Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 292780 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ima mnogo stvari zbog kojih ne mogu da se porede, različit os, kamere(pa bi zato bilo normalno, na primer, da n73 sporije slika), ali ipak može da se povuče paralela između nekih osnovnih stvari(poruke, dokumenta, instalacija...)
U svakom slučaju, moramo svi priznati da su ovo sitnice i da telefoni ne vrede toliku razliku u novcu. Jedino je kamera ta koja na N73 odskače od N70 i gotovo da nema neke posebne razlike osim u verziji OS-a koju ja kritikujem. Druga stvar bi bila da N73 recimo ima procesor kao N93 od 330MHz, to bi već zaista bio nov telefon, tj., nova serija ma kako ga zvali.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia n73
tako mi i stoji podeseno ali samo par radi od 42 aplikacije koje sam imao instalirano .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
U svakom slučaju, moramo svi priznati da su ovo sitnice i da telefoni ne vrede toliku razliku u novcu.
meni cena od 200€ odgovarala Smile
član porodice se uklopio u pro 400 paket i ja zadovoljan Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Bosch ves masina
da n73 ili n93 ili cak 5500 ne vrede toliko za koliko se prodaje verovatno nebi nokia prodala niti jedan.ljudima moze os9,1 da se svidja ili ne,ali to se zove progres (koj naravno odgovara samo nokiji,sigurnost,prava,itd)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
  Cigla jer ti igras HALF LIFE ili F.E.A.R. na mobilnom pa ti je toliko bitan procesor,ili frame rate kupi brate amd athlon 4000+x2 pa uzivaj u brzini.Sto mora da ima 330 li 430mh jer mislis da je spor sa 220mh?Ja sam imao n70 sa 220mh i vidim da je u dosta stvari n73 brzi znam da ce pojavom kasnijih firmvera biti jos stabilniji ali i sada se nezalim na brzinu i ostale stvari,gde me briga koji procesor i koliko bitrate ako on meni valjano radi sa aplikacijama otvara ih brzo instalira i deinstalira takodje,onog trenutka kada ljudima vreme bude novac onda cu gledati da necekam 2 sekunde da mi otvori galeriju nego cu kupiti n95  koji to radi za sekun ipo li kupiti n93,pa pricas o normalnom koriscenju novca i tebi je normalno da neko da 550 eura  za n93 zbog wife i 330mh procesor,a pri tome po svim testovima kamera i zvuk mu je losiji nego li na n73.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2006, 01:43:34 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
tako mi i stoji podeseno ali samo par radi od 42 aplikacije koje sam imao instalirano .

ako si instalirao aplikacije na karticu, pa u međuvremenu promenio firmware(a nisi uradio backup-restore), verovatno ćeš morati većinu da ih instaliraš ponovo-programi ostavljaju određene podatke i na telefonskoj memoriji koju si updateovanjem obrisao
s druge strane, ako si uradio restore sa kartice ili suite-a, onda možda ima previše razlike u novom i starom firmware-u, pa nisu baš kompatibilni Smile
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3

ako si instalirao aplikacije na karticu, pa u međuvremenu promenio firmware(a nisi uradio backup-restore), verovatno ćeš morati većinu da ih instaliraš ponovo-programi ostavljaju određene podatke i na telefonskoj memoriji koju si updateovanjem obrisao
s druge strane, ako si uradio restore sa kartice ili suite-a, onda možda ima previše razlike u novom i starom firmware-u, pa nisu baš kompatibilni Smile

Meni se isto to deshavalo pa sam lepo ubatzio  kartzitzu u card reader i sve obrisao Smiley Posle sam formatirao kartzitzu i lepo ponovo sve instalirao. Nece da rade neki programi sa stare verzije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia n73
stvarno neznam sta je, uradio sam i hard reset i cak formatirao karticu i nemogu da instaliram skoro nista, probao sam malopre da vratim stari softver menjanjem product coda ali sada mi kaze da nema nove vverzije a dok sam imao stari bar mi je ponudio reinstal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
koji programi neće da se instaliraju?
idem sad ja da spavam
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia n73
divix player,  profi mail, SysExplorer 0.22-s60v3, HandyZip[1].S60.v1.02.3rd, besttaskman_s60_3, ijos mnogo drugih. kazem imao sm oko 42 aplikacije u telefonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.