Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 291997 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava Republika Konjarnik
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Optimus 2X
Da li neko zna koja je verzija softwera najbolja za N73, ja sam imao v.3.0638.0.0.2, i davao mi je perfektne slike, medjutim ja se napravim pametan i ubacim zadnju verziju od N73 ME, i slike su blago receno katastrofalne, sve mi daje nesto plavo, pa bih se opet varatio na obicnu verziju N73. Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dali neko zna visual servise ID za radio. Unapred hvala od taszoroa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
Uradio sam updejt  nokia n73 me V4. 0736. 3. 2. 1 (znaci zadnji za sad) i promjenio jezik na nas ( product code 0539291) radi sve ok,da li brze ili sporije nisam primjetio ,ali promjenio mi  se  naziv operatera sa M:TEL na Mobi s. Zatim nakon updejta Garmin XT mobile jedino tacno pokazuje trenutnu lokaciju ako je izabran Engleski jezik ,a sa svim ostalim grijesi od 1 do 2 km,kako rijestiti ovu cudnu pojavu???Da li su bagovi u tom novom updejtu  ili. . . . .
Meni GPS uopšte nije hteo da radi sa novim firmware-om, ali sam formatirao pa je proradilo - možda će to pomoći Smile

Da li neko zna koja je verzija softwera najbolja za N73, ja sam imao v.3.0638.0.0.2, i davao mi je perfektne slike, medjutim ja se napravim pametan i ubacim zadnju verziju od N73 ME, i slike su blago receno katastrofalne, sve mi daje nesto plavo, pa bih se opet varatio na obicnu verziju N73. Hvala unapred.
Ova moja verzija, piše ispod avatara i verzija 4.0736.3.2.1 (samo su za različita područja valjda)
Inače, problem lošim slikama pri slabijem osvetljenju mislim da nije rešen.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava Republika Konjarnik
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Optimus 2X
Koliko znam najnovija verzija za N73 je 4.0736.2.0.1, a ova gore koju si ti naveo ‚‚4.0736.3.2.1‚‚ je za Music Edition.
Problem je u tome sto je sve plavo kada hocu da slikam (pri slabom svetlu), da li je to bolje odradjeno kod klasicne verzije N73 (novijeg softvera), toga nije bilo na onoj staroj verziji koju sam imao, pa me zato interesuje da li da prelazim na novu verziju, ili da se vratim na staru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
Da, verovatno je tačno to za ME. Moj product ID je balkanski(0529781), pa mi je verzija 4.0735, to je najnovija(sad sam proverio još jednom).
Hm...evo sad sam slikao pri lošem osvetljenju i u mraku i slike nemaju plavih fleka, čak nisu ni loše Smile Onda je izgleda verzija firmware-a za ME osakaćena po tom pitanju.
Savetujem ti da uzmeš firmware za običan N73, sad su svejedno stavili ME plejer na oba.
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N73 ME
Ostajem na starom fw-u ne bih da pokvarim slike a cuo sam da nije ni ekvilajzer dobro podesen mada ga nesto ne koristim ali su slike bitne,sve mi je bez greske tako da dok izbace dobar fw ostajem na trojci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
Ima neki bug sa ekvilajzerom, ne može da se menjaju podešavanja dok se ne aktivira i izmeni neki od onih predefinisanih(čini mi se da je meni tako nekako proradilo). Poenta je da nije neka nepremostiva greška, samo je glupa...
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
U zadnje wrijeme imam problem sa tim shto ostali ne mogu da me dobiju na tel tj. tel se ponasha kao da je ugashen(a meni je cijelo wrijeme stawljen na General)pa mi poruke kao shto je sluchaj danas bio kasne po 3h  Smile
Zna li ko u chemu problem?
Hwala unaprijed.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ako ti je na dual modu, prebaci na gsm.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Kakva je mreža?? Meni to prvo pada na pamet. Pusti ga malo , testiraj par dana , kako će se ponašati. Ako zaključiš da nije do mreže onda deinstaliraj aplikacije koje si u zadnje vrijeme instalirao jer se zna desiti da neka nekompatibilna aplikacija zaglupi telefon. Ako to ne pomogne , kao i ovo što kaže wayfaringpilgrim , FORMAT sigurno hoće.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2007, 17:51:23 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.