Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293335 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Bravo
Uzmi bilo koje dobre slusalice, mozes npr. Koss, Sennheiser(valjda se tako pise) itd. + adapter za Nokia aparate, i zvuk ce biti sigurno mnogo bolji. Naravno, mozes uzeti i sluske koje idu uz N73 ME, trebalo bi da su ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
Uzmi bilo koje dobre slusalice, mozes npr. Koss, Sennheiser(valjda se tako pise) itd. + adapter za Nokia aparate, i zvuk ce biti sigurno mnogo bolji. Naravno, mozes uzeti i sluske koje idu uz N73 ME, trebalo bi da su ok.

kad si vec pomenuo slusalice za n73me u ns-u ne mogu nigde da ih nadjem!!! da li uopste mogu da se kupe posebno???
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia N86 8MP
Da li ovaj telefon (N73) podrzava animirane pozadine.Ja imam N70 i kada stavim animiranu pozadinu ono mi prikazuje kao obicnu sliku a ne ako animaciju pa me interesuje da li je ovo slucaj i kod N73 pošto treba da ga kupim uskoro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
Nažalost, ne podržava tu strašno važnu funkciju Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo

kad si vec pomenuo slusalice za n73me u ns-u ne mogu nigde da ih nadjem!!! da li uopste mogu da se kupe posebno???
Nemam pojma - ja imam n70 me, i dobio sam hs-28(to su valjda iste koje idu i uz n73 me) u paketu sa telefonom, mada ih uopste ne koristim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Pozdrav forumasi,evo citam ovu temu i ima svega i svacega i ovih dana sam u fazonu da promenim moju Nokiu E50 koja me dobro sluzi vec skoro godinu dana,bas me znaima da sada uzmem N73 ali me zanima od onih koji je koriste da mi kazu po njima sta im se najvise svidja na ovom modelu i sta mu najvise zameraju pa da se lakse mogu odluciti.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
http://forum.burek.com/index.php/topic,117257.0.html - Nedoumice oko kupovine i preporuka mobilnih telefona - samo ovde
A mozes da prelistas ovu temu i da nadjes na mane ovog telefona..... a i na po koju dobru stvar mozda Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Ma listao sam ja gomilu postova i svasta procitao,al problem je sto dosta onih koji i neposeduju ovaj telefon sole drugima pamet po pitanju mana ovog telefona,ja samo trazio neko iskreno misljenje od vlasnika ovog modela,kao sto bi ja rekao iskreno moje misljenje da me neko pita za model E50.
Nisam ja u nedoumici oko ovog telefona,ja sam poprilicno siguran da bi trebalo ovo da nabavim ali me zanima nasta mogu naici od konkretnih mana i propusta,a ko ce to bolje reci nego neko ko ovaj telefon koristi bar par meseci,zar ne...?
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 ME
Za Bizmarka: Kupio sam ovaj telefon (N73ME) u maju prosle godine,i posle par meseci cackanja ovo je moje misljenje...elem...telefon ima dobru masku,veoma kvalitetnu i upotrebljivu kameru sa autofokusom, baterija drzi tri dana(ukoliko dosta slusas muziku,onda baterija traje pola dana krace). Takodje ima  odlican ekran,ali podlozan grebanju,tako da ti preporucujem da ga ne stavljas u isit dzep sa kljucevima itd. Ima odlican i funkcionalan mp3 plejer,dosta se glasno cuje muzika preko zvucnika,dok je preko slusalica jacina zvuka solidna( nakacio sam Sony-jeve sluske preko adaptera). Velika mana ovog telefona je ta sto je uzasno spor,narocito kada napunis memorijsku karticu(Galeriju mi ponekad otvara i desetak sekundi,sto mi jako ide na zivce)...To je to! Smile
IP sačuvana
social share
Mare
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Za Bizmarka: Kupio sam ovaj telefon (N73ME) u maju prosle godine,i posle par meseci cackanja ovo je moje misljenje...elem...telefon ima dobru masku,veoma kvalitetnu i upotrebljivu kameru sa autofokusom, baterija drzi tri dana(ukoliko dosta slusas muziku,onda baterija traje pola dana krace). Takodje ima  odlican ekran,ali podlozan grebanju,tako da ti preporucujem da ga ne stavljas u isit dzep sa kljucevima itd. Ima odlican i funkcionalan mp3 plejer,dosta se glasno cuje muzika preko zvucnika,dok je preko slusalica jacina zvuka solidna( nakacio sam Sony-jeve sluske preko adaptera). Velika mana ovog telefona je ta sto je uzasno spor,narocito kada napunis memorijsku karticu(Galeriju mi ponekad otvara i desetak sekundi,sto mi jako ide na zivce)...To je to! Smile
E ovo je veoma lep i super odgovor,svaka cast na lepom i opsirnom odgovoru. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.35 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.