Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 92111 puta)
Zvezda u usponu

Са вером у Бога, за Краља и Отаџбину!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1189
Zastava Smederevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S2
Al zna neko kako mogu da postavim sliku za desktop preko celog ekrana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Al zna neko kako mogu da postavim sliku za desktop preko celog ekrana?

Kako bi to uradio?!? Ako misliš da sliku postaviš preko celog ekrana to samo znači da ćeš njome prekriti osnovne informacije na ekranu kakve su jačina baterije, signala, oznaka operatera i mreže, tekst osnovnih menijia ispod ... valjda kapiraš da se to ne može prekriti osim ako sliku naravno ne pokreneš u full screenu i tako ostaviš da stoji.
Možeš izraditi temu koja će izgledati kao celovita slika na ekranu i ništa više!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
kako rastaviti n80?ovo bi nekom moglo da pomogne... Smile
http://rapidshare.de/files/29110272/video_disassembly_high.rar.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
nije strasno, samo treba imati odgovarajuci alat  Smile

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi pomozite!!!
Imam n80 mesec dana ali nikako da nedjem nekoga ko ga dekodira.
Ako neko zna neka kaze!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Evo Flesao sam N80 sa najnovu verziju Internet Edition da procackam malo pacu postaviti Utisci

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Evo Flesao sam N80 sa najnovu verziju Internet Edition da procackam malo pacu postaviti Utisci

Aco,ja kad prikljucim tel. na NSu prijavljuje mi da nema updejta a imam verziju:V 4.0632.0.38 13-10-2006 rm-92 Nokia N80 (555.01)  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
zasto preko NSU ako vec imas Srpski na Telefonu,NSU se upotrebuje samo ako treba da promenis Jazik da bi imao u opcijama koje ti zelis
« Poslednja izmena: 07. Apr 2007, 11:26:39 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Tytn
Molim vas pomognite mi,kako da flesujem obicnu nokiu n80 u nokiu n80 internet edition?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Evo mojih utisaka o tel. posle skoro mesec dana koriscenja:
1.Dobio sam ga sa crnom maskom-sto se izgleda tice,fantastika,pravi lepotan-so jedan lik na mobilnom svetu rece 'svalerski tel'  Smile zaista sam fasciniran izgledom(po meni do sada najlepsi symbian uredjaj)
2.odma sam imao najnoviji FW tako da nisam iskusio nikakve probleme sa softwarom i realno je neuporedivo brzi od stare 6630.
3.Slajder je ok i jako fino funkcionise-za sada
4.Baterija nema sanse da izdrzi duze od 2 dana-testirao sam i utvrdio.
5.Ekran-spektakularan,nemam reci...toliko jasan i cist da je to fascinantno takodje.Ekran sa n73 jednostavno nije u njegovoj klasi iako je fizicki veci.Neznam kako al nokij je uspela da napravi opticku varku na ovom modelu-ovaj ekran iako fizicki manji sto Cigla kaze od ostalih u poredjenju sa 6630 izgleda mnogo veci  Smile
6.Primetio sam jednu stvar,neznam da li je bag ili sta vec al onaj indikator za signal dok sedim u stanu,mi stalno seta,te gore te dole-malo iritira al uvek ima signala tako da neznam o cemu se radi
7.Primetio sam da je glas sagovornika kada se prica preko ovog modela dosta dosta cistiji,u poredjenju sa svim ostalim modelima koje sam do sada imao...Moze se bez problema uporediti sa fixnim telefonom.
8.Slike slikane kamerom,gledane na ekranu telefona su stravicno dobre,al kad se prebace na komp i tada gledaju nisu nista specijalno,dosta bolje od 6630,al ponavljam nista specijalno.
9.Sto se zvuka tice tu sam takodje prezadovoljan.Zvuk sa mono zvucnika je vrlo kvalitetan i glasan-bez dileme da se neki poziv ili poruka mogu propustiti(ko na 6630).Slusanje muzike je ok i dosta je bolje u odnosu na ranije verzije symbiana,tj.zvuk sa sluski je dosta glasniji i cisitji(iako bi ja voleo jos glasnije  Smile )
10.Tastatura i dzojstik su jako udobni za koriscenje i takodje precizni.Nemam problema sa onim sto ljudi pricaju da su tasteri 1,2,3 previse visoko i da nemogu da se pritisnu lepo=jer imam tanke prste i meni je tamam  Smile
11.Maska zaista sve pohvale,nema o tome sta da se prica  Smile jedino zadnji deo koji pokriva bateriju se cima-sto ume da nervira  Smile
12.Da se nadovozem na prvi deo posta:Jako je kompaktan,odlicnih gabarita sobzirom sta sve ima u njemu...Izgledom i funkcijama pravi gadget za 21 vek.  Smile

To je to za sada.Mane koje sam ja primetio jedino su :slaba baterija i to sto mi na testu sa 3Dmarkom daje jako lose rezultate=citavih 860 poena  Smile .WiFI jos nisam probao,al cim se nakanim i isprobam javljam...
Zadovoljan sam sa kupovinom  Smile
PS:Neslazem se sa Ciglom da je ovaj telefon samo nasminkani 6630 sa boljom kamerom(ima dosta inovativnih stvari,jbg hardver nije al sa da se radi)  Smile Poredjenje ova 2 modela je nemoguce + a ako pokusa da se poredi npr. sa N70 to poredjenje je slicno poredjenju izmedju 6630 i npr.6600 ili neki raniji model(za klasu je iznad)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.