Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 292621 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
molim vas ako ko moze da mi kaze gde im da se downloaduju softveri i aplikacije za n73 naravno free :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
molim vas ako ko moze da mi kaze gde im da se downloaduju softveri i aplikacije za n73 naravno free :-)
Jesi li i telefon kupio free???
Ako si imao novca za telefon onda nemoj zahtevati free softver za nj. naročito uzimajući u obzir da piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC ONE
 Smile Smile Smile   citat:

telefon imam vec 2 godine i malo je jak na zvuku i dobra je košuljica od kamere na socivu je staklo i to karlo zajs radi perfektno na suncu siu slike mrak a baterija je prica od 8 dana mi traje kad slušam mpg fajl može da zvuci sjajno kad slušaš domace melodije jer je pravljen za svirku i slikanje jer prikazuje dosta realno stanje kod profesionalne fotografije može da zumira i to je dobro za slikanje i može da služi kao walkman jer mu je memorija neopterecena sa 44 megaherca slobodne rum memorije a na particiji c uvek je slobodbo 20 megahz. jer su ga pravili za profesionalce pošto je maska od titanijuma i staklo je od brušenog safir pleksiglasa joje se stavlja na lir-džet prozore koji izdržavaju 12milibara atmosferu i dobija se krpica za brisanje od prašine koja je pravljena od specijalnog poliuretana da bi sjaj bio veci.N73 može da snima i na internu memoriju i a karticu a pojavio se i adapter za video kasete,spoji se DKU-2 kablom u adapter i snimaš na VHS kasete normalno. da , pre dve godine je ovaj telefon izašao u americi , nokiu su kupili amerikanci i naravno da prvo tamo izlaze novi modeli , gigahard se kaže u americkom slengu (naravno da mislim na gigabajte) , N73 je imao test oznaku "pro7-X" i bio je sa kamerom od 8 megapiksela sa nikon optikom , ali kad su ovi iz nikona videli da više nikad nece prodati nijedan digitalni foto aparat adustali su e tu je uskocio carl-cajs rumenige sa svojom optikom pa sad imamo 3.2 Mpx sa karl-cajs rumenige optikom , a za bateriju od 1600 Max to se zna odavno,cudi me da neznate,oznaka je BL-7C i traje 15 dana ali kad se sluša muzika 12 , toliko je jaka baterija daje jedan moj kolega kad mu je crkao akumulator na kolima prikljucio BL-7C i vozio se 20 kilometara do prve benziske pumpe. kažem za N73 I-Tunes verziju sa baterijom BL-7C to je baterija od 1600Max i traje 12 dana , a u ovu I-tunes verziju ubacili su procesor od 2.2 gigaharca da bi mogao da gura hard disk od 12 gigaharda i može da se gleda tv program na njega , ima tv modul od 45 ampera i može da se gleda kablovska preko njega ako ugradite wireless-gprs koji je oko 20 evra. baterija se mora obavezno formirati 3 x 15 sati , inace brzo strada i može oštetiti telefon , ja sam ovaj telefon kupio pre 2 godine u americi , odlican je i ima memorijsku karicu od 512 megaflipsa a sliko sam dosta sa njim po prirodu i slika je ostra i zvuk je dobar za zvono.Upravo izlazi test test N73 sa baterijom od 12 dana i karticom od 12 gigaharda , bolja je n73 itunes verzija , uz nju idu i 5.1 slušalice tako da pruža kompletan ugodaj ,zatim rezervna beterija BL-7C Black horse edition uz koju telefon radi neprekidno 12 dana uz intenzivno slušanje muzike. □ jova
 Smile Smile Smile
mobilni svet

IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N900,N97mini,N95
o my good, pa owaj lik se na forumu citira vec 4-5 puta, aman ljudi vec smo raspravljali o owome Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2006, 23:14:58 od hagor »
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Jao bre ko bre ima ovaj telefon n73 sve neke budale Smile Smile ja sam procitao tekst do pola i ne mogu vise decko je BOLID,jao ko ga rodi Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC ONE
ljudi ja se celo poslepodne valjam od smeha...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
hehe koji lik ja se sad smejem ovoj budali  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ja sam hteo kao da izdvojim najvece bisere koje je on napisao,ali kad bih krenuo da izdvajam morao bih sve da izdvojim  Smile jao ne znam da li da placem Smile ili da se smejem Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Mastovito nema sta Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Symbian forever

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1017
Zastava Trstenik
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT 990
hehe, najzesce je kad kaze da je prespojio bateriju umesto akumulatora  Smile !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.