Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 291568 puta)
Ucesnik diskusija

MI2

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 - najbolja!
Upravo imam N73 kod sebe i moram da kazem da je telefon fantastican.
Kamera je neverovatna, pravi odlicne fotografije.
Softver za N73 je vec uveliko dostupan, makar one najpopularnije aplikacije.
Ja sam instalirao Full Screen Caller i Smart Movie i oba rade odlicno. Da bih razuverio sve koje u to ne veruju postavio sam i slike i video fajlove da se sami uverite da je sve kako sam napisao. Dakle price da softvera nema i da se zato ne isplati kupiti N73 su smesne! Vec sam u nekoj od tema postavio spisak dostupnih aplikacija za Symbian aparate najnovije generacije, mislim da je u diskusiji o 3250.

Slike
FSC

SM

Video fajlovi:

http://rapidshare.de/files/32167437/N73_Full_Screen_Caller.3gp.html
http://rapidshare.de/files/32168171/N73_Smart_Movie.3gp.html

Inace, sve aplikacije koje sam isprobao (pa i ove) rade odlicno na displejima rezolucije 240x320 piksela.
Na Internetu se vec sada moze pronaci brdo tema, mnogo igara i aplikacija - recnici, vremenske prognoze, citaci .pdf, .xls, .doc, .zip, .rar, .ppt i ostalih PC programa. O tome kasnije, kada isprobam sve.
IP sačuvana
social share
Stop the madness!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Citat
Na Internetu se vec sada moze pronaci brdo tema, mnogo igara i aplikacija
Koga uopšte boli uvo za teme?!? Tema ima i na ovom forumu za OS9.1 i može ih izraditi svako!
Mnogo igara?!? Misliš Java igara za rezoluciju 240x320 piksela?!? I da postoji svega 10 igara u .sisx formatu ... ma celih 100 ... nismo deca pobogu i ne kupujemo takav mobilni telefon zbog igrica?!?
Mnogo aplikacija?!?

Softver za N73 je vec uveliko dostupan, makar one najpopularnije aplikacije.
Ja sam instalirao Full Screen Caller i Smart Movie i oba rade odlicno. Da bih razuverio sve koje u to ne veruju postavio sam i slike i video fajlove da se sami uverite da je sve kako sam napisao. Dakle price da softvera nema i da se zato ne isplati kupiti N73 su smesne! Vec sam u nekoj od tema postavio spisak dostupnih aplikacija za Symbian aparate najnovije generacije, mislim da je u diskusiji o 3250.
E moj sinko! Smile Smile Smile

Full Screen Caller za Os9.1 postoji u full verziji i ovde na Burek forumu.

To što si ti instalirao pored te aplikacije još i Smart Movie ... pohvali se onda kada na ovom ekrančiću ne bude pisalo ovo(oivčeno crvenom bojom):

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-1 copy.jpg
(37.11 KB, 251x392)
« Poslednja izmena: 06. Sep 2006, 22:10:39 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Dakle price da softvera nema i da se zato ne isplati kupiti N73 su smesne!

Moram da se umešam ponovo i opovrgnem ove smešne tvrdnje!
Bolje rečeno, smešan je gornji citat.
To što si ti nabavio svega dva programa koja si ovde isprobao i verovatno oba u trial verzijama nikome ne koristi i nikoga ne interesuje!
Rekao sam ti u prethodnim temama i ponavljam: nas ovde interesuju jedino full registrovane aplikacije!!!

Gotovo svako zna da može posetiti oficijelni sajt LCG i skinuti verziju Smart Movie plejera za OS 9.1 ali -> treba da se plati bato! Nas interesuju besplatne aplikacije.
Pored svega, kažeš ima rečnika za OS9.1?!? Tačno, ali daj jedan u full varijanti Srpsko-Engleski ovde! Smile
Sve ostalo što si nabrojao se svodi na program Quick Office(koga ima na oficijelnom sajtu nokije) i WorldMate(koga takodje ima za download na oficijelnom sajtu nokije)! + ova dva nabrojana programa se već nalaze preinstalirana u OS9.1 telefonima prilikom same kupovine istih i gotovo spadaju u generički softver!

Stvarno si mnogo aplikacija nabrojao - svaka čast kume! Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
Ah da, na ovom ekranu dole koji je priložio dotični gospodin jel može neko(ko zna da broji do 10) da izbroji koliko se J a v a  aplikacija pojavljuje?!?

