Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 293366 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E66
kad sam kupio N73 imala je neku verziju 2.xxxxxx
posle sam je flashovao Nokia updater-om na 3.0638.0.0.1, to je bilo nesto pre nove godine
cuo sam da je sada izasla novija verzija, probacu da je sutra ubacim, pa javljam sta je bilo
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
Roksab, drugi put zaredom ti brišem post..... jer je offtopic.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam pre neki dan kupio n73 i mogu vam reci da je extra. radnju sa mobilnim telefonima mi drzi drug i taj dan je prodao 7 komada n73. kaze ide kao lud ne moze da nabavi koliko se trazi. meni je sa TIM mreze i radi odlicno ubacio sam mu karticu od 1gb punim ga kao glasacku kutiju a ona nista ne oseca:) .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
ljudi imaju dosta problema sa TIM-ovim softverom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone

a pošto se praviš pametan, navedi par
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
90% ljudi menja softver cim kupi telefon(pod uslovom da je sa neke mreze)sta mislis zasto? Smile
imao sam lose iskustvo sa 6630 i N70
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 20:09:24 od asdfgh »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja mislim da su to samo price za softver da je los sa TIM-ovim softverom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Ne slazem se sa tobom. TIM je jedan od rijetkih koji ne kodira telefon pa omogućava laganu izmjenu firmwarea! Smile Ja sam licno imao i N70n  i sada N73 koji je sa TIM-ove mreze, i nisam nikakvih problema imao. Istina je da sam na oba telefona odma izmjenio firmwere na genericke ali to je samo moje prokletstvo a i vecine nas ovdje na forumu.
Inace nisam bas nasao ni na drugim forumima da se neko zali na TIM sto se tice softwera jer nisu ni nesto napadni i sve se moze izmjeniti i postaviti da bude po tvome. Cini mi se samo da se ne mogu obrisati neke accesspoints samo.
Da ti nisi mislio na T-Mobile? Oni em zakljucaju telefon em ubise sa onim njihovim T-zonama i ostalim glupostima i nista se ne moze izmjeniti i obrisati. Nevidjeno im je bezze softwer (bar po mom misljenju).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61-1
Кажеш проблем већине нас на форуму....па у сваком случају боље је имати оригиналан софтвер и притом најновији firmwere  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
U svakom slučaju je najbolje imati softver u telefonu na svom maternjem jeziku a ne na tamo nekom svahili jeziku koji diktira neki "TIM" ili "Ekipa"! Smile
U redu je to što svaki firmver gotovo pod obavezno ima i engleski jezik pored nekih lokalnih ali zašto ne ubaciti u telefon čist i nebrandiran firmver i to još na maternjem jeziku?!?
Kada se bolje sagleda, telefoni koji se kupuju bilo gde u svetu van mreže(kod nas zvani: original) za keš novac koji prevazilazi cene i predstave o njima koje mi gajimo ovde, onda ti isti telefoni nemaju ni "TIM" ni "T-mobile" ni ... bilo koji drugi brendirani firmver već generički.
Po čemu je onda loše imati generički softver i još na svom jeziku?!? Većina aplikacija koja ima recimo podršku za srpski jezik jedino i rade na srpskom ako je i sam firmver na srpskom.
Opaska: jedino ako neko iz Srbije ne voli svoj maternji jezik pa mu je nekako draži engleski??? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.