Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 91834 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
iskreno meni je N80 prelep naročito u crnoj boji , ali 550 evra ... a programa i tema je malo...znači čekati,ko ima strpljenja i znate šta će se desiti , za par meseci N70 biće 200 evra , N80 oko 300-350 evra ...i onda nokia izbaci N73 i N83 Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
i onda nokia izbaci N73 i N83
Koji se jedino razlikuju po rezoluciji kamere i malkice većem ekranu....
-što mu u prevodu dodje nešto slično kao razlika izmedju 6680 i n70. Tako da se time samo dokazuje da n80 vredi kupiti i ne razmišljati dosta dugo o upgrade na neki naredni model.
To što je neko zamenio svoj 6630/6680 za n70 ne znači da je time dobio nešto mnogo više, već samo to da voli da se luksuzira a ne da iskorišćava odnos cena/mogućnost kod telefona.
Zato manite te pričice o tome da se ne isplati čekati da se stabilizuje cena jer izlaze novi modeli. Na tu foru su jedino naseli likovi koji su bacili novac na n70 a već posedovali best buy ever model 6630 ili lepšeg brata blizanca 6680!
« Poslednja izmena: 20. Jun 2006, 20:33:00 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
@icgla totalno si u prawu
n80 donosi novu verziju symbiana i nove nachine umrezhavanja i sigurno nece biti prevazidjen kao neki modeli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
opet sve zavisi , za čega mu mob. treba i šta želi od njega , nekog privlače nove tehnologije OS 9.1 a nekog kamera i kartica od 1GB sa mnogo OGG i MP3 i nekoliko korisnih programa , stvar ukusa...sto ljudi sto ćudi.

Al lepšu nokiu nisam dosad video Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

N70 i N80.jpg
(112.47 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sto ljudi sto ćudi.
A 100 zena 200 s*sa Smile
Stvarno je prlijep,pogotovu u ovoj crnoj boji Smile
...hajde ljudi kacite sa svojih n80 screen shotove...sve sto valja...a da radi Smile
Volio bih da vidim neku internet stranicu sa ekrana n80 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Reply to cigla:
Pa sad neznam u kom delu sam pomenuo n70 dok sam primetio da ti u svakom komentaru pokusavas da predstavis  isti tel kao telefon koji se neisplati kupovati,mislim jedan covek ga kudi a dosta hvale nesto tu nije u redu a sto se tice aplikacija pa recimo da postoje alikacije koje rade na 6600 a nerade na jacim modelima i kada naprave te iste  aplikacije onda ih dorade za jaci.Sa 7610 sam presao na 6630 uz doplatu sa 6630 sam presao na n70 uz doplatu isto tako sam mogao da predjem  uz istu doplatu i na n80 .Cekao sam n80 na slikama i po karakteristikama izgleda kao vredan paznje ali kad ga uzmes u ruku i probas shvatis da nije to bas kao na slici.Bar je kod mene tako,tako da sam odlucio da je moj sledeci model sledeci moj model je n93.I da dodam postujem komentare i ljude kojima se dopada n80 ukusi su razliciti i da dodam da je ovo moje neobjektivno misljenje.Poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
@srdjandk, svako voli ponešto i pričinjava mu zadovoljstvo. Ali, to se plaća i smatra luksuzom svuda u svetu. Neko to smatra i hobijem na kraju svih krajeva.
Ja ovde govorim da je najracionalnije iskorišćavanje mogućnosti telefona ono gde ne treba često doplaćivati da bi se uklonili nedostaci koji smetaju i iritiraju korisnika jer se onda automatski priznaje da se uvek prvom kupovinom i svakom narednom grešilo i džabe bacao novac.
To hoću da kažem kada neko želi da sa 7610 ili 6630 predje na n70 a već sutra na n80. Ta razlika u novcu ili doplata se može iskoristiti mnogo pametnije i kupiti neki drugi uredjaj koji nedostaje u kući!
No, neko voli da često menja mobilne telefone iz hobija, zadovoljstva i čega već i to treba kao što kažeš poštovati i imati razumevanja.
Ja ga nažalost nemam(eto priznajem) jer mislim da je time samo uzalud potrošen novac a ništa dugotrajno se time nije ni dobilo. Da je kojim slučajem hobi u pitanju onda bi se bar svi modeli čuvali u nazovi kolekciji(za šta bih imao potpuno razumevanje), no oni se menjaju uz doplatu koja ponekad iznosi i preko 200 bačenih evra. Eto, to je moje mišljenje i stojim iza njega!!!
« Poslednja izmena: 21. Jun 2006, 01:42:03 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630, N79
@srdjandk, svako voli ponešto i pričinjava mu zadovoljstvo. Ali, to se plaća i smatra luksuzom svuda u svetu. Neko to smatra i hobijem na kraju svih krajeva.
Ja ovde govorim da je najracionalnije iskorišćavanje mogućnosti telefona ono gde ne treba često doplaćivati da bi se uklonili nedostaci koji smetaju i iritiraju korisnika jer se onda automatski priznaje da se uvek prvom kupovinom i svakom narednom grešilo i džabe bacao novac.
To hoću da kažem kada neko želi da sa 7610 ili 6630 predje na n70 a već sutra na n80. Ta razlika u novcu ili doplata se može iskoristiti mnogo pametnije i kupiti neki drugi uredjaj koji nedostaje u kući!
No, neko voli da često menja mobilne telefone iz hobija, zadovoljstva i čega već i to treba kao što kažeš poštovati i imati razumevanja.
Ja ga nažalost nemam(eto priznajem) jer mislim da je time samo uzalud potrošen novac a ništa dugotrajno se time nije ni dobilo. Da je kojim slučajem hobi u pitanju onda bi se bar svi modeli čuvali u nazovi kolekciji(za šta bih imao potpuno razumevanje), no oni se menjaju uz doplatu koja ponekad iznosi i preko 200 bačenih evra. Eto, to je moje mišljenje i stojim iza njega!!!

cigla tel. u potpunosti se slazem sa tobom, ja sam recimo imao 3650 i cekao sam da cena 6630 padne na 230e da ga uzmem, imam ga 7 meseci i ne planiram da ga menjam narednih godinu dana siguro! a kada ga budem menjao bice to se m600 ili kako se vec zove!!! Smile
Citat
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Ma ni kod mene nije sve bas sjajno ali eto kad je neko lud sta mu ti mozes(mislim naravno na sebe) .Hehe ako me zena bude izbacila iz kuce bice da sam kupio nov tel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
ljudi, ne znam sta da vam kazem....
cackao sam Mirkov N80, ostavio je na mene mnogo dobar utisak... prvo sto se tice izgleda, kvaliteta maske, kvaliteta slajdera.... stvarno je sve odradjeno fenomenalno....
znaci, telefon poseduje, cini mi se, sve moguce nove tehnologije koje mobilni telefon moze da poseduje... ah, da, nema GPS ali dobro, moze i to da se sredi kupovinom GPS receiver-a....
sto se tice softverske podrske, i sami znate da je ona dosta slaba ali nadam se, da ce uskorije vreme biti sto vise aplikacija za ovaj novi Symban (planiram da kupim kad se pojavi i kad se stabilizuje cena, SE P990, koji takodje ima Symbian 9.1  Smile )
je sa slazem sa Cigla tel. -om, da je ovo telefon koji vredi cekati da mu padne jos cena jer ce dugo moci da parira telefonima koji ce se posle njega pojaviti....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.