P.S. šta će antivirusni program na OS9.1 telefonu kada nema ni aplikacija za njega a kamoli i "v" od nekog virusa?!? Izgleda da neko nije čuo za sigurnosne sertifikate?!?!?!?!? Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-1 copy.jpg
(49.61 KB, 313x411)
« Poslednja izmena: 06. Sep 2006, 22:06:24 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

MI2

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 - najbolja!
Sto se Smart Movie aplikacije tice ti si vrlo ironicno rekao (pozivajuci se na moj odgovor jednom clanu) nesto kao pazi da ne budes prvi covek na planeti koji ima ovu aplikaciju na 3250 - je li tako?! - Evo ti aplikacija!
Anti-Virus program dolazi sa telefonom, nisam ga ja instalirao.
JBenchmark aplikacije sluze za ispitivanje performansi mobilnih uredjaja, a Doom je prilicno poznata igra, ne vidim sta ti tu nije jasno.
Samo cu na to da odgovorim, ne zelim da se prepirem!
« Poslednja izmena: 06. Sep 2006, 23:35:56 od mi2scg »
IP sačuvana
social share
Stop the madness!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
HTC HD2, Nokia E72
a jesmo ljubomorni sto je covjek uzeo masinu...........
i ja cu ga dobiti sutra,a nije bitno za programe, i njih ce biti uskoro, bitan je sam telefon koji je FANTASTICAN!

Cestitam na kupovini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Sto se Smart Movie aplikacije tice ti si vrlo ironicno rekao (pozivajuci se na moj odgovor jednom clanu) nesto kao pazi da ne budes prvi covek na planeti koji ima ovu aplikaciju na 3250 - je li tako?!
"Pazi da ne budeš prvi čovek na planeti koji ima full krekovanu aplikaciju za 3250 i sl. modele"!!!

Jel ima razlike?!?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
a jesmo ljubomorni sto je covjek uzeo masinu...........
i ja cu ga dobiti sutra,a nije bitno za programe, i njih ce biti uskoro, bitan je sam telefon koji je FANTASTICAN!

Cestitam na kupovini
Ja ovde raspravljam o aplikacijama za OS 9.1 ne o telefonu i tome da li će ga neko kupiti ili ne.
Pored toga ne laskaj samom sebi jer ne izvire ni gram pameti iz tvog prethodnog posta. Samo bi neinformisani laik i lik koji nema pojma o samoj raspravi ovde tvrdio tako nešto bez da je obraćao pažnju na celu raspravu. Ja se nadam da je tebi bar neka ćelija čitava u toj sivoj masi?!?

Što se tiče kupovine telefona s' tvoje strane - sve najbolje! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Smrt je tek pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ciglo,ja ne znam zasto se ti uopste raspravljas sa ljudima kojima je jedino bitan izgled telefona a funkcionalnost bacaju u drugi plan.Ako im vec nisu dovoljni saveti koji su pre svega dobronamerni, da ne bacaju pare na telefone koji su poprilicno limitirani,pusti ih nek u uzivaju u svojim igrackama i hvale trial programima.Svaka roba ima svog kupca i to dobro znaju u braca iz nokije tako da je suludo raspravljati se sa gore pomenutim ljudima.Lepo kaze nas narod "Sta zna svinja sta je dinja"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ciglo,ja ne znam zasto se ti uopste raspravljas sa ljudima kojima je jedino bitan izgled telefona a funkcionalnost bacaju u drugi plan.Ako im vec nisu dovoljni saveti koji su pre svega dobronamerni, da ne bacaju pare na telefone koji su poprilicno limitirani,pusti ih nek u uzivaju u svojim igrackama i hvale trial programima.Svaka roba ima svog kupca i to dobro znaju u braca iz nokije tako da je suludo raspravljati se sa gore pomenutim ljudima.Lepo kaze nas narod "Sta zna svinja sta je dinja"
Pokušavam da im objasnim da nema toliko aplikacija koliko pojedini moroni na svojim "žnj" sajtovima iste predstavljaju. Čista obmana što se tiče pojedinih programa. Zato pokušavam ove gore da ubedim da su u zabludi što se toga tiče. No,  izgleda neuspešno koliko vidim. Samim tim, postavio sam im i temu da se "časte" medjusobno krekovanim aplikacijama za OS9.1, pa nek se raduju!
Što se tiče telefona - neko zna šta je najbolje za njega, neko misli da zna, neko pojma nema!!! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
HTC HD2, Nokia E72
zar su toliko vama bitne aplikacije na telefonima? evo ja imam i nokiu 6630 i cesto moram da formatiram citav telefon bas zbog instaliranja tih raznih programa, kako korisnih tako i onih bezveznih, al eto malo po malo i na kraju se nakupi toliko smeca da cak i fantastican telefon kao Nokia 6630 sporo radi!
Meni su jedino korisne aplikacije: appman, call manager, call recorder i full screen caller, zatim profi mail (zbog fajl managera), message storer i keypad locker! to je ono osnovno za mene i sasvim dovoljno!
a od tih navedenih programa, pola njih vec postoji za Nokiu N73 tako da je to bio za mene dovoljan razlog za kupnju!
Sto se tice telefona, danas sam ga dobio i fantastican je, jedini problem do sada sam imao sa kamerom (jednom) koja je blokirala jednostavno i morao sam ga resetovati! To je problem i koji mi se javljao na N6630, tako da je to OK
A sto se tice onoga ''da ste ljubomorni'' na covjeka je bila jedna sala, a ti ''Cigla tel'' kao jedan moderator foruma koji je jedan od najboljih ne bi trebao tako burno da reagujes ;-)

ja se opet izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio ali probajte se malo opustiti :-)

Pozdrav iz Tuzle, BIH
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.