Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N900  (Pročitano 188242 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
Autonomija je od 9 sati do jednog dana u zavisnosti sta se koristi
tako da ako ga hoces nabavi i auto punjac jer ce ti trebati  Smile
Cek, cek, je l' mozes da preciziras - kad kazes jedan dan, mislis li na 24 h ili od ujutro do uvece? Kako ga koristis u situaciji gde ti traje jedan dan? Mislim na BT, WiFi, GPRS/3G, razgovore, poruke i sl. Nemoguce da ni kad ga malo koristis ne moze da prevali 24 h? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG Nexus 4
Evo i ja da se javim. Da ne preterujem ali jedina zamerka koju sam za sada nasao na ovom telefonu je baterija ali da se razumemo nije ona bas toliko ocajna. Npr. meni izgura nekako od ujutru do uvece (od 9 do 22h) Najvise koristim 3G i WiFi i gotovo ceo dan mi je jedno od ova dva ukljuceno (skype, surf i ponekad GPS). Znaci ne cackam ga non-stop ali ipak dosta. Kada bi malo vise racuna vodio o tome da li mi je neka od konekcija trenutno aktivna onda jedan dan (24h) verovatno ne bi predstavljalo problem. Probacu jednom kad ostajem ceo dan kuci da ne ukljucujem nistaod pomenutog pa cemo videti koliko onda drzi. I da ponovim: iako je baterija morala da bude mnogo bolja i ovakva mi zavrsava posao jer telefon ima sve sto je meni potrebno.

PoZzZ

P.S. Zaboravio sam da kazem da mi je sve podeseno na automatsko azuriranje (email,rss,vremenska prognoza, update...) tako da ...
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 23:32:44 od costolleumus »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Jes' sad ispade da je otorinolaringolog (nadam se da sam pravilno uneo nick  Smile ) za tebe mala maca koliko mucis telefon  Smile

Gotovo ceo dan ti izdrzi telefon sa Wi-fi -em !?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
heh... Koliko je sve to individualno. Prvih dana meni je drzao jedva 24 sata. I to navuce one zadnje sate jer ga ujutru skinem sa punjaca, pa je do uvece gotovo prazan i onda dok spavam, na stendbaju izdrzi do ujutru nekako. Smiley
Ali zadnjih dana imam dosta obaveza, pa ga koristim da se kacim na net samo kad mi treba ( u stanu i na faksu mi je wireless), pregledam mail, sajtove koje inace pregledam,koji normalan razgovor na skajpu, razgovori i poruke koliko ih god bude, igrice na wc solji  Smile Smile Smile , onda mi drzi dva dana. Sto uopste nije lose.
E, sad, ko ima poterbu zarad posla, ljubavi ili cega treceg da ceo boziji dan kuca na skajpu, google talku, da mu stalno fon proverava mailove, da mu azurira tweeter, FB i slicno, da prica i sms-uje ceo dan,da svi oni vidzeti koji traze konekciju budu podeseni da sve zivo bitno i nebitno svaki cas azuriraju.... e taj uopste ne treba da se zali ako tel to moze da izdrzi a da recimo skine ujutru sa punjaca, i vrati ga na isti kad podje da spava.
Sasvim je dovoljno.   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
@costolleumus, probaj da obavis ovakav test - nemoj koristiti WiFi i GPS, a sve ostalo - 3G/GPRS, razgovori, poruke, azuriranje vremena, maila i sl. koristi normalno. Samo nam nakon obavljenog testa objasni na koji nacin si koristio telefon - npr. ako vreme i mail automatski azuriras, koji vremenski intervali su u pitanju (30 minuta, sat, dva, sest...). Ako si koristio net, koliko je to minuta otprilike i koliko svucenih podataka. Koliko otprilike minuta razgovora si obavio tokom testa. I sl. stvari, ako nije problem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG Nexus 4
Jes' sad ispade da je otorinolaringolog (nadam se da sam pravilno uneo nick  Smile ) za tebe mala maca koliko mucis telefon  Smile

Gotovo ceo dan ti izdrzi telefon sa Wi-fi -em !?  Smile

Veci deo dana je na 3G ali mislim da ni ceo dan na wifi-ju ne bi bio problem (naravno mislim da je nakacen, a ne da se koristi po ceo dan). Ako neko moze i ima strpjenja neka ga napunjenog ostavi u stendbaju, bas me zanima koliko bi izdrzao. Moje predvidjanje 3 dana.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
@costolleumus, @kodjo! Po onome što ste ispričali djeluje sasvim normalno i rekao bih prosječno, za tu vrstu uređaja! Smiley

Mislim, gps je gps, wifi je wifi! Jedino ekran je ono što crpi energiju više od ovog mog sokoćala. Nije to uopšte loše, koliko ja vidim. Da je kojim slučajem ugrađena baterija od 1500 mAh, težina uređaja bi se sigurno približila granici od 200g. Logična je ova odluka Nokije, mislim da nije u pitanju nikakva politika, nego realna potreba ugradnje ove malo slabije (ali i lakše) baterije. Barem u ovom slučaju.

Još jednom hvala na informacijama. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
@cosstoleumus
Sigurno. Evo, kad ga napunim, (negde od prekosutra  Smile), necu ni pipnuti net, podesicu ga na 2g mrezu i resetovacu brojace za razgovor. PA cu vam reci koliko je izdrzao samo za razgovor i poruke... Smiley

@elborashon Nema na cemu. Mada, kazem ti, sve je to veoma individualno. Svi mi razlicito ocekujemo i svima je razlicito normalno.  Smile
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Nokia N900 Application: Flashlight v0.3-2

This application allows you to use the Nokia N900 flash LEDs as a flashlight. Should be useful in the dark.

izvor

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 8
mob
Nokia N900
@costolleumus, @kodjo! Po onome što ste ispričali djeluje sasvim normalno i rekao bih prosječno, za tu vrstu uređaja! Smiley

Mislim, gps je gps, wifi je wifi! Jedino ekran je ono što crpi energiju više od ovog mog sokoćala. Nije to uopšte loše, koliko ja vidim. Da je kojim slučajem ugrađena baterija od 1500 mAh, težina uređaja bi se sigurno približila granici od 200g. Logična je ova odluka Nokije, mislim da nije u pitanju nikakva politika, nego realna potreba ugradnje ove malo slabije (ali i lakše) baterije. Barem u ovom slučaju.

Još jednom hvala na informacijama. Smiley

Ok, slazem se da bi tezina u tom slucaju bila velika ali kao sto sam rekao u svom predhodnom postu ,Nokia se pobrinula za izgovore. Postoji dosta WinMo i Android telefona sa istim specifikacijama (ili boljim) sa 1500 mAh baterijom koji su laksi od N900.Svako ko se razume u racunare, pa i u pametne telefone, zna da se na njih teoretski moze instalirati bilo koji operativni sistem bez obzira sta je proizvodjac vec nasnimio.Jedini problem su zapravo drajveri za pojedine delove kao sto su CPU,graficki cip,zvucni modul,telefonski modul itd. Dokaz tome je Android koji moze uporedo sa Maemo da se instalira. Poenta ovoga je da su ljudi iz Nokie mogli napraviti laksi uredjaj sa jacom baterijom kojim bi se mi odusevljavali a ne pravili kompromise. N900 me nije razocarao jer radi bas onako kako je napravljen vec odnos ljudi iz Nokie prema svojim vernim kupcima.  Inace, fan sam linux platformi pa samim tim i Maemo-a i mislim da je ovo najperspektivniji OS koji trenutno posoji.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 13:24:33 od Dovla84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.