Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N82  (Pročitano 135253 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Kupio sam N82 i karticu od 8GB. Sta da kazem nego da sam prezadovoljan fonom i svime sto nudi. Jedino sto zvuk preko slusalica nije onakav kakav sam ocekivao s obzirom da je 3,5mm za sluskem al sta da se radi, moze i ovo posluziti. pozz

Da li si probao staviti ovaj product code: 0558752
Nekoliko ljudi je probalo i kazu da je zvuk jaci  Smile

Ja mislim da i ako moze, nije bas pametno to raditi. To je samo moje misljenje, bazirano na nekim predjasnjim iskustvima. To je po meni silovanje telefona, koje cak i da uspe, ostavice traume. Smile

To nije nikakvo silovanje...

edit:

Da li vi imate problem kada skidate telefon sa kabla a ako je povezan u data transfer modu? Ja idem na safely remove hardware, stavim stop, ona lista mi ostane prazna, sto znaci da je sve zatvorio, medjutim kada skinem telefon sa kabla na telefonu mi se pojavi poruka da moram prethodno da zaustavim data transfer mod pre nego sto skinem telefon i da je moguce da su mi osteceni podaci. Jel znate o cemu je rec i kako ovo da resim? Isto me zanima koja je prica sa pc suite-om? Tu ne dobijam tu poruku ali tu i nemam mogucnost da odem na srh, pa je mogu samo da iscupam kabl ili treba jos nesto prethodno uraditi?

Udji u my computer i odes na karticu koja je prikazana kao drive i idi Eject, tada bi trebalo/la da dobijes poruku na telefonu da sad mozes normalno da skines telefon sa kabla.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Zanima me da li postoji neki program sličan Light Control-u pomoću koga bi mogao da povećam osvetljenje ekrana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N82
Da li vi imate problem kada skidate telefon sa kabla a ako je povezan u data transfer modu? Ja idem na safely remove hardware, stavim stop, ona lista mi ostane prazna, sto znaci da je sve zatvorio, medjutim kada skinem telefon sa kabla na telefonu mi se pojavi poruka da moram prethodno da zaustavim data transfer mod pre nego sto skinem telefon i da je moguce da su mi osteceni podaci. Jel znate o cemu je rec i kako ovo da resim? Isto me zanima koja je prica sa pc suite-om? Tu ne dobijam tu poruku ali tu i nemam mogucnost da odem na srh, pa je mogu samo da iscupam kabl ili treba jos nesto prethodno uraditi?
Do telefona je sve ok to se javlaja samo zbog toga sto koristis Windows Vistu kod xp-a ide normalno. Ne cudi se nista nije to strasno i ako ga skines bez iskljucivnja. Pozzzzz
« Poslednja izmena: 13. Jan 2009, 19:21:59 od mk484475 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Nije bitno pasti, bitno je podici se! !! !!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N82
Moze li neko da mi kaze koliko kosta ekran i maska za Nokiu N82, malo mi je napsao ekran i maska mi se pogrebala, ceo internet pretrazih a nisam nigde nasao cenu, pitam vas da bih znao da me ne bi ovi lokalni sabani odrali kada odnesem na zamenu!
« Poslednja izmena: 17. Jan 2009, 16:22:02 od JonnyF1 »
IP sačuvana
social share
Kad Srbin Hrvatu kaze "BRATE", kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla uhvate i kad sve to Bosanci shvate, bice opet "SFRJ brate"!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
N82 ima pokrovno staklo, odnosno plastiku preko ekrana, tako da ne mora da znaci da ti je pukao ekran, mozda je samo ta pllastika, kja i sluzi da zastiti ekran. Cene ne znam. Znam da sam se pre par meseci raspitivao koliko kosta nova baterija i da sam se sokirao kada sam cuo da kosta, nisam siguran da li 3 000 ili 4 000 dinara. U Srbiji imas nekoliko ovlascenih prodavnica/servisa za nokiju, tako da najbolje da ih pozoves pa da pitas. Ne mogu ovde da ti pisem koji su posto je to reklama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Nije bitno pasti, bitno je podici se! !! !!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N82
daj boze da je to staklo u pitanju, posto kada palim imam pukotinu u uglu ekrana? Ako neko zazna cene naka javi!
IP sačuvana
social share
Kad Srbin Hrvatu kaze "BRATE", kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla uhvate i kad sve to Bosanci shvate, bice opet "SFRJ brate"!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 803
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia Lumia 820
Originalna maska - prednji  gornji deo, kosta 20 evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N82
Originalna maska - prednji  gornji deo, kosta 20 evra.
Brate samo ono staklo od napred 20 eura, pa koliko kosta cela???

Hvala brate na informaciji!!! Pozzzz
« Poslednja izmena: 18. Jan 2009, 12:16:58 od mk484475 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 803
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6600 1.0
mob
Nokia Lumia 820
Pa dobro, nije samo 'staklo' - od vrha do navy tastera. Pa ako hoces original 20 evra. A za cenu cele maske, pozovi alpha copy, ili kreni da listas temu unazad, bilo je reci o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.