Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 135462 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Ne znam za tebe, ali ja bih taj telefon odmah formatirao i to i memoriju telefona i memorijsku karticu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Formatirao sam telefon i karticu. Sta treba da uradim kako bi mi poslali parametre za internet i sve ostalo?

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Dali ti se i dalje javlja mrtav pixel??? Zovni operatera mobilne telefonije koju koristis i kazi im da ti posalju sva podesenja zapamti ih u telefon i to je to. Prilikom pocetka instalacije mozda ti zatrazi kod i on je 0000. Pozzz
« Poslednja izmena: 18. Avg 2008, 22:08:15 od mk484475 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Formatirao sam telefon i karticu. Sta treba da uradim kako bi mi poslali parametre za internet i sve ostalo?

Hvala.

Kako si formatirao memoriju telefona? Ne znam na kojoj si mrezi. Kod Telenora, mozes sa sajta sam sebi da posaljes podesavanja. Samo izaberes model telefona i svoj broj i posaljes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da jos je tu.

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Ako si formatirao telefon kako sam ti rekao (*#7370#) onda si formatirao i memoriju telefona. Na telenoru sam i kada resetujem telefon zovnem operatera telenora (0 razgovor s operaterom) i on mi pusti sva podesenja.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Nosi telefon u servis gde si ga i kupio, ja bih to uradio, telefon nije jeftin da bi to imao na novom telefonu. Stavi sliku da vidimo taj mrtav pixel
Telefon ti je posle formata na nivou izlaska iz fabrike, dakle sve sto si ubacio se brise
« Poslednja izmena: 18. Avg 2008, 22:28:21 od mk484475 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Jos jedno pitanje. Da li sam prilikom formatiranja izbrisao i nokia mape, posto se traze sateliti a nema nikakvih oznaka mesta i puteva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Ako si formatirao telefon kako sam ti rekao (*#7370#) onda si formatirao i memoriju telefona. Na telenoru sam i kada resetujem telefon zovnem operatera telenora (0 razgovor s operaterom) i on mi pusti sva podesenja.

Jesi ti siguran da je to format? Koliko ja znam to je sifra za restore factory settings, odnsono samo vraca sve na fabricka podesavanja, ali svi fajlovi i sve ostalo ostaje. Pravi format je valjda zeleni taster, 3 i *.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Brate ja sam do sada tako radio i sve je brisao evo ti i stranice pa procitaj ja mislim da je isto ako nije onda sam u velikoj zabludi!!!! Pomogni mi
http://forum.burek.com/index.php/topic,162233.0.html
Formatiranje svih instalacija(hard format ili ti "stonoga reset")!

Način 1:
Držati pritisnute zeleni taster, zvezdicu i 3 i onda uključiti telefon.
Tastere ne pustati dok se na telefonu ne ispise "formating"... telefon se vrati u stanje u kojem je bio kao kad je izvadjen iz kutije.

Način 2:
Ukucati kod  *#7370# i zatim ukucati i "lock code" koji je pod defaul 12345 i sačekati restart. Gotovo isti efekat kao i gornja opisana metoda.

Svi brojevi telefona koji se nalaze na istom ce biti izbrisani kao i svi setinzi i parametri za GPRS, E-mail I MMS, i sve što je naknadno instalirano u memoriji telefona nakon kupovine istog.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.