Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 91617 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
danas sam izmerio Ekran na N80 i 6630 Fizicki je ekran isti u dimenzijama razlika je u to sto ikonice su malo manje jer u meni kod N80 ima 12 ikonica akod 6630 ima 9 ikonica takoge tekst na odregene delove kod N80 je manji u odnos na 6630 ali ne svugde samo na odregene delove e sad mrzelo me da to trazim gde tacno je razlika,,,samo da naglasim ali necu da citiram da neko je rekao da je N80 sporeduje sa N70 u kristalno  cisti meni pa nemoj molim vas definitivno kod N80 je daleko bolji a razlika se moze videti duri sa aviona,,Imati telefon sa WI-FI to vredi mnogo a malo para Pogledajte malo  Ovde ,,,U buducnost Mislim da svaki telefon imace WI-FI kao sto sad imaju Kamere
« Poslednja izmena: 11. Apr 2007, 15:37:45 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
....  i još nešto ja lično još uvek preferiram OS 8.1 , barem još nekoliko meseci , dok se ne probije ta u*srana zaštita na devetki , mnogo bre nervira.  Smile

Ljudi, pomirite se vec jednom sa cinjenicom da ta famozna zastita nece nikad biti razbijena! Ako vam je to glavni argument zbog kojeg necete da predjete na novi OS onda grdno gresite, jer ce se na njoj jos itekako raditi i u svim buducim verzijama ce svakako biti implementirana. To je jednostavno nuznost, a ne neki hir Nokije. Da li ta zastita sprecava proizvodjace softvera da proizvode dobre i kvalitetne aplikacije? Ne. Da li sprecava krekovanje aplikacija sa lakocom kao kod predhodnih verzija? Da, i upravo zbog toga je napravljena i upravo zbog toga ce dugo ostati. To nije samo Nokijina politika, tome teze sve velike kompanije, jer je svima piraterija veliki problem (mada ona ne moze nikad da se ugasi   Smile, ali ovako se bar mnogo komplikuje), i ja smatram da je to potpuno logican i opravdan potez sa njihove strane. Takodje je i mogucnost virusa na novom OS-u svedena na minimum. A i za sta biste drugo koristili pristup sistemskim fajlovima? Ajde mozda operator logo i nista vise. Koliko cesto ulazite u Windows folder na PC-u? Pored toga, ako instalirate aplikacije na kartici - card reader i nema zastite. A ja sve aplikacije i na OS 8 instaliram na kartici.

Cinjenica je da novi OS donosi dosta toga novog i da ce se tek razvijati u buducnosti i da svi koji ocekuju da se ova zastita ukloni i zbog toga nece da predju na novu platformu... mogu da ocekuju da zauvek koriste os 8 telefon. Aplikacija ima dosta i sve vise se pojavljuju tako da je logicno zakljuciti da programerima ova zastita ne smeta (osim d. hugo-u, koji nikako da je "ovolji"  Smile).
P.S. Zoreli, nemoj misliti da se ovo odnosi na tebe, pricam uopsteno  Smile
U pravu si ti ovime što kažeš, ali ta zaštita koja mnogima smeta jer ne vole biti ograničeni(i ne tiče se samo logo-a već mnogo čega korisog iz sistemskih foldera) dovodi do toga i sama cena telefona sa ovom verzijom OS-a koja je nenormalna da se lako ljudi odluče za WindowsMobile uredjaje i ne kubure sa Nokiom i njihovim okrnjenim modelima kojima uvek nešto fali.
Stvar je izbora da li će neko sa "osmice" preći na "devetku" samo zato što je okoreli pristalica Nokie ili Symbian-a, ... ili će lepo sa "osmice" preći na Windows Mobile i ne razmišljati više o svemu ovome.
Tako da, nije baš tačno da će svi nužno preći na "devetku"!
Citat
A to sto je nekim modelima iz nove serije hardver malo zakinut, to vec jeste valjani argument i to potpuno opravdani, ali s obzirom da je nekim modelima vec priblizno realna cena, to se moze i koliko-toliko zanemariti...
Pa zašto bi onda kupili telefon iz verzije 9 samo zbog OS-a koji je malo našminkaniji?!? Znači, dobija se jeftiniji telefon sa neograničenim OS-om i obavlja mnogo više funkcija od takvog ograničenog sa novim OS-om?!? Valjda je logično onda kupiti povoljniju i bolju stvar?!?

Symbian S60 9.2 je tek postao pravi predstavnik "devetke" sa telefonima koji nose nov hardver i to će tek imati neki značaj o kome ti govoriš u svom postu ... svi modeli izdati do sada iz verzije 9.1 su kako sam govorio 100 puta "samo prelazna faza" za dopunjavanje budžeta u kompaniji Nokia na račun lakovernih kupaca koji nisu imali strpljenja da koriste svoje OS 7 i 8 telefone još godinu dana i nabave neki model kako i dolikuje!
« Poslednja izmena: 11. Apr 2007, 15:56:16 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ukratko,kada se pokrene tomtom na N73 i N80 razlika je uocljiva.
N73 ima dosta bolji ekren.(imam i N70,N73,N80).zvuk je bolji na N73.
sto se tice brzine N80 je brzi.kada otvaram messages,N80 duplo brze otvara itd.
N70 malo suska,klima itd.sve je to super,zavisi sta ko ocekuje od telefona i zasto ga koristi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC One X
U pravu si ti ovime što kažeš, ali ta zaštita koja mnogima smeta jer ne vole biti ograničeni(i ne tiče se samo logo-a već mnogo čega korisog iz sistemskih foldera) dovodi do toga i sama cena telefona sa ovom verzijom OS-a koja je nenormalna da se lako ljudi odluče za WindowsMobile uredjaje i ne kubure sa Nokiom i njihovim okrnjenim modelima kojima uvek nešto fali.
Stvar je izbora da li će neko sa "osmice" preći na "devetku" samo zato što je okoreli pristalica Nokie ili Symbian-a, ... ili će lepo sa "osmice" preći na Windows Mobile i ne razmišljati više o svemu ovome.
Tako da, nije baš tačno da će svi nužno preći na "devetku"!
Pazi, ne mislim samo na Nokiju i Symbian, i Windows Mobile ce sigurno imati tako nesto u buducnosti. Pa pogledaj samo Vistu i kakva sve ogranicenja postoje sto se tice prostupa sistemskim fajlovima.  Smile

