Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 135778 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC Sensation Z710e
Pitanje jedno za vas vlasnike N82. Igrao sam se neki dan (juce) sa jednom N82 i primjetio sam da ne pravi bas ostre slike. Kao da joj autofokus ne fercera naj bolje. Verzija softwera je bila naj novija 20.... (inace donio kolega kod mene da mu nabacim balkanski kood i novi firmwer da se spusti).
Kada sam koristio makro mod onda je fino slikao izostreno.
Jos jednu stvar sto sam primjetio je da mu GPS-u treba preko 10min da pofata satelite. U stvari ufati on odma njih tri-cetiri ali nece da izracune poziciju odma.
Da li je ovo i kod vas tako ili je ovo neki "fus" model sto je bio kod mene?
Ovo pitam jer mi se pravo svidja telefonic iako sada ima zvjerku ali mi je bezze nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Trebalo je da procitas malo temu u nazad, ali dobro sada. Satelite je i meni trazio jako dugo, oko 10 minuta u zatvorenom, dok nisam ubacio 20, tacnije vec sa 11 je to postalo mnogo brze. Sada mu treba oko 20-ak sekundi da pronadje satleite i unutra i na otvorenom. Sto se slika tice, ne kapiram da li si pokusavao da slikas macro slike bez macro moda pa su ti ispale mutne, ili sta. Ako si to radio, to tako ne moze. Ako si mislio generalno da su slike mutne, meni nisu. Dobro, naravno da neka i ispadne mutna, ako promasi fokus, ili tako nesto, ali generalno pravi odlicne slike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC Sensation Z710e
Nismo se dobro razumjeli. Iscito sam ja ovu temu, ali mi je to i cudno sto mi fata sporo satelite sa najnovijim softwerom.
Sto se tice slika, slika je cista u makro modu i kada slikam na blizo. Znaci kada je fokus fiksiran. Na to sam mislio. A koda fokusira na 3-5m nesto nije bas dobro radilo. To me malo iznenadilo. Znam da je na N73 odlicno radilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Ne znam. Kazem ti, meni su slike ok , naravno to nije fotoaparat, nego mobilni telefon. Ne primecujem neku razliku u ostrini izmedju slika u macro modu i ovih na daljinu, pogledaj slike koje sam postavio imas i jedan i drugi primer. Zasto tako sporo hvata satelite, ne znam. Mozda to zavisi i od geografske lokacije gde se nalazis. U Beogradu je ovako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 4s
Moj nadje satelite za 20-30 sec,tako da sto se oko toga tice,ja bih se slozio sa Milisavom da je to verovatno do fizicke lokacije...
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N82
Slike se losije vide kada ih uslikas i gledas na displeju telefona(po meni losije nego na N73),tu se slazem sa vbjelic..
Ali kad ih prebacis na komp one su perfektne,isto tako ako gledas na displeju probaj da zumiras i videces da su savrseno ostre!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Pa ko jos gleda slike na displju telefona? Ili bar ko jos na taj nacin ocenjuje kvalitet slika?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC Sensation Z710e
Ok ljudi hvala u svakom slucaju. Ipak sam i ja imao malo vremena da sve isprobam pa sam upravo vas pitao jer sam se na brzinu razocarao. Moracu ja to opet malo da pogledam. Da otmem pa da isprobam na tenane. Smile
PS. Naravno da sam slike gledao na monitoru a ne na telefonu.  Smile  Odusevio me je inace video koji je napravio. Do bola je dobar za jedan telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S7 Edge
Jeli instalirao neko aplikaciju "Magic key"?To se mora obavezno imati na enosamdeset2!
Sada imam taster koji menja olovcicu radi bez problema i brzo i isto tako jednostavno kao na ostalim koji vec imaju ugradjenu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Kakavi su zvucnici na N82? Konkretno me glasnoca interesuje. Dali je i koliko jaci/slabiji od N81, koji se vodi kao  najglasniji telefon serije? Ako je neko mozda imao prilike da opa proba, neka mi neko kaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.