Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N8 - Symbian^3 sa 12MP i ksenon blicem  (Pročitano 89990 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Ne znam odakle tolika odbojnost sada prema Symbianu?! Jedina mana mu je sto zna biti trom, te to povlaci i sporiji odziv touchscreen-a, ali u sustini, po meni je sada Symbian najkompletniji OS i za sada ima najkompletniju softwersku podrsku.
Velika mana je certifikovanje aplikacija, koju je Nokia uvela iz samo njoj poznatih razloga, i to je i glavni razlog zasto ljudi pocinju da bjeze od symbiana. Mislim, opet onaj ko legalno kupuje softwer nema sa tim problema niti dodira sa potpisivanjem aplikacija.
Ali i ja za sada vidim da je ovaj N8 trenutno najkompletniji telefon na trzistu. Ali brat bratu nije neki velik pomak softwerski u odnosu na x6. Ekran i odziv ekrana je po meni identican u ova dva modela, ali definitivno brze radi N8 od x6!
Kao sto rekoh, po meni je ovo jedna fina evolucija nokijine x6 u n8, a i cijena je mnogo manja od konkurencije.

sto zna biti spor??? a kad je to brz molim te,ja sam symbian godinama koristio i tvrdio sam jedno vrijeme da je nokia nokia,a sve ostalo telefoni  Smile ali nakon sto sam uzeo Iphone 4,mogu reci da je nokia usporedujuci je sa iphonom cisto sra... i da jos kazem da sam bas  neku vecer malo cackao N8 i mogu samo reci da je nokia zaista smijesna postala,pa njihove telefone za koju godinu nece nitko kupovati,nastave li ih ih ovako "dobro" praviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia n82
Ukoliko nekome trebaju Premium games for Nokia N8 C7 E7 C6 nek se javi na PP.
Nadam se da nisam promasio temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
You can't ask for more - hot chicks and Nokia N8's camera showed-off for photography magazine

The guys at PiX magazine decided to replace their tried and tested DSLR camera to shoot the December/January cover of PiX with Nokia N8. Reportedly, this is the first time when the cover of a photography/fashion magazine is made by a cellphone, so kudos to the Finnish company.

As you can see in the video below, the PiX staff was a little bit nervous before the images were taken, but after they saw the end result, expressions like "brilliant", "beautiful" and "quite natural pictures" were used. Similar professional grade shots were taken with the iPhone 3GS some time ago, so you better check them out as well (hint - a very hot chick is present in these photos).

For more info, have a look at the video below, not least because of the hot model.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ne znam odakle tolika odbojnost sada prema Symbianu?! Jedina mana mu je sto zna biti trom, te to povlaci i sporiji odziv touchscreen-a, ali u sustini, po meni je sada Symbian najkompletniji OS i za sada ima najkompletniju softwersku podrsku.
Velika mana je certifikovanje aplikacija, koju je Nokia uvela iz samo njoj poznatih razloga, i to je i glavni razlog zasto ljudi pocinju da bjeze od symbiana. Mislim, opet onaj ko legalno kupuje softwer nema sa tim problema niti dodira sa potpisivanjem aplikacija.
Ali i ja za sada vidim da je ovaj N8 trenutno najkompletniji telefon na trzistu. Ali brat bratu nije neki velik pomak softwerski u odnosu na x6. Ekran i odziv ekrana je po meni identican u ova dva modela, ali definitivno brze radi N8 od x6!
Kao sto rekoh, po meni je ovo jedna fina evolucija nokijine x6 u n8, a i cijena je mnogo manja od konkurencije.

