Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293539 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
imam problem, kupio sam N73 obicnu "Timovu", promenio sam joj product code za ME i update-ovao softver preko neta.....sve sljaka ok, samo nece da radi gprs....ni na "web" ni na "services", podesavanja su ok,poslao sam ih sa telenorovog sajta....npr mail mi radi,konektujem se i uapdejtujem mailbox.....a npr telenorovu wap homepage nece da otvori....jel zna neko u cemu je problem.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
imam problem, kupio sam N73 obicnu "Timovu", promenio sam joj product code za ME i update-ovao softver preko neta.....sve sljaka ok, samo nece da radi gprs....ni na "web" ni na "services", podesavanja su ok,poslao sam ih sa telenorovog sajta....npr mail mi radi,konektujem se i uapdejtujem mailbox.....a npr telenorovu wap homepage nece da otvori....jel zna neko u cemu je problem.... Smile Smile Smile
U opciji tools - setings imas opciju network podesi tu na dual mod da ne bude samo gprs ili 3g, a proveri podesavanja i u connection.
trenutno mi telefon nije prio ruci pa ne mogu da ti napisem tacno podesavanja, neznam ih napamet, ali probaj tu da namestis i podesis, pa javi jel pomoglo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
U opciji tools - setings imas opciju network podesi tu na dual mod da ne bude samo gprs ili 3g, a proveri podesavanja i u connection.
trenutno mi telefon nije prio ruci pa ne mogu da ti napisem tacno podesavanja, neznam ih napamet, ali probaj tu da namestis i podesis, pa javi jel pomoglo.
Ma probao sam sve,nisam pocetnik......u 6h sam opet uradio update softvera,samo sam stavio product kod od ME-IE(to sam nasao na nekom forumu preko gugla),za neko levo trziste, firmer mi je sad 4.0736.3.3.1 nokia N73(10), drugaciji je font i ima neke nove opcije i multimedia key je sada kao kod prave ME kad ga pritisnem izadje mi onaj meni....dok kad sam stavio product kod za balkans ME i updejtovao softver, multimedia key mi je radio-kad pritisnem jednom,otvori radio, kad drzim otvori web...a sad kad pritisnem jednom, izabaci meni, a kad drzim, isto web....sad npr. u profiles kad udjem imam da podesavam ringing tone za line1 i odvojno ringing tone za line 2.....sto nije bio slucaj sa balkans ME....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
Ma probao sam sve,nisam pocetnik......u 6h sam opet uradio update softvera,samo sam stavio product kod od ME-IE(to sam nasao na nekom forumu preko gugla),za neko levo trziste, firmer mi je sad 4.0736.3.3.1 nokia N73(10), drugaciji je font i ima neke nove opcije i multimedia key je sada kao kod prave ME kad ga pritisnem izadje mi onaj meni....dok kad sam stavio product kod za balkans ME i updejtovao softver, multimedia key mi je radio-kad pritisnem jednom,otvori radio, kad drzim otvori web...a sad kad pritisnem jednom, izabaci meni, a kad drzim, isto web....sad npr. u profiles kad udjem imam da podesavam ringing tone za line1 i odvojno ringing tone za line 2.....sto nije bio slucaj sa balkans ME....

To za line 1 i line 2 ima valjda na većini takvih nokia Smile
Na ME treba da se otvori plejer kad se pritisne multimedia dugme, a na običnom se otvori multimedia meni. Držanje dugmeta ti samo otvara ono što je u centru menija, a sve to se može menjati u podešavanjima...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

www.kotejebe.co.ja

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 89
Zastava Tuzla, Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N 95 & 6300

imao sam isti problem, instaliraj Operu mini , preko nje radi OK nemam više nikakvih problema
IP sačuvana
social share
Bom Chika Wah Wah...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ovaj nick je glup,novi nick je lazasm......:D

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2103
Zastava sm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6600 i N73
da li je moguce na N73 pogledati koliko ima ukupno primljenih poruka,znaci ukupan broj iako su one izbrisane??  Smile
to sam video na par telefona pa me zanima da li moze na N73,ja sam gledao sve zivo ali mislim da ne moze
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Potreban ti je dodatni program za to, koji će stalno biti aktivan u pozadini... Sad kad pogledam, mislim da program za tu specifičnu namenu nije izašao za s60v3 (ili ja ne mogu da nađem), neki samo daju info na osnovu onoga što pročitaju iz Loga (kao SMSDiary na primer), ali ili ja ne mogu da nađem, ili nijedan ne broji...

BTW, Pitanja u vezi Symbian S60 v9.1/9.2 programa samo ovde!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ovaj nick je glup,novi nick je lazasm......:D

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2103
Zastava sm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6600 i N73
ok videcu da ga nadjem negde,mozda ima na emule i tako tim glupostima Smile
tnx
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N95
kupio sam sebi nokiu n73, ali nisu dosle slusalice. imao sam prije nokiu 6125 i uzeo sam od nje slusalice. gledao sam specifikacije nokie n73 i pise ima 3d sound ali zvuk je skoro isti kao na predhodnoj nokiji. da l trebam uzeti orginalne slusalice za nokiju n73 ili je to takav zvuk i ne moze bolji?
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.