Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 290309 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
http://forum.burek.com/index.php/topic,189582.0.html -Tutorijal: kako da uradite neku aplikaciju koja nema Sertifikat za S60 v9.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
http://forum.burek.com/index.php/topic,189582.0.html -Tutorijal: kako da uradite neku aplikaciju koja nema Sertifikat za S60 v9.1

Hvala puno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia Lumia 1020
Verovatno je dovoljno da datum vratiš par meseci, instaliraš, i ponovo podesiš datum...

Hoces reci da je normalno da jedno nase slovo skini skoro 100 karaktera???? Sa 160 na 69 da to nije malo puno?????
Nije to samo jedno slovo, kad ukucaš 'č', na primer, on će poruku opremiti i sa objašnjenjem za 'ć'...možeš da proveriš, ako u prvu poruku staviš neko takvo slovo, svaka sledeća poruka(na koliko god da se prostire tekst) će imati 60 i nešto slobodnih karaktera. I ako napišeš jedno ć u poruci, svako sledeće ć ili č će se računati normalno kao jedno slovo.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala na odgovoru, znaci poenta prije je ne pisati "nasa" slova ako necu da spiskam kredit za dan. Da li neko ima iskustvo sa programima taskman i tracker ili tako nesto koji je bolji od ova dva i da li ono puno usporovaju tel i zauzimaju RAM-e? I npr desava mi se kad resetujem tel preko reboota da mi nece da pokrene autostart na full screen call i na kayloocks, a kad ga standardno upalim i ugasim normalno autostart radi za fsc i zakljucavanje tast. Jel neko imao slican problem???? Imam li neko zamjenski program za reboot ili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
na novoj verziji softvera V 4.0736.3.2.1 kad kucaš slova Š , Ž , Ć ne skida karaktere i poruka ima 160 karaktera  a kad kucaš Č , Đ skida  i ima 69 karaktera  Smile  , koja fora  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
na novoj verziji softvera V 4.0736.3.2.1 kad kucaš slova Š , Ž , Ć ne skida karaktere i poruka ima 160 karaktera  a kad kucaš Č , Đ skida  i ima 69 karaktera  Smile  , koja fora  Smile
Bilo bi lepo da je to unapređenje, a ne bag u firmware-u Smiley
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 ME
Da li ste imali problema sa joystick-om na vasoj N73, kod mene se javio problem da joystick ne ide vise tako glatko i proizvodi krckajuci zvuk, cak malo je olabavio znaci ima lufta! Usput da li se moze promjeniti maska na n73, i koliko kosta ista?

Hvala!
« Poslednja izmena: 01. Dec 2007, 16:13:05 od Nedim »
IP sačuvana
social share
Svi govore da sam lud a usute se kad im to potvrdim!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
prednja maska 2.000 din.
tastatura 1.000 din

Mobis  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne moze se mjenjati zadnja maska?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73
Citat: zoreli link=topic=101284. msg4423834#msg4423834 date=1196272019
Citat: sprzo01 link=topic=101284. msg4423226#msg4423226 date=1196262717
pozdrav svima. Mozeli mi neko pomoci jer imam problem sa N73. Kupio sam je prije neki deset dana,i recimo jedno 3-4 puta mi se sama ugasila a bila je zakljucana,izvadim je i dzepa a ona ugasena. Molim ako neko moze da mi da savjet sta bi moglo biti. Mobitel je sa TIM mreze ako to nesto znaci. hvala unapred!

reinstaliraj softver

I ja imam poveliki problem sa mojom N73.  Dakle telefon ko telefon mi "radi". . ali imam problema sa instalacijom programa,nece na primer da udje u smart movie,kada ga instaliram,kada udjem u galeriju ne prikazuje mi slike nego ih sve izlomi i pokaze mi kao naprsle ikonice. . . itd.  Da li bi neko mogao sta bi najbolje resenje bilo da uradim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.