OS verzije 9.2 je toliko dobro optimizovan da se aplikacije i surfovanje menijima telefona gotovo obavljaju trenutno(brže nego kod Java telefona) - jedna bitna odlika ovog OS-a je baš ovo!
Da ne davim dalje, stvarno vas ne shvatam da je samo vaš telefon koga ste kupili dobar a sve ostalo ne vredi! Smile Smile

P.S. da ne grešim dušu, i ja mislim da od tog GPS-a u njemu nema neke preterane vajde isto kao i na Motoroli A925 i čisto sumnjam da će TomTom raditi na takvom telefonu. No tu je uvek SmartComGPS aplikacija za koju postoje dodatne mape i ona će raditi na N95 recimo!
« Poslednja izmena: 29. Jan 2007, 20:38:37 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
interni GPS nikad ne moze da bude kao extermni... ne verujem ni ja da ce imati neke vajde, mislim da je to stavljeno samo da mi "malo" podiglo cenu.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Ti izgleda ne citas uopste postove nego samo ospes paljbu. N95 je za nekoliko klasa bolji od N73 i tu nema priče i diskusije i uopste ne pokusavam hvaliti N73 ovdje. Gdje si to procitao? Smile
Evo sada sam potrazio na webu i priznajem da sam lupio za OS9.3. Koliko se sjecam bilo je najavljeno da ce upravo N95 biti prvi telefon sa OS-om 9.3! Izvinjavam se moja greska. Smile
Ne vidim da sam igdje ista pljuvao, a pogotovo ne po N95 jer bih i ja licno volio imati ovu N95 u svom vlasnistvu (jednog dana i hocu, ako ne mogu zaraditi za jedan telefon mogu se odmah ubiti).
Da ne odem u offtopic, ali jos nisam procitao ni jedan post od vlasnika N73 da im se isti ne svidja.
Sto se tice HSDPA (3.5G) kod nas nece zaziviti bar jos 5 godina. Pa tek je UMTS poceo u Srbiji i to jedva! Svaka cast NOKI-i na inovacijama, ali budimo malo realni. Mene ce naj vise interesovati GPS jer puno putujem. Vidjecemo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Rekao si:
Citat
Ljudi ja se nesto puno i ne nadam u ovu N95. Previse je izvikana i izreklamirana da bi bilo sve dobro, a i jos nisu koliko mi je jasno dostigli zeljene prodaje ostalih N serija (N73 i N93) koje su potrebne da bi se otplatio razvoj.
Prilicno sam skeptican i ocekujem da ce izaci ili sa mnogo losim firmwerom .......
Znači, ovo je ipak kritika prema ovom modelu i to baš jasna!
Samim tim, nemoj tvrditi da nisi. Moj komentar se samo vezivao na to da nikada ni u jednom svom postu nisi recimo ovako pisao za N73 već ga hvalio do besvesti, eto.

Da se vratimo na GPS. To je verujem po meni najobičniji reklamni trik kako bi cena telefonu išla gore i te mape možda i mogu koristiti u Evropskim državama, ali čisto sumnjam da će biti Srbija ili ceo Balkan pokriveni lepo ili bar delimično. Mada nemam informaciju o pokrivenosti, imam recimo da se radi o 100 obuhvaćenih država u mapama koje idu sa telefonom. Stoga, sigurno neće biti loše ni sa generičkim mapama već u njemu - za evropljane. To da li će se plaćati korišćenje tog GPS-a ili ne, da li će biti extra mapa i kog formata, i to da li će vredeti ... o tom - po tom!
Siguran sam da nije dalje po tom pitanju od Motorole A925, no nadajmo se boljem!
« Poslednja izmena: 29. Jan 2007, 20:55:22 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.