Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 135708 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 4s
hteo bih da kupim jednu,da vidim kako onda telefoon izgleda..a i plus mi se ova malo izgrebala...
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Nokijina politika je da promene boju maske, onda to izvicu na sva zvona i prodaju to po 30% vecoj ceni. Ne dozvoli da tako manipulisu tobom i vredjaju ti inteligenciju. Plus je ova siva skroz lepa i nema potrebe da se menja. Ako vec moras da menajs, onda kupi lepo sivu koju imas u ponudi i uzivaj. A i ako ne mozes da zoves da pitas posto si u inostranstvu, kako ces onda ovde bilo sta da kupis? I zasto ne kupis u Italiji? Originalna maska je svuda ista po ceni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung GS3
Cena sive i crne N82 (telefona) je ista  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 09:27:38 od albumag »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iP5
A gde to kostaju isto? U Srbiji? Tesko mi je da u to poverujem  Smile  Mozda tamo negde na zapadu, ali ovde... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung GS3
Bas ovde u Srbiji isto kostaju,reklamiranje zabranjeno Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Pa javi onda bobahajduk-u. On hoce bas tu crnu da kupi i to u Srbiji.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 09:06:32 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung GS3
Mislio sam na telefon,nismo se razumeli  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam  kupio crnu N-82. u crnoj gori kosta 340 eura sa karticom od 2mb. do sada sam koristio sve,ali sve, nokijine symbian telefone. posle velike 7650 i 3650 po mom skromnom misljenju mislim da je ovo jedna od najboljih nokija koja je napravljena.
Imao sam n-95 skoro godinu dana i mogu da, kazem sledece:
N-82 je za klasu bolja od n-95.
1.Oklop
plastika je sasvim ok. ne cvrci  i u ruci i izuzetno je prijatna.tel ima zastitnu plastiku preko ekrana, navigacioni taster je od plastike i ko je koristio n-95 zna da se plastika guli i da imate osjecaj kada jace pritisnete tel. da ce da pukne
2.Tastatuta
Neobicna, ali precizna i jako brzo se covjek nauci rukovanju. tasteri sa strane su jako dobro napravljeni i nisu krti i tvrdi kao na N-95
3.Ekran
Jasan i manji od N-95 ali nema razlivanja boja prilikom pritiska [plastika prko ekrana].Ja sam koristio N-73 pa sam se na ovu velicinu ekrana lako prilagodio.
4.Memorija
Uz tel. sam dobio karticu od 2mb sto je sasvim solidno.
5.Baterija
baterija pri normalnoj upotrebi [sat razgovora, 20-30 poruka, internet pola do sat] moze da traje do dva i po -tri dana. u slucaju drndanja i igranja igrica dan-dan ipo. otprilike oko 30% vise od n-95. mislim da je zadovoljavajuce
6.Sistem
operativni sistem je isti kao na n-95 ali mnooooooogo brzi i tacniji. moja n-82 ja V 20.0.062 sa srpskim menijem.
8.Kamera
I na N-95 je bila odlicna, tako da samo prilikom snimanja u zatvorenom ima male nijanse u korist N-95.
9.Utisak
Malo je reci da sam izradom i onim sto je ispod haube prezadovoljan. Ako se neko razmislja da kupi N-82 nadam se da sam mu makar malo pomogao.Uglavnom za mnogo manje novca ima bolji i ljepsi tel. od N-95 i N-95 8gb.
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Slazem se sa vecinom sto si napisao. I ja sam izmenjao dosta symbian telefona jos od 7650 i isto mislim da je ovo ubedljivo najbolji telefon koji sam ikada drzao u rukama. Jedino si omanuo kod velicine kartice. Nije 2 mb, nego je 2 gb. I jos neswto sto mi nije logicno, je to sto kazes da N95 u zatvorenom ima bolje slike? Jedna od prednosti upravo N82 je u tome sto ima xenon blic koji je mnogo koristan i jak i sa kojim mozes da slikas u totalnom mraku i da imas odlicne slike, a N95 to ne moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N95 8GB + N 97
i ja sam imao sve telefone, ali ne delim vase misljenje. U poslednjih osam meseci kada kupih prvu N95 8gb,pa je prodah,pa kupim ponovo istu,pa prodam i nju i docekah pre jedno dva meseca jednu od prvih N82 black u full pakovanju.Lagano insaliram Garmin,radi ok, V 20.0.. Instaliram par tema i programa i krenem da "uzivam".Slikam udjem u galeriju da vidim sliku,zumiram i cekam,cekam,cekam pa dobro mozda je neki bug.Ubacim par pesama,osvezi fonoteku,odem osvezim se do frizidera,on jos osvezava fonoteku.....Format!!!! Sve ponovo,instalacije,kartica 2gb,fabricka,opet isto? Citam ovde pojedine postove,najbolji na svetu,najbolji koji sam imao bla,bla.zvono katastrofa,konvertujem omiljena zvona u aac,3D sound podesavam i dolazim do zakljucka da je obican N95 za duzinu ispred ovog telefona.Za clasic N95 ne pricam napamet,jer ga supruga nosi vec 7 meseci.Sta uradih posle pet dana? Oglas,dovidjenja ponovo 8gb.Sad ce mnogi: a sta si instalirao? dali si uradio update? a koju si temu instalirao?a gde si instalirao? Pozdravljam sve vlasnike ovog telefona,ali telefon je Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.