Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N900  (Pročitano 188179 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.43
mob
LG Nexus 4
Pa čestitam Smile.
Kako bi okarakterisao osjetljivost ekrana u odnosu na ajfon? Ja sam svjestan da nikad ne može biti kao kapacitivni. Jel te zabole prsti poslije par sati tapkanja?
« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 18:23:53 od manda84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Citat
The Nokia N900 has been finally updated to 1.2009.44.1.  v44.1 is just a minor update and I haven’t noticed any big changes by now. It contains mostly small adjustments invisible to user preparing for next update. The update can be downloaded either via the Nokia Software Updater or straight from the application manager. Unfortunately, the N900 doesn’t support UDP (User Data Preservation) so that all your applications, e-mail accounts, custom background and your homescreen will be wiped out when you update it with the NSU. However, if you update it using the application manager none of your data will be deleted

Changes from 1.2009.42.11 to 1.2009.44.1:

* The application manager has been redesigned and looks more appealing.
    * Red Pill mode is gone
    * Ovi catalogue has been added
    * After an application is installed the application manager will not jump at the top

izvor
« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 18:30:52 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iP5
Evo da se pohvalim konacno mi je stigla N900, a narucio sam je jos u oktobru. Bolje ikad nego nikad. Prvi utisak je WOOOOW. Ekran je fantastican, a i odziv ekrana je mnogo bolji nego sto sam ocekivao. Nisam bas dobar u pisanju review-a tako da ako nekog nesto interesuje neka pita ovde i ja cu mu rado odgovoriti.

Pozzz

Rade li oni brojevi za operatorske usluge koji sadrže * i # znake? Npr. za proveru kredita *100# ili  *121# (ne znam koju mrežu koristiš).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Evo video kako odraditi flash na N900. Ako ima kak'a Šveđanka na forumu, nek mi se javi da ovo pobliže objasni.   Smile

Here is a video guide on how to do a backup - flash - reset your Nokia N900. The guide is designed with Windows XP.

« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 19:13:27 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG Nexus 4
Ja sam imao Iphone 1.generacije i naravno da ni jedan rezistivni ekran ne moze da bude kao kapacitivni, ali ovo sto N900 ima je najblize kapacitivnom. Pre ovog telefona sam imao HTC TP2 i mogu slobodno da kazem da su ekrani neuporedivi. Mozda i zvog dizajna samog OS-a sve ide mnogo glatko i onako kako zamislis. Dalje, sto se tice surfovanja nemam reci. Stranice se ucitavaju brzo i dosta su pregledne. Odma mi je ponudio update cim sam ga konektovao na net, ali nisam proverio da li je to ovaj najnoviji, ako jeste onda jos uvek ne rade komande tipa *100#... Zvuk je odlican, puno jasniji i glasniji nego na N97. I na kraju ono sto mislim da najvise krasi ovaj telefon- multitasking. Sve je jako logicno i intiutivno bas onako kako ste navikli na normalnom PC-u. Najvi se su mi za sad bile otvorene 6 app i nije bilo nikakvih strecanja. Trenutno nemam net na kompu tako da ne mogu da okacim slike ali cim bude(veceras ili sutra) okacicu. PS ova poruka je napisana na N900

PoZzZ
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.43
mob
LG Nexus 4
Navodno je otvoren Ovi Store za n900. costolleumus, provjeri ako ti nije mrsko na http://store.ovi.mobi
Evo jedna igrica: Angry birds
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.43
mob
LG Nexus 4
Ovi Store (mobile site) working on N900

Ahead of an official availability announcement it seems that the mobile site version of the Ovi Store (store.ovi.mobi) is operational on N900's running the recently released firmware update (1.2009.44.1). A number of application and games are currently available for download. Content is installed via the Application manager, which is automatically launched when you tap a 'Download' button on the store. Read on for further details and screenshots.
Izvor
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG Nexus 4
Navodno je otvoren Ovi Store za n900. costolleumus, provjeri ako ti nije mrsko na http://store.ovi.mobi
Evo jedna igrica: Angry birds

Probao i radi super, a ni igrica nije losa
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Lumia 1020
Što se tiče Symbiana, ovi store je potpuni promašaj...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Hvala za prethodni post, popizdeh trazeci nacin da proverim stanje racuna sa servisnom komandom i nikako ne ide...  Smile
Sad jos jedno pitanje... KAd udjem u listu poziva, kako da obrisem samo neki konkretan poziv? IMa citava lista i primljenih i odlaznih poziva i moze samo da se uzme "clear list", a nigde nema opcije za brisanje svakog pojedinacnog.
Hvala unapred... Smiley

Ekran je stvarno odlican. Nije kao na iphonu, ali je veoma priblizno. Ide iznenadjujuce dobro. Koristio sam 5800 ( ne moze ni da se poredi) i igrao se malo sa n97 mini i sa 5530 i moj subjektivni utisak je da je ovde bolje.
Slazem se sa prethodnim komentarom da je ubedljivo najjaca strana ovog telefona ovaj multitasking. Ide bas dobro. Zvuk je dobar, video takodje.

E, sad... Recimo ako probas neke online fles igrice, one idu malo sporije. Seckaju.
I ovo sto sam napisao gore. Ne moze da se salju servisne komande, jednostavno ti napise "wrong number". TAkodje ne znam kako da obrisem jedan konkretan poziv iz liste poziva da ne brisem celu listu ( ali to sam vec napisao). Dnevne slike su bas dobre, ali vecernje (sto je i za ocekivati) valjaju necemu samo ako si blizu onoga sto slikas. Jbg, ipak to nije xenon... Prebacio sam like sa N82 i kad ih uporedim, dnevne su odlicne, ali vecernje su daleko bolje sa n82.

Sto se tice rama, nema nikakvih problema na 10ak otvorenih aplikacija. Radi savrseno... Elem, obzirom da ga imam tek dva dana, (a nisam ga ispusato iz ruku), mozete da razumete da je prvi put baterija vec ispraznjena i eno ga sad se puni drugi put, da to formiramo. Prvi put je bilo nekih 20ak sati koriscenja.

Wireless radi odlicno. Tu za sada nemam neku zamerku, ali kako sam bas nov, bice toga sigurno... Smile

Zatim, nekome ce mozda i to smetati. ali nema izvestaja kad se pisu poruke. Sms je u vidu chata i extra je odradjen. Za svaku poruku novu koja ti stigne otvara se novi task i poseban chat sa tom osobom. Nema sanse da pogubis konce kome si sta pisao i lagano se krece izmedju prozora.

Na zalost, tek cu sutra nesto instalirati od igrica i programa, pa da vidimo kako to radi.

Za pocetak, onako povrsno, toliko od mene... Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 00:37:08 od kodjo »
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.