Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293265 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
 Smile @vbjelic, od prvog dana besomučno braniš taj N73 i vidim da se i dalje trudiš u tom pohodu?!? Smile Smile

Popusti čovek malo, daj i drugima prostora nešto da kažu u vezi svog aparata i iskažu i neku manu pored samih vrlina koje vi dovodite u prvi plan, nemoj poput ovih iz "N70" i "Motorola MPX220" tabora biti fanatik i po svaku cenu braniti običnu plastičnu napravu jer ti niko iz Nokije ne plaća lažnu reklamu ... zar ne vidiš da i dalje ima problema sa "memory full" što je i normalno jer fizički ne mogu narednim firmverom da je povećaju već samo hardverski smanje "potrošnju" nauštrb nečega drugog, kamera pravi lošije slike, lošiji prikaz nauštrb navodne brzine što i sam priznaješ pored trajanja baterije koje je mnogo manje, problemi sa 3G, poklopcima kamere što navodi na neoptimizovanu verziju firmvera ....

I šta ti pored negiranja takvih tvrdnji savetuješ ljudima?!? Možda ovo:
... Odradi ponovo update kako treba mozda ce ti se popraviti stanje...
Možda će se i pogoršati usled prevelikog broja flešovanja tj., brljanja po najosetljivijim čipovima unutar telefona! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Ama i ne trudim se nesto da ti budem iskren.
Sto se tice "Memory Full" nesto su stvarno radili na tom planu i to otprilike znam i sta. Ne javlja se vise "Memory Full" prilikom zumiranja slika! Kada se u pozadini podigne nekoliko aplikacija i na kraju kada se podigne galerija za pregled slika prilikom zumiranja moze se zumirati koliko god hoces ALI poslije kada sam pogledao ostale mi upaljene samo dvije aplikacije! Smile
Znaci jednostavno je ukinuo nekoliko aplikacija u pozadini da bi mogao trenutni posao obaviti. E sada to po meni nije bas po PS-u ali eto. Rijesili ko fol jednu stvar a drugu sje...li.
Ne znam odakle ti to da pravi losije slike? Ako nisu iste onda su bolje u odnosu na stari firmwer. Mislim da sam ovdje objektivan.
Sa baterijom se stvarno nesto negativno desava! Od prilike se smanjilo njeno vrijeme za cetvrtinu! E sada je il to zato sto je meni telefon star vec godinu dana ili je nesto drugo ne znam.
Sto se tice fanatizma... Samo cekaj da mi dodje u ruke E90 pa ces vidjeti sta je fanatik (jedino ako se ne razocaram totalno), a stvarno sam u potpunosti zadovoljan sa ovom svojom N73 za sada ali mi je dosadila pravo!
Inace kada pricam o N73 pricam iskljucivo o mom primjerku! Do sada sam vidio mnogo aparata ali svi su ili totalno rasklimani ili spori ili sje..ni vec u nekom smislu! Pocijem da vjerujem da je mnogo vazno gdje je i kada sklapan telefon posto je ocigledno da se u potpunosti razlikuju! Smile
Cak sam se jednom bio dogovorio o zamjeni za ME verziju (i to nov aparat) i kada sam je uzeo u ruku i vidio raskliman dzojstik i nekako bezze sve i gdje god da pritisnem ono krcka nesto (a aparat je sigurno nov) odustanem naravno!
Od tada jednostavno ne hvalim nista jer mi je jasnije zasto vecina raje nije zadovoljna sa ovim telefonom a ja ga branio na sav glas misleci da su svi isti.
Ajd kada sam se raspricao i da opisem jednu situaciju koja se desila mom kolegi (radnom kolegi koji zajedno sjedi samnom u kancelariji).
Cavjek je imao 6630 prije i gledajuci moj primjerak aparata odluci kupiti isto N73!Vjerujte mi na rijec da sam ga odgovarao od toga ali samo zato sto ne podnosim "uniformisanost", a nagovarao sam ga na N80 da uzme!
U glavnom covjek kupi NOV telefon koji cak nije ni skidan sa mreze (plati ga oko 550Eura) dinese ga odma na posao, mi ga ukljucimo kad ono neko bjelo presijavanje se javlja u jednoj tacki ekrana kada se pritisne malo, i dzojstik ne reaguje kada se gurne prema dolje!!!!! Smile
Poludio lik u momentu! E sada, kako je to bio jedini primjerak kod prodavca mogao je da bira ili da ceka novu isporuku ili da posalje telefon u Zagreb na popravku.
Fino se mi okurazimo i otvorimo telefon kad ono ispod ekrana ima neki serafic koji nije bio dobro zavrnut pa se ekran s donje strane podupirao na njega i naravno "razlijevao se"! Smile Smile Nemos vjerovati da je takav telefon uopste prosao kontrole njihove! (Pose.em im se na kontrole njihove).
Sto se tice dzojstika, problem je bio u tastaturi koja je bila sva klimava i jednostavno je bila gurnuta prema gore i nije dozvoljavala dzojstiku da se gurne prema dolje!
Meni oci ispale  Smile gledajuci u kretenluk! I to originalna NOKIA!!!
Od tada sam pravo rezervisan i prema NOKI-i i samoj N73! Nadam se samo da je E90 nasto bolje izrade. Trebala bi bar serija E da je profesionalnije odradjena.
Eto ispricah se ja a sada je vrijeme i nesto raditi!