sto zna biti spor??? a kad je to brz molim te,ja sam symbian godinama koristio i tvrdio sam jedno vrijeme da je nokia nokia,a sve ostalo telefoni Smile ali nakon sto sam uzeo Iphone 4,mogu reci da je nokia usporedujuci je sa iphonom cisto sra... i da jos kazem da sam bas neku vecer malo cackao N8 i mogu samo reci da je nokia zaista smijesna postala,pa njihove telefone za koju godinu nece nitko kupovati,nastave li ih ih ovako "dobro" praviti.
potpisujem...ja sam takođe godinama koristio symbian i pratio  od modela 6600 pa na ovamo i bila je nokia top...međutim nisu apsolutno ništa postigli na inovativnom planu...sada su tu telefoni sa androidom i iphone 4. Koristio sam htc hd desire i iphone 4...moja nokia n97 apsolutno sranje spram toga...n8 ima isti operativni sistem...dakle uz male ne znatne promejne telefon je identičan n97...dodato malo rama i roma...što se može smatrati jedinim poboljšanjem
ali kada sada piče mobiteli sa 1Ghz nokia to najavljuje tek naredne godine...godinama sam koristio nokine mob ali odustajem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia N8
pa N8 se ne moze porediti sa N97 ! I ne znam zasto rambo to spominjes uopste? Kad svi znamo da je N97 najveci promasaj Nokie...Posedujem N8 vec mesec dana i pre nego sto sam ga kupio razmisljao sam izmedju HTC Desire HD i Iphone-a...Sve sam ih probao i na kraju sam zakljucio da je to prava stvar...Iphone daje sve vec vidjeno i kameru od 5 mpx koja je besmislena u svemu tome,i naravno ako hocete muziku moracete iTunes da instalirate kao i uvek...N8 je dalekoo ispred Ipone-a a razloga je mnogo,evo da krenemo od Amoled displaya dok Iphone ima TFT ! N8 takoje ima Gorilla glas staklo na ekranu i kameri tako da ako vam ispadne nece mu biti nista,a ako vam Iphone ispadne bice veselo...druga stvar je Hdmi prikljucak koji mnogoo vredi,takodje USB on the go-koji cita sve vrste flash memorija i externih HDD tako da mozete gledati filmove direktno sa memorije a ne moratekonvertovati kao sto je primer sa Iphone,takodje N8 podrzava i subtitlove...Da napomenem tu je i Bluetooth 3.0 dok je na Iphone 2.1...jedina stvar na koju se vade korisnici Iphone-a je 1 Ghz procesor i 512 Mb ram-a,koji su apsolutno nepotrebni pogotovo za Iphone...jer N8 radi savrseno sa 688 Mhz i 256 Mb i bez ikakvog seckanja !Tako da nemojte da govorite da N8 ne moze da se poredi sa Iphone 4 jer Iphone uopste nije visa klasa nego nudi mnogo manje za mnogo vise para !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
pa N8 se ne moze porediti sa N97 ! I ne znam zasto rambo to spominjes uopste? Kad svi znamo da je N97 najveci promasaj Nokie...Posedujem N8 vec mesec dana i pre nego sto sam ga kupio razmisljao sam izmedju HTC Desire HD i Iphone-a...Sve sam ih probao i na kraju sam zakljucio da je to prava stvar...Iphone daje sve vec vidjeno i kameru od 5 mpx koja je besmislena u svemu tome,i naravno ako hocete muziku moracete iTunes da instalirate kao i uvek...N8 je dalekoo ispred Ipone-a a razloga je mnogo,evo da krenemo od Amoled displaya dok Iphone ima TFT ! N8 takoje ima Gorilla glas staklo na ekranu i kameri tako da ako vam ispadne nece mu biti nista,a ako vam Iphone ispadne bice veselo...druga stvar je Hdmi prikljucak koji mnogoo vredi,takodje USB on the go-koji cita sve vrste flash memorija i externih HDD tako da mozete gledati filmove direktno sa memorije a ne moratekonvertovati kao sto je primer sa Iphone,takodje N8 podrzava i subtitlove...Da napomenem tu je i Bluetooth 3.0 dok je na Iphone 2.1...jedina stvar na koju se vade korisnici Iphone-a je 1 Ghz procesor i 512 Mb ram-a,koji su apsolutno nepotrebni pogotovo za Iphone...jer N8 radi savrseno sa 688 Mhz i 256 Mb i bez ikakvog seckanja !Tako da nemojte da govorite da N8 ne moze da se poredi sa Iphone 4 jer Iphone uopste nije visa klasa nego nudi mnogo manje za mnogo vise para !

Ja ne znam kako si ti to zakljucio ,ali znam da ja kad sam malo cackao tu nokiu da se sto se tice brzine ne moze nikako,ali bas nikako usporediti sa Iphonom,cak mi je i smijesno ih uopce usporedivati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N8
Pa sta mislis zasto je Iphone brzi ? zato sto nema nista zivo od programa i nikakve prikljucke za konekciju sto bi moglo da ga uspori...to vam sve vreme i pricam,njemu je stavljen cortexov procesor na 1 Ghz a iskoriscenost mu nije ni 30%,sto je izuzetna glupost i ne znam sta pokusavaju sa tim...A kad pogledas kakve sve aplikacije ima N8 ni malo nije cudno sto je sporiji ali sa novim softverom naravno da ce biti brzi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa sta mislis zasto je Iphone brzi ? zato sto nema nista zivo od programa i nikakve prikljucke za konekciju sto bi moglo da ga uspori...to vam sve vreme i pricam,njemu je stavljen cortexov procesor na 1 Ghz a iskoriscenost mu nije ni 30%,sto je izuzetna glupost i ne znam sta pokusavaju sa tim...A kad pogledas kakve sve aplikacije ima N8 ni malo nije cudno sto je sporiji ali sa novim softverom naravno da ce biti brzi...

Ne volim iOS, ali ti si nešto pobrkao oko aplikacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Evo jednog zanimljivog poređenja koje nismo imali prilike da vidimo ranije: igrica NFS Shift - dok je N8 učita, za to vreme na iP4 možeš da pređeš pola staze Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Apple Iphone 4 ; B5702

Ja imam negdje oko 60 aplikacija instaliranih i uvjek ih radi 10 tak(neka vise nekad manje),neku vecer sam ga nakrcao pjesmama i videima,da nije mogla vise niti slika stati i dalje je radio ko lud nije stopao niti sekunde,a ti pola od oovoga uradi toj nokiji i probaj napisati poruku,pa ces se nacekati.  Smile kazem ti ja sam godinama nokiu koristio i tvrdio,da je nokia nokia,a sve ostalo telefoni,dok nisam Iphone uzeo u ruke i tek vidio da je nokia,cisto go... usporedbi sa Iphonom. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.