Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 291670 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Džabe se ubedjivati Albumag jer ničemu ne vodi - možemo ovako mesecima!
Pustimo da u ovoj temi neko zaista prokomentariše nešto vezano za ovaj model telefona koji će koristiti njegovim vlasnicima da reše problem ili izvuku maksimum iz njega.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pametniji popusta ...

Ako nekog muci plava led lampica koja blinka moze je iskljuciti na sledeci nacin:
Tools->Settings->Phone->Display->Sleep mode-> OFF
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Pametniji popusta ...

Ako nekog muci plava led lampica koja blinka moze je iskljuciti na sledeci nacin:
Tools->Settings->Phone->Display->Sleep mode-> OFF
Jest, ali se ovako gasi i Sleep mod koji poprilicno povecava vijek trajanja baterije (mislim vrijeme izmedju punjenja).  U ovom modu se u bukvalnom smislu ugasi ekran, koji je i naj veci potrosac energije.
Inace da se malo nadovezem na prethodne postove. Smatram da je zvuk poprilicno dobar za telefon. Neznam kakav je zvuk na Wokman seriji ali je meni zvuk zadovoljavajuci na slusalicama koje su dosle sa njim.
Moram priznati da i nisam pobornik slusanja muzike preko slusalica jer smatram da se jedini i pravi ugodjaj slusanja muzike moze postici samo sa kvalitetnim HiFi sistemom (audiofilskim), ali odoh ja u offtopic jer je audiofilija skroz druga prica u kojoj sam i sam previse dugo da bih bio realan. I ja smatram da je N73 preskup da bi se uzimao samo zbog dobrog zvuka. Ja licno u njemu uzivam naj cesce koristeci kameru (ubih se ja slikajuci i snimajuci okolo)  i u aplikacijama koje su mnogo ljepse i brze od onih na S60v2. Ne smeta mi mnogo sto nemam pristup systemskim fajlovima jer je za mene ipak telefon telefon, a symbian preferiram jer je za njega razvijen ogroman broj aplikacija. Od vecine nekorisnih, neke su veoma korisne i cak neophodne (Tomtom, Hendy.weather, Hendy.clock, FSCaller, Ntorch, AdobePDF Reader, Resco.News,cCalcSlovoED, Flashplayer, DivX player...). Fale mi dvije aplikacije koje su najavljene i nadam se da ce biti uskoro zavrsene za OS9.1 (FExplorer-samo sto nije i SmartSettings-najavljena za kraj ljeta).
Nego @Cigla_tel, postujem tvoje komentare i mogu ti reci da si meni poprilicno pomogao prije, ali moram ti primjetiti veliku dozu negativnosti u tvojim post-ovima. Polako covjece, opusti se i uzivaj u zivotu, i ne primaj sve k srcu sto se kaze.  Smile Ne moj se samo sikirati. Cuo sam da steti zdravlju! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
E poshto ja oko kamere nisam mnogo chachkao tj slikao sam onako laichki bez ikakvih podeshavanja,zanimama me shta znachi 'Proshireni digitalni zum' koji stoji kao opcija u podeshavanjima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nego @Cigla_tel, postujem tvoje komentare i mogu ti reci da si meni poprilicno pomogao prije, ali moram ti primjetiti veliku dozu negativnosti u tvojim post-ovima. Polako covjece, opusti se i uzivaj u zivotu, i ne primaj sve k srcu sto se kaze.  Smile Ne moj se samo sikirati. Cuo sam da steti zdravlju! Smile Smile
zar ti stvarno misliš da mene ovo pogadja ili ne daj bože nervira?!? Ja samo pokušavam da što realnije ljudima predstavim sve telefone sa Symbian OS-om i uvedem ih u njihove mogućnosti. Rasprava sa neistomišljenicima je sastavni deo ovog foruma i to se i valjda očekuje. Ne može sve da bude sjajno i fantastično i svi da se slažemo oko nečega.
Rekao sam na 1000 mesta da možda tebi te aplikacije trebaju i to ti je dovoljno, nekome takodje, ali ako neko drugi zahteva neku specifičnu aplikaciju ili dve-tri koje će mu biti glavne u telefonu --- njih nema za OS verzije 9.1(a takvih je na stotine za specifične namene), samim tim mogu ponovo da ponovim po treći put:
Ljudi su godinama tražili i "dlaku u jajetu" što se tiče dodatnih mogućnosti Symbian telefona i čak su se takvi zahtevi uspešno realizovali. Ni jedan takav specifičan zahtev ne može da ispuni Symbian verzije 9.1, samim tim, kada budu mogli bar približno tako nešto da obave onda će za mene lično biti vredni - do tada  Smile
Pored svega ovoga što si rekao:
Citat
"uživam u aplikacijama koje su mnogo .... i brze od onih na S60v2"
... well .... nisi jedini koji je probao i N73 i N80 i E50 i E61 .... probao sam ih i ja i to dosta dugo ..... i mogu reći da ne treba preuveličavati. Aplikacije se ne otvaraju i ne rade brže na N73 ni u snu nego na 6630/6680 pa čak i N70 telefonima i nemojte stvarati lažnu sliku uredjaja - to ne volim. Ako smo realni onda budimo do kraja. Smile
Nego, kako to može da bude toliko koristan "Flashplayer" ili "Resco.News" pobogu?!? FlashPlayer ne prihvata sve flash sadržaje,... RescoNews ... pa jedino ako voliš da saznaš ko je pobedio u kriketu i bejzbolu, šta je doručkovao neki sportista ili koliko su ameri pobili iračana i td., i zbog toga trošiš GPRS protok i novac, stvarno ne vidim svrhu nama Srbima oko čitanja vesti na engleskom jeziku kada imamo toliko mogućnosti i takva sredstva informisanja na našem maternjem jeziku ili neka bude i na stranim ali bar nisi ograničen sadržajima ... no bar je ovo subjektivno i svako voli ono što smatra da mu je ugodno!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E66
Pozdrav svima. Mozete li mi reci da li je jak i jasan zvuk preko zvucnika kao i preko slusalica na ovom mobilnom? Muzika mi je veoma vazna prilikom kupovine mobilnog telefona. Hvala unapred na odgovoru.
evo ti iz prve ruke, ali napominjem da necu da poredim sa sony-ericsson ili nekim ozbiljnim MP3 player-om: N73 koristi HS-23 slusalice koje zakacene na 6630 daju mnogo glasniji zvuk i vise basa! To mozes malo da popravis ekvilajzerima (koje N73 ima fabricki), ali ce opet zvucati tise nego na 6630. Kvalitet zvuka je odlican i slusalice ti nece nikad "probijati", ali ce  ih uvek nadjacati glasan govor (tj.deranje:) ili zvuk kamiona.
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
tako je i sa 6630 sto dosta nervira,cujem sta ljudi pricaju na ulici a ne cujem muziku.Tako je i sa k750i,tu nema pomoci osim da uzmete neki in ear sluske za fon.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
Da li je moguce koristiti N73 kao web kameru preko skype-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Postoji program MobiolaWebCam ali je trial verzija 7 dana. Ja sam je isprobao na MSN-u i sve je funkiconisalo. Pored njega postoji BTWebcam koji niko nije uspeo da uspeshno instalira koliko ja znam Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
Sta je problem hakerima da uzmu sve te programe za 9.1 i da ih lepo odrade???To neshvatam?a za 8.0 sve odradjeno  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.267 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.