Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 319689 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S4
Nema RDS...
Kolega koji samnom radi ima n73 i ima.Ok,mozda sam se ja pogresno izrazio ili ne znam,uglavnom treba mi radio koji mogu slusati bez interneta...ukljucim slushe i uzivam,kao sto on ima.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Nema RDS...
Kolega koji samnom radi ima n73 i ima.Ok,mozda sam se ja pogresno izrazio ili ne znam,uglavnom treba mi radio koji mogu slusati bez interneta...ukljucim slushe i uzivam,kao sto on ima.
Pa nadji ikonu "radio" prikaci sluske i pici.... nemoguce je da nemas radio..... i ne treba ti net!
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Raja,treba mi pomoc.Imam N73,ali Visual Radio.Kako da prebacim na obicni RDS radio?Ima li ko kakvo brzo rjesenje?
Hvala unaprijed!
Da bi isključio visual radio idi na setings/auto-start service/ i postavi na no.
Jeste radio nema RDS, kao što kaže mikele, ali je mikele nešto kivan na ovaj telefon sudeći po njegovim postovima, jer nisam čuo da je ista dobro rekao o ovom telefonu. No, da se vratimo na RDS. jeste da ga nema ali možeš da svaku stanicu memorišeš i da sam ispišeš ime te stanice, tako da ti prilikom svakog kasnijeg uključivanja te stanice stoji ime stanice. Pored imena stanice, može da se upiše i lokacija, što je posebno dobro za one koji često putuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia N82 + 8GB
Telefon nije UOPSTE spor kao ga neki pljuju. Ja koristim telefon vec 9 mjeseci i nemam ni jedne primjedbe na brzinu. Naravno da je spor ako ga uporedimo sa K800i ili nekim drugim java telefonom ili ako cemo ga uporedjivati sa N82 ili N95 koji imaju za 100MHz brze procesore ali sve u svemu telefon je dobar, jos kad se ubaci nova verzija softvera... Ja imam i karticu od 1GB i popunjeno nekih 750MB i radi bez nekog usporavanja. Jedino telefon uspori kada se ubaci neka druga zahtjevnija tema od ovih preinstaliranih ali ni to nije nesto pretjerano sporo... pozz
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
HTC One X
Pa dobro, opet je pomalo zastareo u odnosu na sve 9.2 modele...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82 + 8GB
Pa da ali prvi 9,2 model je izasao u februaru 2007. godine (ispravite ako gresim) dok je N73 izasla cini mi se u junu 2006. ili julu ne znam tacno a znate i sami koliko telefona izadje za pola godine i sa koliko poboljsanja. Ipak s obzirom na cijenu od nekih 200 eura a negdje i manje telefon nudi stvarno mnogo tako da je trenutno najbolja kupovina sto se tice symbian telefona kad pogledamo cijenu i karakteristike, i naravno dugotrajniji je od nekih 9.2 modela zbog monoblok izgleda koji je opet po meni pouzdaniji od slajdera ili preklopa... Osim ovog modela jedini koji je po meni vredan kupovine je N82. pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
HTC One X
Imaš za te pare i par odličnih 9.2 uređaja, nego da ne idemo u off...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia N86 8MP
Pre nekoliko dana mi se umusic player-u na nokiji n 73 pojavila neka ikonica kao neki kvadratic sa kljucem da li neko zna o cemu se radi.Probao sam i da izvadim memorijsku karticu i opet je isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple Iphone 4s
Pa da ali prvi 9,2 model je izasao u februaru 2007. godine (ispravite ako gresim) dok je N73 izasla cini mi se u junu 2006. ili julu ne znam tacno a znate i sami koliko telefona izadje za pola godine i sa koliko poboljsanja. Ipak s obzirom na cijenu od nekih 200 eura a negdje i manje telefon nudi stvarno mnogo tako da je trenutno najbolja kupovina sto se tice symbian telefona kad pogledamo cijenu i karakteristike, i naravno dugotrajniji je od nekih 9.2 modela zbog monoblok izgleda koji je opet po meni pouzdaniji od slajdera ili preklopa... Osim ovog modela jedini koji je po meni vredan kupovine je N82. pozz
ocigledno je da nemas ti pojma...lose savetujes ljude....
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82 + 8GB
Ja nikog nisam solio pamet sta da kupi. Ja sam izneo svoje misljenje i trenutno vidjenje sto se tice kupovine telefona, tako da......   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.