Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 91992 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
pa aj brate onda ti barem,pojasni sta je to i cemu sluzi
Pa služilo bi onda kada bi verovatno nakačio bluetooth GPS risiver na telefonu za odredjivanje trenutne lokacije, odredjivanje nekih tačaka na zemlji(obeležiš mesto i onda automatski znaš daljinu od tog mesta do drugog preko GPS-a naravno - dobro za šetnju kroz prirodu) bla, bla, što dovodi do toga da je to neki generički program za GPS lokaciju poput "SmartComGPS" samo bez mapa, već samo daje informacije na osnovu trenutne GPS lokacije koju smo odredili ili kako već ... pretpostavljam, nisam probao ovaj program  ...
Aco, traži se preko TaskMan-a -->misc/options/show hidden apps/installed .. i tu ćete naleteti na "navigator" ...
« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 14:40:38 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Na E61 ova aplikacija nije sakrivena. Nalazi se u alatkama. Zajedno sa još jednom aplikacijom "orjentiri".... Vjerovatno služe za pozicioniranje preko GPS-a a vrlo moguće i preko GPRS-a ( pošto ima i ta opcija )... Ali to naše mreže ne podržavaju izgleda.  Smile

Edit : U stvari postoje 3 app... Pozicioniranje , Navigator , Orijentiri.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 14:42:34 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Evo, najzad naleteh na tekst koji sam pisao u ovoj temi na 45. strani juna 2006 godine: http://forum.burek.com/index.php/topic,111188.msg1491068.html#msg1491068
Evo i slika koje je dao tada otorinolaringolog: http://forum.burek.com/index.php/topic,111188.msg1495217.html#msg1495217
Ovde je recimo isto oto.. pokazao kako radi program: http://forum.burek.com/index.php/topic,111188.msg1501550.html#msg1501550
Čisto da se zna da smo ipak raspravljali o ovoj skrivenoj opciji na N80 koja vidimo nije skrivena uopšte na E61 recimo po rečima elborashon ...

« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 14:52:13 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da ne budu samo riječi.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0680.png
(33.25 KB, 320x240)
Screenshot0681.png
(59.41 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidim da se ima i pozicioniranje, navigator i orijentiri tj., sve tri posebne ikonice?!?
Svaka aplikacija bi trebala da radi preko GPS risivera, no ti reče da može i preko GPRS-a?!? Šta koristi onda kao orijentire preko GPRS-a za odredjivanje pozicije, brzine kretanja - triangulaciju ... položaj ćelija tj., antenskih stubova ili operater "navigira" pa šalje podatke povratno GPRS vezom aplikacijama ... ne razumem se ja baš previše, no ..
« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 14:59:25 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile
Ma otkud znam. Nisam probao. A ovo pozicioniranje bi trebalo da si imao i na 6670... Način pozicioniranja : Bluetooth GPRS ili zasnovan na mreži.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Smile
Ma otkud znam. Nisam probao. A ovo pozicioniranje bi trebalo da si imao i na 6670... Način pozicioniranja : Bluetooth GPRS ili zasnovan na mreži.  Smile
Hmmm .... iskreno, ne sećam se. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ja jedino što se sjećam je bilo pretstavljanje 6670 u jednom domaćem časopisu. I pominjano je ovo pozicioniranje , koje bi navodno trebalo da radi preko GPRS-a... A lokacija bi se određivala na osnovu rastojanja od antena... Naravno ovo kod nas ne radi niti će ikada raditi.  A ovaj navigator bi se mogao , koliko toliko , pokazati korisnim uz upotrebu GPS-a... Ovako na suvo nema efekta.... Osim jedne ikonice viška za hvalisanje i prepadanje ovih sa Java telefonima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Evo kakvo je stanje kod Mene,, Hvala Cigla.tel kad si postavio slike potsetio si me video sam to sto je Oto.. postavio ali sam zaboravio

« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 15:33:49 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N95 8gb Apple 3g
hvala svima na objasnjenjima nije mi radio net pa nisam mogao da se ukljucim u raspravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.