Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293360 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung GS3
CD sam zaborabvio ali narukvica i krpica za ciscenje ne idu u music verziji...licno sam odpecatio kutiju cisto da ne bude zabune Wink
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 15:14:34 od albumag »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
CD sam zaborabvio ali narukvica i krpica za ciscenje ne idu u music verziji...licno sam odpecatio kutiju cisto da ne bude zabune Wink

... eto vidiš razlike od radnje do radnje, a ja sam dobio i krpicu i narukvicu + 2gb karticu,ad41 adapter i slušalice,cd,usb,punjač.

Juce sam se uverio zasto se mnogo Ljudi zalili na Slajder kod Nokia N80 da im je klimao ,,,Evo kako sam zakljucio ,jedan moj drug kupio je N80 od T-Mobile tada sam ga pogledao malo i bio je sasvim Ok ,a sad posle dva meseca sam uzeo da pogledam kakva je njegova sostojba razocarao sam se jer stvarno klima slajder i to mnogo vise od moj N80 a zamisli lik je mnogo malo cacka Telefon a ja ga ubijem od cackanje  jednostavno rasturam ga na cisto i moj slajder je jos u istom stanju kao sto sam ga uzeo 15.12.2006 bas me cudi da i oba telefona su dosli od Alpha Copy jer su oni uvoznici Nokia za Macedonia ,a njegov je N80 po novija serija od Moj i pise ikod njega i kod mene Made by Finska ,,Mnogo interesantno sta li je Razlika  Smile
?!?  Smile
Ovo je izgleda isti slucaj ko sa mojom N73! I ja sam je kupio prosle godine a raja koja je uzima telefone sada se rasklimaju za mjesec dva! Iz ovoga se da zakljuciti da ima velike veze kada i gdje je telefon sklopljen jer ocigledno se ne koriste ni isti materijali izgleda za izradu! Jeste malo off ali cini mi se bitno da ovo probamo upratiti!

moja prva N73 je bila siva "Timova" (pukla maska-ekran) , druga "Vodafonova"  (kad malo pritisnem ekran razliju se boje) , teća original ME Finska i na ovoj je maska odlične izrade , e sad ko bi ga znao do čega je  Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 19:15:34 od zoreli »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia the best
Moj prijatelj ima nokiu n73 pa sad ubacivali theme ali prilikom instalacije izlazi obavestenje expired certificate. Zasto nece da ucita themu? Do cega je?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N73
Moj prijatelj ima nokiu n73 pa sad ubacivali theme ali prilikom instalacije izlazi obavestenje expired certificate. Zasto nece da ucita themu? Do cega je?

Pre instalacije u settings promeni datum npr na 01.01.2007. instaliraj temu i vrati datum na normalan i to je to...

P.S. Cini mi se da mi je neko vec obrisao ovakav post,pa bi molio moderatere da bar objasne razlog prilikom brisanja necijeg posta...hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Hmmmmmm.....  Smile Ja do sada nisam nailazio na teme koje se trebaju sertifikovati. Za programe i igre o.k. ali teme su bile free i uglavnom u .sis a ne .sisx varijanti.  Smile

Ako se nastavi problem i ne pomogne ovo što ti je predložio kavex ... imaš temu : http://forum.burek.com/index.php/topic,189582.0.html -Tutorijal: kako da uradite neku aplikaciju koja nema Sertifikat za S60 v9.1 .... pa možda to pomogne... Mada ne mogu da vjerujem da i za teme treba sertifikacija.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
 Smile  elborashon  ima puno tema kojima je istekla licenca , i ja sam se  Smile  kad sam video , jbg OS9xx  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia the best
hvala vam na pomoci  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N82
Smile @vbjelic, od prvog dana besomučno braniš taj N73 i vidim da se i dalje trudiš u tom pohodu?!? Smile Smile

Popusti čovek malo, daj i drugima prostora nešto da kažu u vezi svog aparata i iskažu i neku manu pored samih vrlina koje vi dovodite u prvi plan, nemoj poput ovih iz "N70" i "Motorola MPX220" tabora biti fanatik i po svaku cenu braniti običnu plastičnu napravu jer ti niko iz Nokije ne plaća lažnu reklamu ... zar ne vidiš da i dalje ima problema sa "memory full" što je i normalno jer fizički ne mogu narednim firmverom da je povećaju već samo hardverski smanje "potrošnju" nauštrb nečega drugog, kamera pravi lošije slike, lošiji prikaz nauštrb navodne brzine što i sam priznaješ pored trajanja baterije koje je mnogo manje, problemi sa 3G, poklopcima kamere što navodi na neoptimizovanu verziju firmvera ....

I šta ti pored negiranja takvih tvrdnji savetuješ ljudima?!? Možda ovo:
... Odradi ponovo update kako treba mozda ce ti se popraviti stanje...
Možda će se i pogoršati usled prevelikog broja flešovanja tj., brljanja po najosetljivijim čipovima unutar telefona! Smile
potpuno si u pravu telefon mi se u potpunosti sjebao od kada sam stavio novi firmware skoro da se ne cuje u odnosu na ranije
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
interesuje me sta od programa koji su integrisani u tel radi u pozadini prilikom normalnog koriscenja?

na mojoj 6630 uvek radi imenik, meni i dnevnik(oni zauzimaju ram mem. radi brzeg pokretanja istih) mene sad interesuje sta od toga radi na n73?

na 6630 iako izadjem iz imenika i dnevnika na "izadj" oni osraj u memorij!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FEscr(064).jpg
(28.47 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ivicaa... Pretpostavljam da je isto i na E61 kao na n73. Nakon restarta radi u pozadini samo menu. Imenik i dnevnik ne rade...
I tada , prvo pokretanje imenika traje nešto duže kao i pokretanje dnevnika. Kada se jednom pokrenu onda i imenik i dnevnik takođe ostaju u RAM-u bez obzira što se izađe iz njih ali je njihovo pokretanje trenutno... osim znači pvog puta.
Eto ako je od kakve pomoći.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.