Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 135619 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S7 Edge
Kazi ti nama @nazzy90 kako ide rad sa maschinom ?Snalazis se li sa kopiranjem bez olovcice   ??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Reklamiranje je zabranjeno  Smile
polako ali sigurno na ovom forumu krece crni humor...

Mobis, Alpha Copy i Mobilkom Balkan (valjda se tako pise)

chek, mikele , zar tvoj potpis ne predtavlja neku vrstu reklame ?

Ne predstavlja.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
ma dok sam izvalio da je na # , popizdeo sam .... al dobro je , nije zeznuto , chak mi se chini u nekim situacijama je i lakshe nego da postoji ono dugmence .. imam dovoljno prostora , znam pre na 3250 , palac do palca onako ...
A na tastaturu sam se naviko vec .... brza plitka , ok je stvarno ... Jedino joystick oce po nekad da zeza , jer tanko je ono za levo desno gore dole .. Treba malo vishe navikavanja da bi se pritisla uvek ivica joystick-a ...
e da , ona automatska rotacija ekrana kida , korisna je vrlo , posebno ako furate multimediju ... meni se desi ponekad da mi se telefon malo nagne u ruci pa se ekran rotira , al ceo proces je vrlo brz , tako da ... ne predstavlja nikakav problem ....

p.s. ima da se menjam za neki dan sa caletom ( n95 8gb) i bash da vidim kolika je razlika u telefonima ... kolko do sad vidim , sve je to samo monoblok i 200 evra manje ....
jedini plus , al ono da kazesh stvarno plus , 8gb...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2008, 14:17:17 od Nazzy90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
I Xenon blic, kao vrlo korisna stvar. Tih integrisanih 8gb na N95 se meni ne svidjaju, pre svega sto mi ne treba toliko memorije, a drugo zato sto je to sve upakovano i ako se pokvari, mozes da se slikas. Memorijske kartice su zakon. Po meni N82 je bolji izbor od oba N95. To je moje misljenje. Zato sam ga i uzeo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 803
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia Lumia 820
Takođe Smile. A i lepši je, pošteno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Ja kao najveci fenser na burek mobilnoj telefoniji to potvrdjujem  Smile Mada o ukusima ne treba raspravljati, ali u svakom slucaju je mnogima lepshi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
e , da , ksenon kida , znachi sliko sam se nocu sa njim , i po nekom slabom ulichnom , mnoogo slabom , baca i po metar i po ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Jedno glupo pitanje, ali tek sad sam primetio ad tu nesto ne stima pa da pitam. Da li se kod ovog telefona uospte mogu snimiti voice tagovi za poziv na glas? Ubih se trazeci i nema ih nigde i onako kako je to ranije bilo, znaci editujes broj snimis tag i to je to, tako ne moze sada, odnosno nema nigde opcije za snimanje taga. On pored svakog kontakta ima ikonicu kao da postoji vec voice tag, ali kada uzmem playback voice tag dobijem onaj kompjuterski glas koji se pojavljuje i ako ga aktiviras kada te neko zove. Nije valjda da su ukenjali i da su postavili da se na osnovu tog kompjuterskog glasa prepoznaje koga treba telefon da zove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla es61
Na E61 je isto tako urađeno, mislim na voice tag. Ne može se ručno dodati ili usnimiti za neki kontakt.

Voice tag se automatski prepoznaje i ako je telefon na srpskom onda to funkcioniše veoma dobro. Bilo muško, bilo žensko, dijete, čiča... bilo ko da izgovori ime nekog kontakta biće pozvan. Problemi mogu da nastupe u bučnijim sredinama i ako je ime previše komplikovano. Smiley

Međutim ako je telefon na engleskom a ti pokušavaš da pozoveš izgovarajući to ime na srpskom, ništa od posla.

Znači dobra je to stvar, pod uslovom da je telefon na srpskom u suprotnom ne valja. Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
zna neko dal radi na n82 garmin za n95 ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.