Slazem se da nekim ljudima treba taj pristup, mada ne vidim razlog da to bude previse bitno i da to ljudima bude glavni argument za odbojnost prema novoj seriji. Meni recimo to i nije previse vazno, ali to se razlikuje od pojedinca do pojedinca.  Smile

Citat
A to sto je nekim modelima iz nove serije hardver malo zakinut, to vec jeste valjani argument i to potpuno opravdani, ali s obzirom da je nekim modelima vec priblizno realna cena, to se moze i koliko-toliko zanemariti...
Pa zašto bi onda kupili telefon iz verzije 9 samo zbog OS-a koji je malo našminkaniji?!? Znači, dobija se jeftiniji telefon sa neograničenim OS-om i obavlja mnogo više funkcija od takvog ograničenog sa novim OS-om?!? Valjda je logično onda kupiti povoljniju i bolju stvar?!?

Symbian S60 9.2 je tek postao pravi predstavnik "devetke" sa telefonima koji nose nov hardver i to će tek imati neki značaj o kome ti govoriš u svom postu ... svi modeli izdati do sada iz verzije 9.1 su kako sam govorio 100 puta "samo prelazna faza" za dopunjavanje budžeta u kompaniji Nokia na račun lakovernih kupaca koji nisu imali strpljenja da koriste svoje OS 7 i 8 telefone još godinu dana i nabave neki model kako i dolikuje!

Stvari na kojima je Nokia zakidala su bile baterije, procesor i RAM memorija. To jesu mozda i najvazniji delovi, mada ne treba zanemariti bolji ekran, Wi-Fi, pa i kameru... i to su veoma bitni delovi telefona... Slazem se i ja da su n93 i n95 najvazniji predstavnici nove serije na kojima buduci telefoni treba da se temelje, ali ne treba zanemariti i ostale, sve ima svoje kupce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
ukratko,kada se pokrene tomtom na N73 i N80 razlika je uocljiva.
N73 ima dosta bolji ekren.(imam i N70,N73,N80).zvuk je bolji na N73.
sto se tice brzine N80 je brzi.kada otvaram messages,N80 duplo brze otvara itd.
N70 malo suska,klima itd.sve je to super,zavisi sta ko ocekuje od telefona i zasto ga koristi.

ma sve moze da se kaze.Al da je N73 bolji telefon od N80,nikako...U tom slucaju,ja bih ispao glup,jer kad sam isao da kupim telefon ja sam lepo uzeo N80 a ne N73(koji je jeftiniji,imao sam pare + to da sam ga dobro istestirao i uvideo da je telefon naspram n80,smesan da smesniji nemoze biti)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Pored mnoge razlike u korist N80 za razlike od N73, evo najveca razlika ,,,sad sam bio u jednoj kaficu da popijem kafu sa prijateljima i setio sam se da potrazim Wi-Fi signal dali ima u kaficu besplatan Wi-Fi sa samo dva klika ja sam se konektovao na Bureku Besplatno i procackao E-Mail poruka ,,,,Mozete videti u Prva slika kad sam se konektovao u slika dva podesavanje  a u slika tri kod WLAN security mode stoi Open Network sto znaci slobodna mreza ko hoce moze slobodno da koristi  Smile Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
I ostao si 5h u kaficu jer si surfovao Smiley Smile (sala)
Zamisli nekog ponese lap top u kafic i tamo surfuje netom Smiley ,znam da je bila jedna vest da je jedan covek uhapsen jer je ispred kafica krao free wifi  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
ma do kaficu je sve ducana kup pa slobodno mozes da uhvatis mrezu a i ima  mali parkic i klupa u parkicu pa isto tako mozes da uhfatis slobodnu mrezu a sta njima zanima ti koliko ces da surfas  oni placaju mesecno za neodredenu kolicinu kao sto ja imam sad doma a plus sam naziv operatora je na nazivom mrezi tako fda to mu doge i reklama za Operatora koj saraguje sa kaficom
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ma do kaficu je sve ducana kup pa slobodno mozes da uhvatis mrezu a i ima  mali parkic i klupa u parkicu pa isto tako mozes da uhfatis slobodnu mrezu a sta njima zanima ti koliko ces da surfas  oni placaju mesecno za neodredenu kolicinu kao sto ja imam sad doma a plus sam naziv operatora je na nazivom mrezi tako fda to mu doge i reklama za Operatora koj saraguje sa kaficom
Ovo je i jedina prednost ovim telefonima iz verzije 9.1 koju ima dajem u odnosu na verziju 8.0/8.1 i vredi ... Ja na ovakav način downloadujem po celo veče kada mi dosadi kući pa "zalegnem" u lokalnom kafeu uz laptop ... a ono Wi-Fi "dž" ... milina, hehe!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 4s
Ljudi boga mi,neznam da li je neko primetio al evo vec treci dan mi baterija drzi i tek sad je na pola(imam ovaj novi FW) izgleda da se baterija sredila,izvestavacu vas....  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.