Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 91690 puta)
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S
Sta mislite da li je vredno kupiti ovaj N80 ili N70 u velikoj sam dilemi  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Sta mislite da li je vredno kupiti ovaj N80 ili N70 u velikoj sam dilemi Smile Smile Smile
Ni jedan ni drugi trenutno. Ja takodje dosta razmišljao o tome i rešio da sačekam dok se ne stabiluzuje softver za n80 i malkice mu se spusti cena.
Dati sada za n70 300€ je previše ako se ima u vidu da će za samo par meseci n80 dostići tu cifru!
Bolje zadrži još koji mesec taj svoj 7610 i kreni u kupovinu kada se stvari na tržištu softvera malkice reše u našu korist.
n70 je dobar telefon ali ne toliko da za njega treba pored svoje nokije 7610 izdvojiti još 170€! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S
Pa ajde poslusacu te samo sto ce na kraju da izadje neki bolji model i opet moram da cekam da cena padne tako da mi dodje isto !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Jučer sam imao N80 u ruci i ne pašu mi one tipke da ga j..š
Nemam prste ko ćevape nego normala ali ono je katastrofa,drugo nisam stigao gledat jer je bila žurba.

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pa ajde poslusacu te samo sto ce na kraju da izadje neki bolji model i opet moram da cekam da cena padne tako da mi dodje isto !

To ti je kao onaj vic kad mali pita tatu kad ćemo kupit golfa peticu a tata kaže kad izađe devetka.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S

To ti je kao onaj vic kad mali pita tatu kad ćemo kupit golfa peticu a tata kaže kad izađe devetka.
Uvek isto sranje samo je pitanje vremena i para  kada ce da izadje nov model !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Kakvi ste vi likovi.
Pa ja ne preporučujem bez razloga tj., nisam napisao gornji tekst tek da stoji u ovoj temi!
Ako je tako, zašto si onda čekao do sada?!? Što onda nisi odmah kupio pri samoj pojavi n70 i bio zadovoljan???
Znači čekao si da padne cena istom na 300€ i sad kao nemaš više živaca???
Ja govorim n80 iz razloga što i ako se bude pojavilo 1000 novih modela n80 će uvek moći da im parira i za godinu dana pa i dve jer ima sve nove tehnologije koje ga odvajaju od svih Symbian modela do sada.
Pojava modela n80 je ista što je nekada bila pojava 6600 modela, i kao što vidiš 6600 se i dalje koristi sasvim dovoljno i u velikoj meri. Tako će biti i sa modelom n80 i tvrdim da nije kasno kupiti ga i za godinu dana od danas!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Hehe pa ajde ciglo da bacimo mi po koju paricu da n80 nama sanse da ponese titulu koju je nosio 6600.Za mene je n80 samo u par parametara bolji od standardnih s60 tel a to su wifi infrared i malo brza kartica ,to sad i nije dovoljno da bude toliki hit.Neka posebna revolucija  sa os? Mislim bas jedva cekam sta ce to raditi na n80 a da nece raditi na prethodnim modelima bez obzira na napredniji os tj mozda ce nesto i raditi ali za 2-3 godine a ja da cekam dve tri godine da bi reko  e ovo moze na n80 a na ostalima ne .... poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
N80 model uporedjujem sa celom serijom Symbian 9.1 i šire koja se pojavila i koja će se pojaviti.
6600 uporedjujemo sa normalno celom serijom Symbian 6,7 i 8.1.
Tako da je ne mala razlika. Na modelu n80 ne radi ni jedna aplikacija koja radi na ostalim modelima iz klase OS6,7,8 samim tim..!!!
Pored svega, kao što vidim, u tvom potpisu stoji n70, zato mogu samo da tvrdim da si pristrasan.
Šta recimo može jedan n70 a to ne može da obavi 6680?!? Bolje rečeno šta može taj n70 toliko da odradi šta ne bi mogao 6600?!?
Ako ste svi kupili n70 modele i samim tim na svaki način pokušavate u svakoj božjoj temi da ih uvalite i ostalim članovima koji tek treba da kupe telefon to ipak ne znači da je taj n70 išta bolji od svih ostalih modela tj., svojih prethodnika. Oko toga sam dosta pisao, no normalno, korisnici n70 su odmah rekli da sam ljubomoran ili šta već. Kako i ne bi pričali kada svakih par meseci odvajaju po 200€ za mobilni telefon koji ne samo da im ne donosi ništa novo već im donosi i problem sa kompatibilnim aplikacijama koje na n70 neće da rade kao što rade na 6630/6680 modelima! Smile
Ako bih se još pozvao na testiranja i to uporedna modela n70 i 6680 u mnogim eminentnim svetskim časopisima i on-line sajtovima mogao bih da tvrdim bez ikakvog preterivanja da je pobedu ipak odneo 6680. Kako onda opravdati kupovinu n70 modela i naterati druge da isto tako postupe?!?
Možda da nekolicini korisnika ovde na forumu verujemo na reč da je best-buy?!?
Kako može biti najbolja kupovina kad pored njega postoji gomila modela koji se nose rame uz rame sa istim a koštaju i do 100€ manje?!?
Pored svega toga ja sam lepo savetovao čoveku da model 7610 ni u čemu ne zaostaje po funkcijama za n70 modelom osim ako je nekome stalo da isti koristi kao FM radio ili da se kojim slučajem bavi snimanjem svadbi i izradom fotografija(a to je malkice smešno raditi mobilnim telefonom)!
Opet napominjem da sam flešovanjem svog telefona 6670 udvostručio njegovu brzinu i dobio mnogo više slobodne memorije(novi firmwer vredan svake pohvale)! Zašto onda baciti novac na 6680 ili n70 kada se već odomaćila nova serija telefona sa novim OS-om i novim funkcijama na tržištu?!?
n80 donosi nove načine umrežavanja, veću rezoluciju ekrana, sasvim novi OS,.... i to je sasvim dovoljno za potpuno novu klasu uredjaja koja će ostati dosta dugo na tržištu.
Kada se bude odomaćio softver za Symbian 9.1 onda će sistematski nestajati softver za Symbian 7,8.1 - isto se desilo i sa softverom za OS6.1(7610/3650/X800...) koga gotovo da više niko ne nudi u svojoj ponudi. Zato govorim i to ne bez razloga da je n70 nezahvalna kupovina danas ako već nije kupljen kada se pojavio - mada mogu da tvrdim i to da je on čisto prepakovana nokija 6680 radi sticanja ekstra profita firme na "vernim kupcima"!
Stvarno ponekad čovek popi*** od tolikog ubedjivanja u n70 kao neprikosnovenog modela(bar da ga nisam testirao i utvrdio šta je on zapravo)! Smile Zašto ovo tvrdim? Evo zbog ove rečenice:
Citat
a ja da cekam dve tri godine da bi reko  e ovo moze
Pa onda ajd o'ma da bacim svoj 7610 i kupim n70 jer je 6680 ili 6630 mnogo lošiji ha?!? Ili su mnogo bolji samo jeftiniji pa zašto kupiti jeftiniji kad može skuplji???
« Poslednja izmena: 20. Jun 2006, 17:03:07 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Pored svega ovoga, pobrisaću svaki naredni komentar koji nema veze sa n80 jer se vrlo lepo vidi i formirana je tema pod nazivom "Preporučite mi mobilni telefon", u kojoj se postavljaju pitanja oko nedoumica i same kupovine.
Moja greška što sam uopšte odgovarao na pitanje koje je postavio @Laza - trebao sam obrisati pitanje i uputiti na dotični lik pa tamo rasprava do mile volje!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.