PS. Samo da spomenem da sam ja svoj primjerak kupio preko obicnih oglasa od nekog pravo bezze lika i to je aparata sa TIM-ove mreze skinut. Znaci nigdje logike!
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 22:25:59 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

GoD.FoRgIvES.I.DoNT

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 149
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N73
Da li moze da se zakljuca Galerija (Slike i video) preko nekog podesavanja? Hitno mi treba ovo ali nikako ne mogu da nadjem :S
Ili da li mogu da stavim neke slike pod kljuc, ili da budu hiden..  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Da li moze da se zakljuca Galerija (Slike i video) preko nekog podesavanja? Hitno mi treba ovo ali nikako ne mogu da nadjem :S
Ili da li mogu da stavim neke slike pod kljuc, ili da budu hiden..  Smile
Ako je hitno, zašto malo ne pogledaš ponekad i T O P teme za promenu?!? Smile
Siguran sam da bi tamo našao temu koja nosi naziv: [Pregled S60 aplikacija za zakljucavanje galerije, slika, SMS-a, imenika, prog...]?!?

Stvarno vas ne razumem?!? Nešto vam je hitno, ali vas boli *** da prstom mrdnete kako bi malo i sami sebi pomogli?!? Ja sam se vala potrudio da vam sročim sve u jednoj temi, neko da je postavi u top index strani, ... na vama je samo da je pročitate i ni to vam nije dovoljno izgleda! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
Definitivno se povecala potrosnja baterije sa ovim novim firmwerom. Citav dan mi se skratilo trajanje beterije. Prije mi je trajala 3-4 dana sada jedva 2-3 i to uz minimalno koristenje! Smile

PS. A mozda je i ostarila. Ipak joj je godinu dana, sto i nije nesto puno? Smile Nisam nigdje nasao vijek trajanja LiPolimer baterije ali bi bilo pravo glupo da samo traje godinu (ovo je vec za onu drugu temu o baterijama).

Nego da li imaju i drugi ovakav nazovi "probem" poslije updatea? Smile

EDIT:Sada nadjoh da je zivotni vijek LiPolimer baterija 1000 punih ciklusa (prevedeno preko hiljadu punjenja). Znaci baterija mi je dobra. Definitivno je poceo vise da trosi, a iskljucio sam mu i 3G, i info cell, i jos neke gluposti koje mu trose bateriju.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2007, 21:27:13 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Definitivno se povecala potrosnja baterije sa ovim novim firmwerom. Citav dan mi se skratilo trajanje beterije. Prije mi je trajala 3-4 dana sada jedva 2-3 i to uz minimalno koristenje! Smile
Smile Smile Ako nećete sami da menjate ovaj N73 jer mu je već došlo vreme, onda Nokia umesto vas već insistira na tome ... Smile Smile
Mogu čak da sebi dam toliko pravo da kažem da Nokia namerno sve više u svojim kasnijim verzijama firmvera dovodi korisnike u teži položaj i tera ih da predju na novije modele iz svoje hiperprodukcije, jer će ih te sitnice i zabrane koje donose nove verzije firmvera sve više frustrirati, da ne govorimo o trajanju baterije ... otuda valjda i zabrana vraćanja na nižu verziju što je apsurd. Smile Smile

Ljudi moji, nekada je novija verzija firmvera zaista ispravljala neki nedostatak dok se kod ovih novih telefona novim firmverima samo nagomilavaju isti nedostaci ... Dodje čoveku da zaista nikada Nokiju ne pogleda ...

