Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 91264 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
PS:Neslazem se sa Ciglom da je ovaj telefon samo nasminkani 6630 sa boljom kamerom
Ako sam ovo negde napisao za N80, onda sam se baš izlupao! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Ih na vise si mesta  spominjao,ne u ovoj temi al okolo da-morao sam da te ispravim
Moram te ubediti da N70 nemoze da se poredi sa ovim modelom=to je surova istina(gotovo u svim segmentima je bolji za klasu i vise)

Nadam se da je moj revivew bio dobar-da barem prikaze deo slike o ovom,po meni jako elegntnom telefonu-koji po funkcijama nezaostaje za mnogo skupljim modelom N93(sem hardvera) i naravno da se nezaboravi da je duplo skoro manji i laksi...eto samo to...Prava je bombona ovako na oko  Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2007, 23:19:56 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
replika:

imao sam na jedno poslepodne N80 (update softvera drugaru) i nije me uopšte toliko oduševio , bobahajduk izvini ali najblaže rečeno neslažem se da je ekran na n80 bolji od ekrana na n73 , meni lično izgleda ekran n80 kao na n70 - možda je optička varka ali na n73 je ekran toliko veći i boje su življe da svako primeti razliku.Moje lično mišljenje je da je n80 prepakovani n70 u slajder verziji sa OS9.1 i dodatkom uglavnom-trenutno većini bezvrednog WI-FI .

bez ljutnje ali ako neko baš želi OS9.1 N73 ME je po meni daleko bolje rešenje,.. ekran,baterija,zvuk,kamera.  Smile

....  i još nešto ja lično još uvek preferiram OS 8.1 , barem još nekoliko meseci , dok se ne probije ta u*srana zaštita na devetki , mnogo bre nervira.  Smile

IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
replika:

imao sam na jedno poslepodne N80 (update softvera drugaru) i nije me uopšte toliko oduševio , bobahajduk izvini ali najblaže rečeno neslažem se da je ekran na n80 bolji od ekrana na n73 , meni lično izgleda ekran n80 kao na n70 - možda je optička varka ali na n73 je ekran toliko veći i boje su življe da svako primeti razliku.Moje lično mišljenje je da je n80 prepakovani n70 u slajder verziji sa OS9.1 i dodatkom uglavnom-trenutno većini bezvrednog WI-FI .

bez ljutnje ali ako neko baš želi OS9.1 N73 ME je po meni daleko bolje rešenje,.. ekran,baterija,zvuk,kamera.  Smile

....  i još nešto ja lično još uvek preferiram OS 8.1 , barem još nekoliko meseci , dok se ne probije ta u*srana zaštita na devetki , mnogo bre nervira.  Smile

Nema ljutnje,al jbg ja se upotpunosti neslazem sa tobom...Ja sam vec izneo misljenje o N73 da je to zaista telefon koji nije vredan paznje-al ukrtko:ocajna maska,ocajan dzojstik,sveopste gledano dosta je sporiji od n80(uporedjivao sam ih)...Ekran je veci al je mnogo nekvalitetniji sa manjom rezolucijom,cak se i pixeli vide(ja ih vidim).Zvuk na sluskama kod oba modela je potpuno identican(i to sam uporedjivao).2 prednosti N73 su:dosta bolja baterija i stereo zvucnici(al ja sam sa ovim mojim mono na n80 prezadovoljan a i kad se na n73 pusti muzika na najace preko zvucnika-ono krene da susti,jbg tako je)...n80 je neuporedivo bolji tel. sa dosta vise funkcija,budi realan Zoreli  Smile i za jedno poslepodne nemoze nikakav utisak da se stekne.Ja vreujem da kad bi ti pokazao ovaj moj,drugaciju bi pricu ti pricao xexexexexexexe  Smile

