Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 54439 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ok ali LCD i plazma TV ce tek pojeftiniti kad CRT odu u totalni zaborav....
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
royalton inace kida sa cenama jer su telefoni ''originali''...... bice veselo!

ne znam za vas ali ja sam vec rezervisao jedan, zakazao operaciju i prodaju bubrega, a auto tek treba da prodam  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nokijino pros****, ... ko je još lud pa da plati mob. telefon 1000 evra?!? Čak šta više, treba biti baš opskrbljen novčanicama sa evropskog prostora pa isti platiti i 500€. Smile
Neka realna cena za kvalitetan mob. telefon koji se još može nazvati i "smart" je do 250€, dok je sve ostalo luksuz i bacanje para. Telefon koji kupuje neko prvenstveno radi telefoniranja, muzike i kamere ne bi trebao da prelazi ni 150€ i hvala bogu da SonyEricsson ima takvu ponudu u modelu K750i i sl....

Kakvo blesavo baratanje ciframa ... pa ovo je smešno. Gledam recimo cene modelu N93i i ne mogu da verujem koliko košta. Pa šta on to može više od bilo kakvog mobilnog telefona?!? Sigurno ne upravlja kućnim alarmom, automobilom, sigurno ne predstavlja univerzalni prevodilac jezika raznih nacija koji će time omogućiti nesmetanu konverzaciju, kuva, pere i čisti ... da ne idemo dalje u off-topic i sarkazam, ... šta to može N93i bez dodatnih aplikacija?!? Bez dodatnih aplikacija takve telefone šije Sony Ericsson koji je tri puta jeftiniji, alooo bre?!'
Čemu onda tolika cena?!? Samo zato što je to Nokia???
N95 će vredeti ali kada mu cena dostigne 300€ i bude imala tendenciju opadanja, sve do tada je samo dobra specifikacija na papiru koja košta 5 puta više od onoga što pruža.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
cigla imas ljudi kojima 1500e nije nista...sta covek razvio neki biznis,ljusti se od para i hoce da ima neki fon koji ce malo ljudi da imaju (a nije neki vertu jer mu treba bar mms) i kupi ovo...i cena i jeste tolika samo zato sto je to nokia...jbg 10 godina gradili ime i sad mogu da pucaju cene kako hoce...

a znam ja kad sam uzeo moj fon za 300 e u royaltonu bio 550...to ti je ono,des kupio fon,a ti mu pokazes racun i ispadnes kirfa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pa ja da imam tolike pare ne bih bacao 1500e na jedno obicno gova**e od telefona,uzeo bih TV,neki dobar komp,frizider...Ima dosta stvari koje trebaju u zivotu i koje se ne kupuju svakih 6 meseci,ja mislim da ta budala koja ima tolike pare i baci na n95 je totalna budala.Dobro ajde razumem da je neko fan nokije i da voli telefone i da jako zeli da ima n95,i razumem da da 400e ali da da vise je sve preko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
pa ta budala koja bi bacila 1500e na ovaj fon verovatno vec ima televizor i sve to...da je govno od fona nije al za te pare jeste...a i kad imas da das 1500e za mob onda nisi bas budala,trebo si te pare da steknes i da ocuvas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Malo je glupa ova diskusija. Prvo nema veze sa onim zasto je i zapoceta, a drugo imanje ili nemanje para je vrlo diskutabilna kategorija. Znam recimo coveka koji je gradio svoj biznis godinama, nije nikakav lopov, Slobin covek i slicno i koji je sada tako razvio posao da zaradjuje toliko da njemu u dzepu kada odbije sve sto treba cistih 20 000 eur. Pritom ima vec sve sto od materijalnih stvari pozeleti moze. Sta takvom coveku predstavlja 1 500 eur za mobilni? ZNaci on cak ne mora da kupi taj telefon iz nekog besa, ili da bi se pokazivao. Jednostavno covek ima jako mnogo para, izgubio je poprilicno pojam sta je to malo a sta mnogo para, to znam zato sto covek nije ni svestan koliko olako barata sa nekim neverovatnim ciframa i sto on sebi ne bi kupio bas sada n95, jel hoce da ima sve prednosti koje n95 ima? Svi mi ovde koliko sam ukapirao hocemo taj n95, ali nemamo para da ga kupimo. Znaci, on i takvi kao on nemaju taj problem i zasto onda da ceka da cena padne na neki nivo kada mu cena nije bitna. Naravno ovo je ekstremni primer, ali cinjenica je da ima sve vise ljudi koji imaju poprilicno para, a i sve je vise obicnih ljudi koji sasvim solidno zaradjuju, znam coveka koji radi u kladionici i ima platu 1000 eur i zato je malo bezveze ta prica da li je nesto skupo i da li zato treba da se kupi. Naravno da cu ja jedva skupiti i 300 eur da dam za ovaj telefon, ali ima ljudi kojima ni trenutna cena od 1500 ako pretpostavimo da ce toliko kod nas kostati, nije nista, ili je bar prihvatljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Svi mi ovde koliko sam ukapirao hocemo taj n95, ali nemamo para da ga kupimo

Zar stvarno tako mislis,pa evo da imam toliko para i da ne znam sta cu ne bih ga uzeo,uzeo bih dosta SE modela koji se meni svidjaju i zadovoljavaju moje potrebe.
Ajde drugi primer znaci nemam para,i cekam da cena bude 300e,e vidis i u tom slucaju nikad ne bih kupio n95.Tako da mogu da i imam i da nemam para ja ga svakako ne bih kupio,kao sto sam rekao za n73 i tako ce i ostati.Osim jedino ako ne dobijem n73 ili n95 na poklon sto je verovatnoca 1%,i tad bih ga mozda imao 2 meseca i prodao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Pa dobro. To je tvoj izbor. Ja bih posedovao taj telefon samo tako. Moj problem je sto nemam, ili nemam za telefon da dam ni 1500 ni 1000, a ni 500 eur. Cak i 300 mi predstavlja veliki izdatak. Poseban aspekt price je da li on i koliko zaista vredi. Ja cu ovaj telefon osim ako se ne pojavi u medjuvremenu neki drugi bestseller sigurno kupiti i jedva cekam taj dan. Da imam pare kao ovaj moj komsija, kupio bih ga ne danas, nego jos juce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ufff ... u redu - neko ima gomilu para u milionima evra, zaradjuje nenormalno mnogo i ne predstavlja mu problem da kupi mob. od 1500€. No, ja i ne govorim o tome, već o samoj realnoj vrednosti tog telefona!
Znači, sve se svodi na to da će ga neko platiti 1500€ samo iz razloga što bi ga to izdvajalo od drugih i pokazivalo neki status u društvu, a ne iz razloga što taj aparat u njegovom džepu zaista pruža nešto što bi vredelo platiti 1500€! Jer realni pokazatelj njegove prave vrednosti se pokazuje tek posle godinu dana od pojave u prodaji kada košta 300€. Navodio sam primer N80 modela ....
Lepo ja velim - luksuz za one kojima se može! Jer, zašto nešto platiti danas 1500€ kada će za godinu dana vredeti 150-200€ polovan?!? To je nenormalan pad cene i ako bi ti "biznismeni" tako rezonovali i u poslu kojim se bave, onda bi prosjačili po ulicama tj., u njihovom primeru - izvršili samoubistvo!

Nego, da se najzad vratimo na temu?!?
« Poslednja izmena: 05. Apr 2007, 15:00:54 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.