Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 144851 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
mob
Apple Iphone 4s
Smile

Da, ima, ali to važi samo za nokijin program. Instaliraš neki drugi i eto ti navigacije koliko hoćeš Wink
da al ne kapiram tu jednu stvar?jer to tako isntaliras neki drugi program,navigacija je free i na ostalim telefonima sto imaju gps?
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Ima tema za navigaciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung GS3
Za detaljan review je potrebno dosta vremena  Smile
Za 7 dana koriscenja moji su utisci pozitivni. Karakteristike i ostale stvari  vec znate tako da nije potrebno da o tome pisem  Smile
Zadovoljan sam izradom i kvalitetom maske,tastatura je stvar navike,inace neko je vec pomenuo da bi navigacioni taster mogao biti kavalitetnije odradjen i tu se slazem (kvalitet plastike). Telefon je oblozen folijama i sa prednje i sa zadnje strane, cak i u delu tastature! Ne smetaju i ne moraju se skidati,to je pozitivna stvar  Smile

Baterija max 2 dana,mada sam ga ja uglavnom punio jednom dnevno zbog malo jaceg koriscenja. Nije to jutro-vece vec recimo jutro-vece-podne ako me razumete Smiley Pozitivna stvar kod baterije je sto se napuni recimo za nekih 45 minuta,dok trepnete. Cudnovat neki punjac AC-5  Smile
WiFi sam probao,radi ok,GPS uz Garmin radi perfektno! Nisam nesto mnogo programa instalirao ali sve radi bez problema. RAM memorija na visini zadatka Smile 

Kameru iskreno nisam nesto posebno koristio,cisto probao par slika i video zapisa koji su me pozitivno iznenadili. Slike me nisu posebno odusevile,nema nista bez dSLR-a  Smile salim se...
Kome je bitna muzika ovaj model je prava stvar ali sa nekim boljim slusalicama. Slusalice koje se dobijaju uz telefon extra izgledaju ali su loseg kvaliteta. Player i podesavanja su ista kao i na prethodnim modelima sa OS 9.2! Ocekivao sam vise od spoljnih zvucnika, slabiji od zvucnika na modelu N73 pa i od N95  Smile

Sve u svemu odlican telefon,konacno Nokia da izbaci kompletniji telefon u monoblock fazonu Wink
Ovo su neka moja zapazanja i sigurno sam nesto bitno zaboravio da napisem ...nema veze,podsetite me Wink
« Poslednja izmena: 01. Feb 2008, 15:35:06 od albumag »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 4s
aj daj neke mane...  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
Softverskih mana nema  Smile
A hardverske 'mane' - tastatura i 'mali' ekran!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 4s
ih mislim da ekran nemozes racunati u mane...jbg kao n73 je,a to je ogorman ekran-a ja sad vidim sta donosi onaj na n95 8gb,bre kockice se vide,kad se malo zagledas po meni kvalitet slike je uzas...n82 rulezz!! za sada  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N82
E jbg, sad ga i ti pretera. Vidis kockice. Mozda si gledao neki klip u nekoj maloj rezoluciji pa si video kockice. Logicno je da ako je ista rezolucija a N82 ima manji ekran da ima i naizgled kvalitetniji prikaz, ali sumnjam da ti to golim okom mozes da primetis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 4
Logicno je da ako je ista rezolucija a N82 ima manji ekran da ima i naizgled kvalitetniji prikaz, ali sumnjam da ti to golim okom mozes da primetis.

Ja kad sam presao sa 6120 na N73, odmah sam primetio golim okom bitnu razliku. Kod 6120 je mnogo jasnija i cistija slika nego na N73. A najvise se primeti kad gledas one ikonice na desktopu, na N73 izgledaju ko da su secene sa tupom testerom. Naravno, onaj ko pre nije imao telefon sa manjim ekranom (6120, E50..), izgledace mu sasvim normalno. I meni, sad kad duze vreme gledam samo u ovaj veci ekran, izgledaju sasvim ok Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Bravo
Sigurno da je bolji ekran na N95 8GB, ali je i mnogo veci potrosac baterije, tako da je N82 aparat kod koga sve opcije mogu da se koriste, a ne samo probaju(kao kod N95/N95 8GB). Inace, izasao je veoma pohvalan review na Mobile-review sajtu: http://www.mobile-review.com/review/nokia-n82-en.shtml . Ovo je update u odnosu na raniji osvrt koji je u stvari bio samo preview.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
tako da je N82 aparat kod koga sve opcije mogu da se koriste, a ne samo probaju(kao kod N95/N95 8GB)

A koje su to opcije koje mogu samo da se probaju na N95 a da se koriste na N82?

ih mislim da ekran nemozes racunati u mane

Mogu.... Po meni je mana kad jedan Smartphone ima 'mali' display. Za Java telefone to nije mana. Meni cak i dalje nedostaje 2.8 display koji sam imao na P990i, iako je display na N95 za 0.2 manji od ovog na p990i....

Evo jedne 'mane', kao sto je i kod obicne N95 - No protective glass screen is mounted on the N82’s display.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2008, 21:48:34 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.