Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N86 8MP  (Pročitano 74586 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC HD2, Nokia E72
I ja imam iste ogrebotine  Smile
Najvise me nervira ovo rotiranje jer ni sa jednom verzijom softvera nije radilo kako treba, i kad se zarotira uvijek jedan dio grafike se zezne pa onda par sekundi ostane tako dok se slika ne vrati u normalu.
Izgleda da ce nokija i symbian uskoro biti zamijenjeni, nexus-om najvjerovatnije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N86 8MP white
Lukpot od svega sto si naveo ja imam samo te ogrebotine od slajdera iza ekrana i ne mogu da verujem da se sve to ostalo izgrebalo normalnim koriscenjem telefona  Smile  Ja imam dve ogrebotine na ekranu koje se ne vide jako ali za to sam sam kriv jer mi je ispao na beton (sreca pa nije puklo staklo). Slajder se naravno klima kao i svima ali sam se navikao i ne obracam toliko paznju. Ovo sa rotiranjem i seckanjem grafike kad su animacije ukljucene bas nervira ali lepo iskljucis to i mirna backa. Valjda ce obratiti paznju na to u sledecem firmware-u i bas bi bili debili da to ne urade, ostale softverske greske nisam primetio  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia Lumia 1020
Pa eto, izgrebalo se, a normalno koristim Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N86 8MP white
Imas li neki info kad ce sledeca verzija firmware-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia N86 8MP
Поздрав свима.  Имам Н86 неке три недеље.  Мало је рећи да сам одушевљен телефоном и његовим перформансама.  Имам белу веризију телефона и за сада ( да куцнем у дрво :D ) пазим прилично и немам никаквих огреботина ни на маски ни на дисплеју.

Софтвер ми је апдејтован на v21. 006, а променио сам му Product code без икаквих проблема, после чега сам и убацио српски мени и одрадио веома брзо апдејт софтвера.

Мислио сам да ће батерија да издржи мало виш епосле апдејта, али два пуна дана и нешто мало преко тога је максимум, иако сам читао у спецификацији да је три дана уз неко просечно коришћење нормално.  Највише времена проведем у телефонирању, пошаљем неколико СМС порука и веома мало интернета преко Wi-Fi-ja.

Занима ме каква су ваша искуства са последњом верзијом софтвера када је у питању издржљивост батерије?

Још једна ствар која ме интересује је навигација.  Колико сам могао да приметим Србија није покривена најбоље у Ovi мапама и практично нисам успео ниједном да пронађем сателит, а покушао сам много пута.  Нешто сам преко Wi-Fi-ја као успео, али није то то.

Читао сам на овој теми да користите Гармин, па ме интересује да ли би могао неко да ми објасни поступак убацивања и да ми кажете да ли је за то неопходна интеренет конекција ( стална ) или је довољно то што имамо уграђен ГПС пријемник у телефон?

Унапред хвала.
IP sačuvana
social share
Forza Rossoneri!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Galaxy S III
Zadovoljan sam baterijom. DOduse i ne koristim ga puno, pa mi izdrzi jedno tri, cetiri dana...
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Dovoljan ti je GPS... Elem, imas temu o navigaciji. Vidi index korisinh tema  Smile

@Pirat - ne verujem ti da izdrzi 4 dana  Smile

Mozda ako ga ne koristis nikako...

(ko sto kaze telep - to su te lovacke price o trajanju baterije  Smile )
« Poslednja izmena: 09. Mar 2010, 16:59:01 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia Lumia 1020
Može sa velikom sigurnošću da izdrži dva dana baterija, ali ja po navici punim svako veče.
4 dana bi možda moglo ako se koristi samo za poruke, ili tako nešto. Sa pozivima, wlanom, 3g-om i slušanjem muzike - nema šanse.

Firmvera novijeg od v21 nema na vidiku.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Galaxy S III
Jes Filozoferu, hranim se tim pricama... Jos ako mi koja dje prodje, odmah mi dan ispunjen ...  Smile

Nema potrebe takvom razgovoru jer nisam balava klinja koja drka telefon po celi dan, vec ga najminimalnije koristim.
Posaljem par poruka dnevno, okrenem jedan broj i eventualno napravim koju fotku. Mozda je kljucno to sto ga svako vece gasim.. U svakom slucaju, traje mi baterija taman oko 3, do 4 dana ako bas cekam da se skroz isprazni (mozda ponekad i duze traje). Ne znam sta je tu cudno?

Takodje nema mesta cudjenju tim ogrebotiniama. Eto ga koristim skoro dva meseca i niti jednu nemam. Jbg sa macro zoom modom mozda i nadjem kakvu...  Smile

« Poslednja izmena: 09. Mar 2010, 20:30:08 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia N86 8MP
Citat: ThePhilosopher link=topic=459683. msg8225102#msg8225102 date=1268150278
Dovoljan ti je GPS. . .  Elem, imas temu o navigaciji.  Vidi index korisinh tema  :flower:

@Pirat - ne verujem ti da izdrzi 4 dana  Smile

Mozda ako ga ne koristis nikako. . .

(ko sto kaze telep - to su te lovacke price o trajanju baterije  :chuckel: )
Па мени ГПС не ради како треба.  Ниједном до сада нисам успео да пронађем тренутну локацију.
IP sačuvana
social share
Forza Rossoneri!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.