Ps:i da dodam,kamera uopste nije prednost,iz razloga sto kad se slike prebace na racunar,razlika se nevidi=tj nemoze da se prepozna koja je slika slikana sa kojim telefonom....tako da Zoreli,tvoja teorija o tome da je n73 daleko bolji izbor pada u vodu
« Poslednja izmena: 11. Apr 2007, 00:45:02 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
... pa ja se stvarno trudim da budem realan  Smile

ta moja realnost me je dosad koštala dva vraćanja sa N73 na  N70  Smile   Smile

...   Smile 
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
E pa zajebao si se,trebao si sa N73 da predjes na N80....pa da vidis razliku,ovako jbg  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung GS3
bobahajduk ništa šsto si rekao nije tačno! Zvuk je nebo i zemlja i na slušaslicama i preko zvučnika. Ne znam kome prodaješ priče da zvučnici šušte kad se pojača do kraja? Tek ovo za slike nije tačno,hoćeš da ti pošaljem gomilu slika koje sam uradio sa oba telefona?
Maska je lošeg kvaliteta,zadnji polopac,slajder je loš...još hoćeš da kažeš da je ovo najkvalitetniji telefon? Ne volim kad je neko toliko nerealan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Sorry sto moram ovo da kazem,al ti si usao u raspravu kao pristrasan korsinik n73.Ja stojim iza svega sto sam rekao.Slike su istog kvaliteta slikane po danu,dok je slika sa n73 jasnija u mraku-jer n73 ima jaci blic.Zvuk nije nebo i zemlja,uporadjivao sam moj n80 i drugarov n73(al nije bio ME,mozda tu ima razlike)preko sluski je skroz isto.Maska je finog kvaliteta i uopste nemoze da se poredi sa n73.Necu da kazem da je ovo najkvalitetniji tel. al ocu da kazem da je sigurno bolji izbor od n73 i da je dosta dosta bolji(sa vise opreme i funkcija)...n73 vise nema argumente  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung GS3
Dobro je što se držiš svojih stavova i imaš svoje mišljenje ali realna situacija nije takva.
Ne verujem da ćeš samo pričom nekog ubediti da je dosta bolji izbor,jer ljudi nisu ni slepi ni gluvi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC One X

Ljudi, pomirite se vec jednom sa cinjenicom da ta famozna zastita nece nikad biti razbijena! Ako vam je to glavni argument zbog kojeg necete da predjete na novi OS onda grdno gresite, jer ce se na njoj jos itekako raditi i u svim buducim verzijama ce svakako biti implementirana. To je jednostavno nuznost, a ne neki hir Nokije. Da li ta zastita sprecava proizvodjace softvera da proizvode dobre i kvalitetne aplikacije? Ne. Da li sprecava krekovanje aplikacija sa lakocom kao kod predhodnih verzija? Da, i upravo zbog toga je napravljena i upravo zbog toga ce dugo ostati. To nije samo Nokijina politika, tome teze sve velike kompanije, jer je svima piraterija veliki problem (mada ona ne moze nikad da se ugasi   Smile, ali ovako se bar mnogo komplikuje), i ja smatram da je to potpuno logican i opravdan potez sa njihove strane. Takodje je i mogucnost virusa na novom OS-u svedena na minimum. A i za sta biste drugo koristili pristup sistemskim fajlovima? Ajde mozda operator logo i nista vise. Koliko cesto ulazite u Windows folder na PC-u? Pored toga, ako instalirate aplikacije na kartici - card reader i nema zastite. A ja sve aplikacije i na OS 8 instaliram na kartici.

Cinjenica je da novi OS donosi dosta toga novog i da ce se tek razvijati u buducnosti i da svi koji ocekuju da se ova zastita ukloni i zbog toga nece da predju na novu platformu... mogu da ocekuju da zauvek koriste os 8 telefon. Aplikacija ima dosta i sve vise se pojavljuju tako da je logicno zakljuciti da programerima ova zastita ne smeta (osim d. hugo-u, koji nikako da je "ovolji"  Smile).

A to sto je nekim modelima iz nove serije hardver malo zakinut, to vec jeste valjani argument i to potpuno opravdani, ali s obzirom da je nekim modelima vec priblizno realna cena, to se moze i koliko-toliko zanemariti...

P.S. Zoreli, nemoj misliti da se ovo odnosi na tebe, pricam uopsteno  Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2007, 15:01:22 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.