No, nekada nije ni bilo moguće menjati firmver on-line ili ti "iz fotelje" tj., toplog doma, već je to moralo biti odradjeno u servisu pa nije ni bilo potrebe toliko degradirati iste jer na kraju krajeva nije ni bilo tolike hiperprodukcije.
Danas kada svako ima tu mogućnost nije ni čudo što može doći do takvih manipulacija jer se noviji modeli moraju prodavati ... neće Nokia čekati da mi vozamo godinama neki model ... 5 - 6 meseci do godinu dana max. i o'ma neki novi od 350 i kusur evronova ....

Uvek postoji alternativa - "ne menjaj konja koji pobedjuje, ne diraj firmver koji radi lepo ...", i neće Nokia tako lako pobediti i ubediti nas da škartiramo te modele! Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 00:22:48 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
 Smile He, he. Malo dusevne hrane za Ciglu. Smile  Smile
Ne'a sta! Nokia nas svaki puta na kascicu nahrani a lopatom otme!
Na svu srecu baterija BP-6M koja stigne uz N73 je jedna od naj boljih (E61 i E90 samo imaju bolju) pa opet i sada traje preko dva dana torture sto je zadovoljavajuce i lako se navici. MAlo me iritiralo u pocetku ali je istrpljivo. Ostalo radi kao i prije samo sto ja jos nisam uspio da ga natjeram da mi prikaze "Memory Full"! Smile  Smile
Dajte ljudi vi koji ste to uspjeli javite kako da i ja probam. Kod mene jednostavno ukune neke pozadinske aplikacije (nisam skontao po cemu ih bira) ali ja Nikako da dobijem ovu poruku.
PS. Primjetio sam inace i da mi je smanjena raspoloziva kolicina memorije na telefonu. Koliko se sjecam poslije update-a sam imao slobodnih 39-40MB za razliku od ranije gdje je bilo oko 44-45 (koliko se sjecam)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
meni je izbacivalo Memory full kod 2 stvari : prilikom ubacivanja fotografija u FullSC i prilikom zumiranja ako je pri tom još par aplikacija otvoreno , sad retko ubacujem slike u  FSC(ovih stotinak-dovoljno  Smile ) a i ne koristim zum na kameri (retko i slikam a kad hoću dobru fotku ja uzmem Sony digitalca) ....

ljudi to Memory full je stvarno problem na svim Symbian 9xxx , ... ali .... živ se čovek na sve navikne  Smile

vbjelic : Nokia nas svaki puta na kascicu nahrani a lopatom otme!   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Smile He, he. Malo dusevne hrane za Ciglu. Smile  Smile
Nije to duševna hrana nego negodovanje.

Recimo N70 ... Na tom telefonu su radile gotovo sve aplikacije sa starijih verzija bez ikakvih problema sa verzijom firmvera 3.xxx, ali je telefon bio spor za medalju ...
Pojavom dovoljno optimizovanog firmvera verzije 5.xxxxx je donelo to ubrzanje telefona ali takodje i nemogućnost korišćenja tih aplikacija više - nisu radile pod novom "peticom"!
Pojavom verzije firmvera 5.0638.3.0.1 se automatski dobijaju silne neke zabranice tipa ne radi blic kao lampa sa par dodatnih programa, nema više restarta, crveno dugme gasi aplikacije što iritira, prednja kamera vidljivo lošije slike daje, ... sporiji telefon .... što se moramo priznati nije očekivalo nikada .... Jedina prednost je ta da je ovim firmverom obezbedjen bolji zvuk jer je pridodata puna podrška za AD-41 sluške ... i onda se pojavljuje zadnji firver koji još dodatno smanjuje raspoloživu memoriju telefona i ništa dalje od poboljšanja ....
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Znači, prvo su početkom prodaje N70 dozvolili da se u istom koriste neke aplikacije sa starijih modela, pa kada su dovoljno navukli "jarane" na kupovinu N70 jer je eto kompatibilan sa kompletnim softverom do sada onda brže bolje oduzeli tu podršku jer bi time naterali dotične da ponovo kupe potrebne dodatne aplikacije jer više ne rade sve, onda kada su se pojavili nasledni modeli brže bolje ukidaj na mogućnostima N70 modela silnim zabranama koje bodu oči kako bi se samo korisnici istog iritirali i brže bolje naterali da isti zamene za neki drugi.

Eto, vidimo da je sada došlo vreme da se i korisnici tog "drugog"(N73) polako pripremaju za zamenu od strane Nokia i iritiraju tim promenama u firmveru ....

Mala teorija zavere! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N95 8GB
Ciglo, koju ti verziju firmvera imaŠ? Ja imam v5.0638.3.0.1.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.