Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N80 Pitanja i Problemi  (Pročitano 91835 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
kolega, nemoj da se ljutis ali....

Zanimljive slike slikane vašim kamerama na mobilnom telefonu - http://forum.burek.com/index.php/topic,95745.0.html

tu treba da postavis tu sliku, a ne ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Izvini ti aco nismo se razumeli,da mogao bi da premestis sliku u Zanimljive slike slikane vašim kamerama na monilnom telefonu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
kolega, nemoj da se ljutis ali....

Zanimljive slike slikane vašim kamerama na mobilnom telefonu - http://forum.burek.com/index.php/topic,95745.0.html

tu treba da postavis tu sliku, a ne ovde  Smile

Ne se Ljutim ali ja ne Postavljam zanimljive slike vec postavio sam Prvi post kako izgleda N80 sto znaci da je u temu za N80,Drugo postavio sam sliku da se vidi kvalitet kamera N80 isto postavljeno u temi N80 ,,,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
ok, ja ti samo kazem zbog toga jer su sve slike slikane sa N73 postavljane tamo, koliko se secam, nije bilo slika u samoj temi o n73.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ma slike su super
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Batalite spetzifikatzije nego uzmite i oba modela pa uporedite ekran! Ja sam lichno video i ne pada mi napamet da se raspravljam.Pazite ljudi shta radite jer na temi o N73 ne sme ni da se pishe a kamoli postavi slika Smile
Jesi li ti zdrav ili zreo za proučavanje?!?
Tema je o telefonu N80 a ne o N73, i svaki off-topic brišem.

To što sada nemate mesto da lupate gluposti o tom N73 modelu zahvalite burek forumašu i sebi samima jer ništa konkretno i niste komentarisali.
Ovu temu nemojte puniti off-topicima jer nikoga to ne zanima, niti ikoga zanimaju vaši nepovezani i nekvalitetni komentari nepotkrepljeni činjenicama!
« Poslednja izmena: 11. Dec 2006, 00:09:11 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Ja nisam promashio temu bash o ekranu  i pishem! Zashto bi ti mogao da pishesh a ja da ne mogu???  Lepo sam rekao da to shto si prochitao spetzifikatzije daje ti za pravo da sudish o ekranu? Nemoj molim  te to da radish,stvarash zabludu choveche!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja nisam promashio temu bash o ekranu  i pishem! Zashto bi ti mogao da pishesh a ja da ne mogu???  Lepo sam rekao da to shto si prochitao spetzifikatzije daje ti za pravo da sudish o ekranu? Nemoj molim  te to da radish,stvarash zabludu choveche!
Pišeš o kvalitetu ekrana?!? U redu, ajde to lepo potkrepi činjenicama, objasni primerima, daj specifikacije i objasni ih, ... nemoj samo da mlatiš praznu slamu i puniti ovu temu kao što si raniju bezveznim i nikakvim komentarima koji ništa ne dokazuju, ukazuju i nadasve pokazuju.
Jel misliš da će neko da presudi o kvalitetu ekrana samo ako poveruje tvojim tvrdnjama: "ovaj je bolji"?!? Na osnovu čega? Tvog ličnog zapažanja? Ideš ulicom u buljiš u ekran i eto, ti utvrdio ko je bolji, postao stručnjak za ekrane?!?

Sada više nemate temu u kojoj bi hvalili tu "plastiku" od N73 pa bi da punite ostale?!? Nemojte to raditi jer ću biti mnogo stroži od brisanja postova.
Ako nemožete nešto potkrepiti činjenicama, kvalitetnim komentarima onda brate iskuliraj i lepo klikni na i svima će biti bolje! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Ne choveche nije tako,ja sam rekao da je najbolje da ljudi uporede ova dva modela,da zajedno rade sa telefonima i da utvrde koji je ekran za njih bolji i lepshi! Nisam ja struchnjak za ekrane Smile nego kazhem da sam chachkao i jedan i drugi i da mi se ekran vishe svidja, Taman posla da ja preporuchujem ljudima...ne,ne... Jeste ovaj mob plastichan (ne smem da ga pomenem) Smile slazhem se i sve to ali nije plastika presudna stvar,nekome je mozhda bitniji ekran  Smile Razumemo se nadam se Smiley N80 sjajan telefon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ne choveche nije tako,ja sam rekao da je najbolje da ljudi uporede ova dva modela,da zajedno rade sa telefonima i da utvrde koji je ekran za njih bolji i lepshi! Nisam ja struchnjak za ekrane Smile nego kazhem da sam chachkao i jedan i drugi i da mi se ekran vishe svidja, Taman posla da ja preporuchujem ljudima...ne,ne... Jeste ovaj mob plastichan (ne smem da ga pomenem) Smile slazhem se i sve to ali nije plastika presudna stvar,nekome je mozhda bitniji ekran  Smile Razumemo se nadam se Smiley N80 sjajan telefon
Opet prazne priče?!? Dokle??? Ja stvarno više nemam volje da se prepirem sa tobom i brišem ti postove. Ako ostalim moderatorima ne smeta, možeš ovde započeti i priču samo o N73 ili čemu god želiš! Smile

Ako hoćeš moj kratak komentar(poslednji na tvoje postove):
Ti to preporučuješ da ljudi uzmu lepo(od nekoga na zajam, .... ili upadnu u radnju i tamo im daju toliko vremena da provedu uz oba telefona i utvrde ko ima bolji ekran, pride ubace SIM kartice u iste pa provere i instaliraju par tema na osnovu kojih se to može utvrditi, pa par klipova ...pa čačkanje po opcijama i podešavanja kontrasta i svetline ....) N80 i N73 pa da ih zajedno drže u rukama i uporedjuju ekrane i onda presude koji je bolji i tako valjda i postupe prilikom kupovine?!?
Lepo bi ovo bilo kada bi to baš svako mogao da uradi, onda i ne bi mi ovde o tome raspravljali već bi svako baš tako odradio i sam se uverio, no niko baš ne daje na zajam telefon od 400€ ili ti prodavci dopuštaju brljanje i podešavanja po telefonu koga još nismo kupili. Daleko smo mi od Evrope za tako nešto!

No, svako može da tvrdi gornji citat i nema potrebe da ima blage veze sa temom ili samim telefonima. Ovde bi ipak da vodimo malo kvalitetniju konverzaciju koju treba potkrepiti činjenicama, a ne terati druge u svojoj pisaniji da to odrade a mi kao sedimo sa strane i samo naredjujemo i mudrujemo.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2006, 00:45:52 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.