Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N8 - Symbian^3 sa 12MP i ksenon blicem  (Pročitano 89798 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
LG Nexus 4
Nokia N8 vs Apple iPhone 4

- Introduction
- Interface, Software and Connectivity
- Camera and Multimedia
- Performance and Conclusion

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S4
Da se nadovezem na pricu oko mtela iz BiH. Koliko su ozbiljni i profesionalni pokazali su upravo na ovom primjeru sa N8.
Postavili su informaciju na sajtu jos 21.10., bez da imaju i jedan uredjaj na prodajnom mjestu, i jos uz to, evo cekao sam koliko, i nece ga biti jos sigurno mjesec dana, oko 22.12. tek dolazi. To je jedna dosta pouzdana informacija, mada kad su oni u pitanju, nista me ne bi cudilo.

Da ne bude bas off, prijatelj je uzeo ovaj tel u Beogradu, odusevljen je sa svime, od baterije, zvuka u slusalicama do kamere i navigacije. Kompletan telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Sensation Z710e
O profesionalnosti nasih iz m:tel-a nebih stvarno. Ali mene sada vise brine ova vijest:

Pronađena greška u proizvodnji Nokije N8

NEKI PRIMERCI NOKIJINOG PAMETNOG telefona N8 se sami isključuju ili odbijaju da se upale nakon punjenja baterije. U Nokiji su identifikovali grešku u proizvodnji i obećali da će zameniti telefone kod kojih je uočena.

Predstavnici Nokije su izjavili da su se vlasnici modela N8 požalili da se njihovi telefoni neočekivano isključuju i da nakon toga ne mogu da se uključe. Problem je pokriven standardnom garancijom, a vlasnici ovih telefona koji su isporučeni sa ovom greškom bi trebalo da se obrate Nokijinim centrima za podršku.

Problem je povezan s načinom na koji kompanija sastavlja glavnu pločicu koja nosi osnovne elektronske i radio komponente. Nokija je taj problem rešila tako što je preduzela potrebne mere u proizvodnji cele proizvodne linije.

Predstavnici kompanije nisu želeli da otkriju o kolikom broju telefona sa greškom se radi, ali su naglasili da je taj broj “mali”. Međutim, ovo je ozibljan problem za vlasnike ovih telefona i nešto što se mora odmah popraviti, dodali su oni.

Analitičari smatraju da će model N8 biti važan proizvod za kompaniju za vreme sezone prazničnih kupovina, tako da ovakvi problemi mogu imati negativan uticaj ako se ne reše brzo.

Nokijin model N8 se, nakon odlaganja, na tržištu našao krajem septembra, a prodaja je do sada bila raznolika. U Francuskoj ide dobro, dok je u Nemačkoj i Velikog Britaniji nešto slabija.

Izvor: Pronađena greška u proizvodnji Nokije N8
« Poslednja izmena: 24. Nov 2010, 15:14:58 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
ima li netko tko je kupio ovaj fon...da nam da info iz prve ruke...koliko vidim touchscreen nije baš najbolji...zaletio sam se kupio n97 čim je izašla, i dan danas žalim za nokiom n95 8gb...ne bi da se ope zeznem  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Apple iPhone
Los je odziv TS-a.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC Sensation Z710e
Pa bas i nije nesto los odziv! Mislim u odnosu na Iphne je drasticno losiji(!!!) ali u odnosu na Nokiu X6 to je tu negdje, tj. nesto je malo brzi, a u odnosu na N97 je vec osjetno brzi i odziv a i sam telefon.
Imao sam ga nekoliko dana i isprobao sam ga, a na kraju sam skontao da je to veoma slicno sa x6.
E sada, primjetio sam da je dosta brzi od X6, ali kako ga nisam natrpao aplikacijama nikakvim, nisam bas siguran da je ovo realan osjecaj.
Sve u svemu, u pitanju je evolucia x6.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Pa onda je to baš loš touchscreen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Sony Z2
-hmmm.... nisam imao (na žalost) prilike da pročačkam N8,ali zato jesam x6,koji je teško djubre. Skoro pa k`o N97...
   Prosto ne mogu da poverujem u to,da ima toliko sličnosti sa x6... Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
Ma sta pricate ljudi touchscreen je odlican.  Nije kao i Phone ali daleko bolji i od X6 a sa n97 ko da poredis Mercedes i Yugo znaci tolika je razlika!
Telefon je jako brz takodje ali posto je ovo tek prva verzija softvera ima onih bagica da tipa nekad zastane a i 2-3 puta mi se zaledio skroz pa moras da ga ugasis ali to ce sve sigurno sledeci update softvera da sredi! Symbian 3 je dosta bolji od starog 9. nesto i meni vrhunski odgovara jer koristim symbian od 2001 god ali kad ga uporedis sa opcijama koje ti android daje nece izaci kao pobednik opet kazem da ako si naviko na symbian bices odusevljen!
Izrada je recimo fenomenalna a fotografije su dobre bash kao i sa fotoaparata od 12 mpx jedino je blic slabijeg dometa nego na aparatima , tipa do 3 metra je ok a posle toga vec jenjava.

Ako te sta josh zanima tu sam da pomognem :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Sensation Z710e
Ne znam odakle tolika odbojnost sada prema Symbianu?! Jedina mana mu je sto zna biti trom, te to povlaci i sporiji odziv touchscreen-a, ali u sustini, po meni je sada Symbian najkompletniji OS i za sada ima najkompletniju softwersku podrsku.
Velika mana je certifikovanje aplikacija, koju je Nokia uvela iz samo njoj poznatih razloga, i to je i glavni razlog zasto ljudi pocinju da bjeze od symbiana. Mislim, opet onaj ko legalno kupuje softwer nema sa tim problema niti dodira sa potpisivanjem aplikacija.
Ali i ja za sada vidim da je ovaj N8 trenutno najkompletniji telefon na trzistu. Ali brat bratu nije neki velik pomak softwerski u odnosu na x6. Ekran i odziv ekrana je po meni identican u ova dva modela, ali definitivno brze radi N8 od x6!
Kao sto rekoh, po meni je ovo jedna fina evolucija nokijine x6 u n8, a i cijena je mnogo manja od konkurencije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.