Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n93  (Pročitano 29861 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
 Smile  kako god Smile

i dalje smatram da ne zavređuju dve odvojene teme , to su dva skoro indentična telefona , nema šanse da teme zažive odvojeno .
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Smile  kako god Smile

i dalje smatram da ne zavređuju dve odvojene teme , to su dva skoro indentična telefona , nema šanse da teme zažive odvojeno .
Red je da bar ispoštujemo osnivača teme o modelu N93i ako ništa više! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC HD2
Malo da osvezimo temu niko ne javlja utiske sad posle odredjenog vremena koriscenja,jeste li uspeli naci koju manu i tako to.Ja jos nisam,inace imam ga nekih mesec dana i radi odlicno nijednom mi se nije blokirao,resetovao ili nesto slicno,a sto se brzine tice ubedljivo najbrzi symbian tel.kojeg sam imao prilike da testiram.Ne znam ko je rekao da je zvuk na slusalicama ocajan,nije istina sasvim se pristojno moze slusati i radio i mp3 ,jos kad se stave bolje sluske.Ali mi smeta jedna stvar kad baterija se isprazni bas se isprazni ali znaci do kraja da phon vise ne reaguje,znaci samo zapisti da je baterija prazna i ugasi se.Na ostalim telefonima javi ti malo ranije da je baterija pri kraju i dodjes kuci i stavis na punjac i sve OK,sad ne znam jel to tako treba ili se samo meni desava,molio bih druge korisnike N93 da mi odgovore jel tako i kod njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire
HM kamui ne slazem se sa tobom u nekim tvrdnjama

1. mp3/radio jesu odvratni, ne mogu se slusati, kvalitet kao kvalitet je odlican, al sta mi vredi kvalitet kad mi bukvalno sapuce na uvo... udjes u malo bucniji autobus, mozes ga komotno iskljuciti jer autobus nadglasa telefon, a svi znaju koliko to nervira

2. sto se tice baterije, meni bogami poisti i to podosta... kad mi ostane na jednoj crti sigurno mogu jos 15-ak min da pricam pre nesgo sto se ugasi... i na svakih ne znam kolko minuta pokazuje na spoljasnjem displeju i pisti da je baterija prazna... mozda to zavisi od verzije firmware-a ja imam ovu zadnju 20.xxxxxx

a da, ja sa
moj telefon uspeo silno da izgrebem... ne znam kako samo sam ga ubacio u torbu i posle sat vremena kad sam ga izvadio bio je skroz izgreban... a u torbi nisam imao apsolutno nista ostro... znaci zvuci glupo ali ne znam nasta se izgrebao... sad jurim da ga ispoliram necim... ako neko zna neko sredstvo nek napise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N93
pa covjece nije ovo 3310 ...  Smile ne trpash to svugdje , ako si vec odlucio kupiti sebi taj telefon onda ga i cuvaj ...
ja sam sebi npr kupio one slusalice (ne znam sad koja je oznaka ) ogromne one od N91...( malo lazem rodjo mi kupio hehe) al et
tako da ako si spreman nabaviti nove slusalice telefon po meni nema nikakvih mana OSIM kamere (slike ) po nocu ...
IP sačuvana
social share
We all have a dark side ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ZDR :D

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1466
Zastava Novi Sad/Subotica
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Nokia N80 + 1GB
jedan moj drugar je kupio N93, i stvarno je telefon zver!
On je prezadovoljan isto kao i ja  Smile
Ali slazem se sa ColDZ3ro, ne treba taj telefon
nosakati bezveze, pogotovu zbog sociva...
Kad bih ga ja imao...cuvao bih ga ko oci u glavu  Smile
Ne znam, koristio bih neku futrolu, ne znam kakva
mu je ta kesica, sto se dobije sa njim?
Da li bih ona mogla kolko tolko da ga zastiti?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire
ma kesica je nula, odvratna uzas
ja sam za N93 narucio kriustal furolu i kad je stigla ne pase na moj telefon zato sto je made in china Smile
a par dana kasnije sam telefon tako izgrebao da je to uzas... sa strane i ispod spoljasnjeg displeja sad moram nekako to da zamaskiram samo kako... nikad vise srebrni/beo telefon Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S7 Edge
Znaci Mirko ti sad ovde jedan od vodecih  Smile
A sta mi sa slabijim telefonima imamo da kazemo ovde !!?? Smile
Mi moramo da slusamo vase utiske i da vam  slepo verujemo  Smile
Nego kazi ti nama Mirko kako ti radi Wi-fi po Beogradu ???
Jesi li probao da instaliras navigaciju na njega ???
Koji explorer koristis i da li se moze porediti sa legendarnim s60 FExplorerom ??
A sta kazes za video snimke ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire
@oto pa covece otkud ti na N6630??? Smile
1. wi-fi nisam probao, tj probao sam skeniranje, skenira, nadje mrezu, ispise je medjutim kad hocu da pristupim toj mrezi trazi mi pass. mozete da probate kod BPS u kaficu kult
2. navigaciju naravno, tomtom 6, ne radi u onom "lap-top" rezimu rada nego samo u normalnom. radi perfektno... ne zsnam dal znas uzeo sam BT GPS bspeech, u kombinaciji sa antenom, to toliko dobro radi, bez problema zamenjuje GPS za kola, e sad samo sto tomtom ima beta mape za istpcnu evropu pa se ponekad desi da ides po sred pruge da vozis u nazad ali manje-vise je sve ok
3. explorer ako mi verujes ne koristim ni jedan, bas zbpg tpga sto ni jedan ne moze da zameni FE explorer, svi odradjeni odvratno... inace imam jedan u telefonu mislim da se zove se exzplorer ali dzabe kad ga nisam ni jednom startovao
4. sto se tice kamere HMMMMMMMMM mislim da to moze i mnogo bolje. slike po danu, i po dnevnoj svetlosti su odlicne, video klipovi po danu i po dnevnoj svetlosti kao da su pravljeni sa mini dv kamere, medjutim kada udjem u zatvorenu prostotiju opsti utisak se menja. slike su pune pune suma i da kazem manje/vise ne upotrebljive

inace menjao sam se sa burazom za P990 ljudi goru masinu u zivotu nisam imao, jedva cekam moj N93 nazad
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
pa shvatio covek da N93 ne zadovoljava njegove potrebe......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.