Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 134513 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N82
Moram reci da nova N82 jos drzi cenu (ako je "navodni" original),a ova skinuta je duplo manja. Moram reci da sad se prevario sto sam uzeo taj famozni original jer u pravoj radnji gde mozes biti siguran u neki kvalitet isti fon skinut sa mreze dosta manje kosta.a dati 500e za fon,pa i 400e je teska glupost. Posebno jer cim mobilni izadje iz radnje cena pada u svakom slucaju i kad sam pitao jednog sto drzi radnju koliko bi dao za fon (koji je bio tada novi i original) ona rece najvise 220-230e,a tad je vredeo nesto manje od 500e-hteo sam da ga ubijem... Sad,sto se tice ovog update koji je spominjan,pc suite mi je i i inace pao kao cigla na lap,pa tako ne bih dodatno opterecivao sa time (svakome od volje,jel) ,a kako vidim iz prolozenog nije neko veliko poboljsanje rada i samog fona. Sto se tice one kartice-8gb je suvise velika za ovaj fon,pa moze da ne radi bas najbolje,sto je i receno odmah po izlasku istog u raznim specifikacijama i analizama...
Mislim da je  telefon precenjen sa preteranim hvaljenjem i cenom,ipak to je dobar marketing sa kojim nokia odradjuje posao jer SE mi je laksi mnogo za rad,u kontekstu kako su regulisane ikone,ulazak u foldere i rad sa njimal,odnosno nalazak onoga sta ti je potrebno,nacin rada sa porukama i pozivima i sl.,a posto mi je vazna kamera kod mobilnog-moram reci da je mnogo bolje organizovan i laksi rad u foto i video delu,kao i sama kamera je bolja nego ova kod nokia fona... Problem je sto i oni kopiraju Nokiu,pa tako mozda se odmaknu od svog prepoznatljivog stila,sto nadam se nece biti jer cim budem imao love nameravam da zamenim moj N82 sa nekim SE...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2010, 14:42:19 od free star »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Pozdrav

Imam takodje N82. Zadovoljan sam. zanima me kako da prepoznAM  da li je telefon original ili skidan sa mreze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Lumia 1020
Pa...da li si dobio u original kutiji, a ne nekoj na kojoj samo piše mobile phone? Da li ima srpski? Jel si dobio u paketu sve što piše na nokijinom sajtu da treba da dobiješ? Da li ima nalepnicu nekog stranog operatera? Ni ne mora da bude samo skidan sa mreže, može jednostavno da bude prošvercovan...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Kupio sam polovan u prodavnici dobio garanciju, originlna kutija (TV kabal, CD, uputstva, punjac slusalice, 2 GB card) to je to. Nisam samo USB kabal. nema nikakvih naljepnica od mreza, izgleda mi sasvim normalno.nema srpski jezik. Made in Finland. BTW: Zasto za moj product code ne izbacuje da ima novi update,pise da je zadnji v31.XXX, koji upravo imam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Lumia 1020
Možda je baš to odgovor na tvoje pitanje, firmveri prilagođeni operaterima obično izađu kasnije Smile
Ukucaj u google tvoj product code (ispod baterije je), pa vidi za koju je oblast predviđen. Predlažem da staviš balkanski kod...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sto se tice one kartice-8gb je suvise velika za ovaj fon,pa moze da ne radi bas najbolje,sto je i receno odmah po izlasku istog u raznim specifikacijama i analizama...

bullshit...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Namoroka 3.6
mob
Samsung S7 Edge
A ja koristo 16 gb na n82 pa nisam nista primetio da je sporija ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Samsung i9000 Galaxy S
znaci skidan je sa mreze moj N82, ma nema to veze valjda nikakve na kavlitet sve je to isto.... Koliko vama baterija traje u prosjeku, meni 2 dana otprilike ono normalno koristenje, vecinom wireless
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Evo bas sad pogledah ,....Latest available software for  Nokia N82, product code 0560979
Version:  35.0.002   .  Jel to najnovii firmware (zadnji). da li vrijedi update-ovati, ima li nekih poboljsanja, primjeti li se......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.