Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 318865 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Za update softvera postoji tema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 ME
OK je  Smile  Hvala svima koji su na bilo koji nacin pomogli da resim ovu nedoumicu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 3720 classic
Poz ljudi, imam dilemu oko problema sa ovim telefonom, pa bih voleo da mi pomognete, ako je to moguce.

Naime, telefon posedujem oko mesec dana, vec veoma dugo mi se deshava da se telefon u toku dana, chak nekoliko puta (3-4) ili sam ugasi, ili izbaci poruku "Ubaci SIM karticu"? U chemu moze biti problem? Verzija software-a je V 3.0638.0.0.1 na srpskom jeziku. Razmishljao sam o update sofwtare, ali nisam siguran d ali bi mnogo pomogao. Takodje, praktichno, posle par dana sam kupio Sandiskovu memorijsku karticu od 1Gb, a prochitao sam ovde da i memorijske kartice, umeju nekad praviti probeme. Ne secam se da li je problem postojao pre ubacivanja kartice, jer sam je vrlo brzo kupiio.

Shta mi predlazete da uradim? Nosio bih u servis, telefon je pod garancijom, ali sam razmishljao da bi mozda update reshio problem, pa da skratim svo to gubljenje vremena.
Hvala unapred svima
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Druze pravac servis moze da bude svasta od softvera pa i hardverski kvar.Kada ti je fon pod garancijom sto da razmisljas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
Mozes probati za pocetak sa formatiranjem telefona (ono * 3 zelena slusalica), mozes formatirati i mem karticu. Posto koristis stariju verziju softvera moze ga updatevotai (najnovija verzija je v 4.0735.3.0.2 za balkan). Jedino sto sam snosis rizik da prestane da ti vazi garancija, ako prodavac uopste primeti da si ubacio najnoviji softver. Ako se i posle svega ovoga gasi, onda je moguce da je mehanicki kvar. Pa ti vidi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 3720 classic
Vec sam skoro potpuno reshen da ga nosim u servis, ali mi, ako je moguce samo razreshite ovu dilemu.
Da li memorijska kartica moze biti uzrochnik problema, poshto ne bih voleo, da dam ljudima ispravan telefon, da ga chachkaju, mozda i neshto pritom zeznu, a ono problem do kartice. Inache, ona je kupljena u drugoj radnji i odmah je formatirana, nakon kupovine, znachi pre 20-ak dana.
Telefon je skinut sa TIM-ove mreze, ali sam ja automatski trazio da se flashuju originalnim software-om da ne bih imao repove od TIM-ovog sofwtarea, shto je i uchinjeno.
Inache, nisam napomenuo da posle poruke "Ubacim SIM karticu" telefon mora da se ugasi, chesto, ali ne uvek, i da se izvadi baterija, pa se upali, da bi radio normalno.
Hvala
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia e72
Pravac servis, mozda je i hardver u pitanju! Ako ti je pod garancijom, nemas problema.
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC ONE
a možda ti je i sim kartica ogrebana ili dobro ne "leži" u slotu.
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia Lumia 1020
Ne znam kako memorijska kartica može da utiče na pojavljivanje greške za sim karticu... Servis u svakom slučaju
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N82 + 8GB
Nije to nikakav hardverski kvar! Ja imam fon vec deveti mjesec i kad sam ga kupio imao e taj softver. I desavalo se isto sto i tebi. Nakon nekog vremena odlucim da ubacim novi softver (to sam uradio sam, a veoma je jednostavno) i vec neko vrijeme radi brze nego prije i puno je stabilniji u radu nego kad sam kupio fon. Sada imam verziju softvera V 4.0735.3.0.2 koja je ujedno i najnovija za N73 classic. Ubijedjen sam da ces resiti problem ubacivanjem novog softvera.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2008, 00:23:37 od janka88 »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.