Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 320514 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ja sam citao na vasem forumu svasta, al bih volio kad biste mi rekli dal cu se pokajat kad uzmem taj telefon, jel opravdava cijenu?
Hmmm. To ćeš ipak morati sam da procijeniš. Pomalo je već "stara garda" symbian telefona, sa par nedostataka (wi-fi i RAM ponajviše). Ali s obzirom da je "smart fon" ima popriličnu upotrebnu vrijednost danas, sutra i još dugo vremena. Mislim da se nećeš pokajati.  Smile

Citat
Takodje, bojao sam se tih updatea firmware, jel to obavezno i neophodno da mi telefon mogao normalno radit?
Jel to tesko uradit?
I ja sam se bojao update-a iz jednostavnog razloga da će mi kabal izgubiti konekciju, da će nestati struje u sred posla itd...itd... Srećom uvijek je prolazilo kako treba. Nema potrebe za pretjeranim strahom ali treba ozbiljno pristupiti tom poslu i raditi po tutorijalu.  U svakom slučaju, ako stvari krenu po zlu, servis i 20€ će da riješe probleme. Inače nema puno potrebe da se update-uje sw ako si ti zadovoljan radom telefona.  Smile

Citat
Sta ako nadjem telefon koji je skinut s mreze, posto kod nas cesto skidaju sa mreza Tele, VIP, T-mobile. . .
Hoce li se moci radit update firmwarea iako je mobitel brandiran, dal cu morat mijenjat product code, i dali je i to komplikovan postupak?
Ako nađeš telefon koji je skinut sa mreže, update možeš savršeno legalno raditi za tu mrežu, bez bilo kakvih mijenjanja produkt koda ili slično.
Ali postoji par "kvaka"!! Mreže ne update-uju verzije sw-a na telefonima tako često. Nokia je tu puno ažurnija i čim se otkrije neki bug u sw-u oni izbacuju novu verziju sw-a da to isprave.
Dakle ako već misliš da update-uješ sw na telefonu, onda bih ti ja preporučio da promijeniš produkt kod i "nabaciš" generički Nokia sw. Razloge sam ti gore naveo a i možeš da ubaciš sw na svom maternjem jeziku. Takođe, telefon bolje radi sa generičkim sw-om nego sa nekim Tim, Vip... itd, koji su često puni nekih glupih ograničenja.  Smile

Eto tako, mislim da se nećeš pokajati i mislim da ćeš uživati sa svojom Nokijom koju ćeš prethodno, bez problema, flešovati generičkim sw-om.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 57
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N97
Ma nakon sto sam procitao 124 posta o updateu firmwarea preko onog kabla sam shvatio da to i nije nesto tezak posao. . .
Ma uzet cu je pa sta bude, necu se valjda pokajat.  

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Pokusao sam da pregledam temu, ali 260 stranica ... necete se ljutiti ... interesuje me samo da li ovaj telefon ima opciju automatsko zakljucavanje tastature i ako ima gde se nalazi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N95
nema tu opciju, ali mozes naci razne programe za to...
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 
Pokusao sam da pregledam temu, ali 260 stranica ... necete se ljutiti ... interesuje me samo da li ovaj telefon ima opciju automatsko zakljucavanje tastature i ako ima gde se nalazi?
Nema tu opciju. Imaš da namestiš zaključavanje šifrom celog telefona posle izvesnog vremena (minimum 1 minut).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Hvala vam mnogo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia E66
preoprucujem MR.Lock jer ima opciju biranja profila i i izuzetaka
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
pokusao sam da uradim update i sve je islo kako treba vse dok mi nije program rekao da odvojim bateriju i upalim telefon.
sad usb ne prepoznaje tel i ne moze da nastavi sa update-om
ima li ovome pomoci ili je sa telefon gotovo
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iP5
Ma vrati bateriju u telefon i klikci na Retry ili Continue, stagod ti vec izbacuje.

Ako nista ne uspe, onda jedino u servis da ga ozive.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Jedno pitanje.

Kako da namestim alarm, znaci budjenje i to od Ponedeljka do Petka?

Tnx unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.