Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 291704 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Mislim da su se mnogi zalili na isti problem, i da su pomenuli da je krajnje resenje ili brisanje preko card reader-a, ili formatiranje... Neka me neko ispravi ako gresim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
SpYrO_HN ako su ti teme instalirane na kartici probaj ovo:  Smile

"U Control Panelu u Folder Options, checkirati Show hidden files i folders. Zatim, povezati Nokiu sa PC i to preko Data transfer (pre toga neophodno je uncheckirati USB na samom PC Suite-u u "manage connections"). Kada se povezete na ovaj nacin, medju svim folderima koji se nalaze na memory card pronadjite folder "private". Udjite u njega i pronadjite novi folder "10207114". Ulaskom u njega otvara se "import" folder gde su smestene sve teme instalirane na telefonu. Onda samo DELETE nepozeljnih tema i vise ih nema....."

Ako su instalirane na memoriju telefona... Onda format. Šta da ti kažem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 7610
Da li neko zna kako mogu da nadjem poruke u inbox-u preko nekog explorera? Instalirao sam nekoliko explorera za N73 i nisam uspeo na C da nadjem folder sa porukama. Ranije na Nokiji 7610 je bilo C-system-mail... Sad nema... A treba mi,da bi neki avi snimak iz inbox-a snimio na karticu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nećeš naći taj folder... Pa makar ga tražio sa detektorom mina , poruka ili čega već.  Smile
Symbian os 9.1 ima zaštićen mail folder i tu ništa ne možeš uraditi.

Ali možeš ovo :
Instaliraj x-plore v.1.13 (explorer) , pritisni 4 i vidjećeš inbox i taj .avi snimak. Sa njim možeš raditi šta ti je volja kao i sa ostalim fajlovima u inbox-u....  Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2007, 23:58:45 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 7610
Ali možeš ovo :
Instaliraj x-plore v.1.13 (explorer) , pritisni 4 i vidjećeš inbox i taj .avi snimak.

Svaka cast  Smile   Uspeo sam,hvala puno!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nemos problemos hombre.   
« Poslednja izmena: 16. Dec 2007, 00:54:01 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 7610
E,jos jedna stvar me interesuje... Kako da ubacim neku mp3 melodiju kao alarm? Kad udjem na podesavanja alarma,on mi nudi samo one fabricke melodije,ne prepoznaje tu nijednu melodiju koju sam ja ubacio... Isto je i sa zvonom... Ranije mi na 7610 kad udjem u Profile,pa da izaberem zvono ponudi sve sto ima u telefonu,i ono sto sam ja ubacivao,i mp3 i wav... A sad jedino mogu da idem direktno na neku pesmu,pa da je postavim kao zvono,s tim da onda za sve profile postavi to zvono...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Da bi mogao iz profila da biraš melodije moraš ih snimiti u folder sounds. Nebitno je da li je memorija telefona ili kartice , bitno je da su u folderu sounds.

Mada ima još jedna kvaka. Ako ti je telefon skinut sa neke mreže , npr vodafone , njihov sw ima zabrane na postavljnje mp3 pjesama za zvono. Flash telefona na fabrički software je rješenje. Smiley
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 14:35:15 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Elborashon Ono shto si rekao za Control panel mi je chekirano,ali ja sam malo glup pa te ne razumijem kako to da se powezem preko Data Transfer.Otishao sam u "Menage Connections"i kada unchekiram USB automatski mi se diskonektuje tel sa kompom... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Nemam net pa ne mogu da postavim šotove. Stvar je više nego jednostavna i što je najbitnije funkcioniše. Evo sad sam i lično isprobao. Dakle ako su ti teme instalirane na kartici a ne mogu da se uklone iz app menadžera , ovo je stvar za tebe.

Sve piše... ali evo i detaljnije.

Prvo omogući da se vide skriveni fajlovi na PC-u. My computer/tools/folder options/view/show hidden files and folders... čekiraj.
Pokreni PC suite/menage connections.... dečekiraj USB , O.K.

Ugasi PC suite.

Prikopčaj telefon na kabal. Kada te pita u kom režimu da se kopča izaberi prenos podataka. (data transfer)...Pojaviće se autoplay prozorče na PC-u.  Izaberi opciju open folders to view files.

U novootvorenom prozoru nađi private folder u njemu onaj folder sa slovima u njemu import folder u njemu temu.

Pobriši .

Ja bolje ne znam da objasnim...   Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 14:37:23 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.189 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.