Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 92659 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
Ala je telefon preteran,moram ga imati samo da se razviju aplikacije i da dodje cena do 250e i moj je!

nacekaces se dok dodje do cene od 250 evra...
kad bude dosao do te cifre, ko zna sta ce sve izaci  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia e66
Sta cu nema se trenutno,tako sam cekao 6630 i uzeo ga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedina stvar koja vrijedi na n80 je wi-fi i upnp. A sve ostalo je sminka.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
Kad izadje i n91 i kad cujem iskustva korisnika oba ova modela odlucujem koji ce mi biti sledeci telefon.

A i ja cu da cekam da padne na 250-300 EUR, bez obzira koliko bude potrebno za to; ne zuri mi se Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S
Kad izadje i n91 i kad cujem iskustva korisnika oba ova modela odlucujem koji ce mi biti sledeci telefon.

A i ja cu da cekam da padne na 250-300 EUR, bez obzira koliko bude potrebno za to; ne zuri mi se Smiley
Strpljenje je prava stvar u kupovini ali ko zna koji ce jos modeli da izadju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630, N79
stigao je i kod nas, moze se kupiti promotivno za samo 1100evrica, ko hoce telefon za njega je sica!!! Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S
stigao je i kod nas, moze se kupiti promotivno za samo 1100evrica, ko hoce telefon za njega je sica!!! Smile
Pa mozda cu da razmislim o kupovini kad dode do 500eura !Sada bas ..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Da dodam i ja nešto povodom ovog modela i njegovih specifikacija. Naime, pitao sam se(sudeći po slikama) kolika je dijagonala ekrana kada na njemu prikazuje 12 ikonica, kad ono:
Citat
Jedina mana ekrana je njegova dijagonala koja iznosi 2.1 inč (dimenzije ekrana su 34 x 41 mm), pošto ostali smartphone aparati koji nemaju ekran osetljiv na dodir koriste ekrane dijagonal 2.2 inča. - test MobilniSvet
!
Prva i najznačajnija prednost koja je po meni izdvajala "smartphone" uredjaje sa operativnim sistemom od ostalih je i sama veličina ekrana istih. Razlog zbog koga sam smatrao SonyEricsson K750i smešnim je baš veličina njegovog ekrana(pored normalno ne posedovanja os-a), a sada je Nokia uspela da smanji ekran svog mobilnog čuda od 1100 evra i usput još strpa četiri reda ikonica na desktop istog pride?!?
Kada sam rekao da je "prva i najznačajnija", zaista sam tako i mislio a ne kao gornji citat - "jedina mana ekrana"!
To nije mana već manetinaaaa! I to mi smeta više nego da nema operativni sistem. Još mi fali da bacim gomilu para na model koga po mogućnostima šiša i moj 6670 telefon. Da, baš tako.
Jer džabe vama DVD plejer od 2500€, SACD, DVD-Audio mogućnosti, slika kao iz sf filmova, divx, pušta i program snimljen '45,.... kada kući imate neki televizor sa ekranom dijagonale 36. Dzabe nama računar sa procesorom od 5giga i dva giga rama, grafikom od koje otpadaju uši, kada treba načuljiti oči na bednom monitoru od 14 inča kada se pokuša pročitati neki tekst u word-u ili neki pdf dokument,....!!! Smile

Definitivno odustajem tj., kada bude bilo moguće kupiti ga po ceni od 200 - 250€ možda, ovako za samo par dana - u mom potpisu 6680, od koga se ne odvajam dok ne izmisle nešto "pametno"! Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 16:05:49 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
za par dana u potpisu ce stajati 6680? e pa, evo, prvi da cestitam!
a sto se tice n80... ici cu u sredu u prodavnicu koja ga trenutno ima pa cu vam preneti utiske!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Baš me interesuje kako ćeš reagovati kad vidiš da mi je širina i dužina ekrana manja za dva milimetra u odnosi na već ostarele modele sa Symbian sedmicom.
Jedino da te ne prevari optička varka od 12 ikonica na desktopu koje stvaraju iluziju većeg ekrana!
Mnogo je ovo velika mana, meni lično. Dok početnu cenu neću ni da komentarišem!
Baš me zanima kad već reče da ćeš obići radnju kako će se prodavci ponašati, tj., da li će dozvoliti da se istestiraju osnovne mogućnosti svakog "poslovnog telefona" - otvaranje dokumenata u .doc i .pdf formatu(koje donosimo sa sobom naravno), puštanje video klipova,....jer pobogu za toliki novac se može auto kupiti!
Moje mišljenje!

Samo da dodam to da sam za malo ispljuvao model n91 zbog prvih utisaka sa fotografija na kojima mu je ekran zaista mali, a ujedno pohvalio n80 - sva sreća što nisam. Od kada se smart phone aparati približavaju po dimenzijama ekrana nekim nabedjenim Java modelima?!?
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 16:19:13 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.