Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 135923 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
I samo jos da potvrdimo, znaci postoji neka zastitna plastika koja ideo preko display-a i stiti ga d grebanja?

To valjda mozes sam da vidis, da li postoji zastitna plastika ili ne.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Pa ne mogu, zato sto jos nisam ni skinuo onu zastitnu foliju posto je dobro zalepljena i ne primecuje se previse, a kao sto smo ranije vec ovde pricali, ne bih da rasturam telefon da bih video da li ima zastitu ili ne, pogotovo sto se maska skida dosta tesko samo i verovatno bih je slomio ako bih pokusao da je skinem.

Ne znam koliko kosta cela maska jer ta sto radi u tom servisu bilo je mrsko da racuna cenu po delovima posto se tako i prodaje.Mene je iznenadilo sto taj isti deo kod drugog uvoznika kosta sa zamenom 1400 din. a tu je 200 din Razlika ne mala.

Ako je tako onda moguce da to nije uopste originalan maska. Previse je jeftino to, a i ako je kod drugog uvoznika toliko, onda je to to. A i uklapa se u cenu, jer ako je taj deo 1400 dinara, onda neka je jos toliko donji deo, oko 100 dinara zadnja maska i to je sve oko 50 eur, sto je otprilike neka standardna cena za originalne nokijine maske.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 10:59:14 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
A ko kaze da moras da rasturis telefon da bi video da li postoji ta zastita?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Ja ne znam drugacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Mozda on misli da se to gleda sa unutrashnje strane?! milisav i mikele ne misle na istu stvar

Kad smo kod toga ja pre neki dan otkrio drugu na Nokii N70 straoj 5 mjeseci foliju na displeju, a on kaze da je vec  jednu skino kad ga je kupio. Ja sam je jedva primjetio...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Ja ne znam drugacije.

E pa ne znam sta onda da ti kazem..... Ti skidaj masku svaki put da bi proverio da li postoji zastitni deo preko display-a.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Hm, kao sto rekoh. Masku da skinem - odvojim je od teleofna, ne znam i necu ni da pokusavam. Spolja, imam jako lepo zalepljenu foliju koju nemam potrebe da skidam jer odlicno stoji, a da bih bio potpuno siguran da je ispod nje neka zastita ili je zalepljena direktno na display, morao bih da je skinem. Mislim da je daleko lakse da covek koji je vec kupio masku ili bar taj njen deo jednostavno kaze da li postoji neka zastita ili ne. On je vec rekao da postoji, tako da sto se mene tice to mi je dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S7 Edge
Ja sam skidao masku na n73,imao sam uputstva i sav potreban halat ,nije jednostavno bilo i velike su sanse da se zezne fon,  pa sam i tako i ja uspeo da mi zvucnik posle promene maske ne radi., Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
nokia n82 disassembly

IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Au jbt Smile. Neverovatno kako od proste stvari - prostog pitanja moze da se napravi problem. Dakle jednostavno sam pitao coveka, koji mi je odgovorio, to sto sam pitao i to je sve. Ne znam zasto sada dizete toliku frku oko toga?  Ok, ako neko hoce da rastura i skid masku, nemam nista protiv. Ja ne bih da rasturam svoj telefon, pogotovo sto za tim nemam apsolutno nikakve potrebe. Sve e utegnuto, nista niej izgrebano, cak i ta sama folija je sasvim ok i lepo lezi i nemam nikakvu potrebu da to cakcam. Pored toga covek koji je vec imao potrebu da menja masku je rekao kako stvari stoje i mislim da je to dovoljno svima nama kao informacija i da mozemo da znamo sa cime raspolazemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.