Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 292798 puta)
Hronicar svakodnevice

тврда кора

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 504
Zastava United States of Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia n73
Па, пробао сам то... На меморији картице сам имао неке обрасце које сам обрисао, али и даље неће
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Pa neće zato što je nešto ostalo u samoj memoriji telefona a ti nisi prilikom prebacivanja na memorijskoj odgovorio potvrdno na upit brisanja iz memorije telefona već ostavio i na njoj. Posle se pitanje više ne ponavlja. Samo format i ništa drugo!
интересује ме да ли преко pc suitea или преко неког browsera на телефону (имам ) могу да избришем те поруке са картице. Хвала унапред
Može, može., ali samo na S60v1/v2 uredjajima koji su i jedini pravi predstavnici "smart phone" zajednice, dok na ovim polovičnim i ograničenim S60v3 kakav je i N73 neće baš tako lako ni Y-Browser a ni X-plore doći do pristupa svemu u memoriji telefona, što znači - nema teorije.
Znači, format rešava stvar!~ Možda možeš pokušati da prebaciš primanje poruke na memoriji telefona sa memorijske kartice, pa izbaci memorijsku iz telefona i preko card readera pobriši "mail" folder" na istoj, ... pa onda bi možda i mogao osloboditi memoriju telefona prilikom upita o brisanju poruka sa mem. telefona tokom prebacivanja na memorijsku, ali ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koji je najbolji plejer za n73, gdje moze da se gledaju filmovi i klipovi svih formata.
IP sačuvana
social share
NZG rules
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
koji je najbolji plejer za n73, gdje moze da se gledaju filmovi i klipovi svih formata.
Gledanje filmova, video klipova na mobilnom telefonu i potrebni plejeri?!?

Jednom za promenu, bar dve - tri strane ovog foruma pokrenite i pročitajte naslove tema ako ništa više i ne bi postavljali ovakva pitanja. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I onda kad gubis ti...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N70 ME
Beskrajno se izvinjavam, posto vidim da su moderatori i ovako pretrpani sbvakojakim zahtevima, ali izgleda da sam ja tezak duduk za ovaj internet, zamolio bih za link za free download smart guarda za ovaj telefon. Hvala unapred i izvinite jos jednom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Beskrajno se izvinjavam, posto vidim da su moderatori i ovako pretrpani sbvakojakim zahtevima, ali izgleda da sam ja tezak duduk za ovaj internet, zamolio bih za link za free download smart guarda za ovaj telefon. Hvala unapred i izvinite jos jednom Smile
Ti kao i svi ostali: prvo kupili telefon pa tek onda shvatili da imate problem sa nabavkom aplikacija. Migital Smart Guard mislim da još ne postoji za N73 i celu S60v3 seriju ... samim tim, zadovolji se nečim drugim.
Imaš temu ovde: [Pregled S60 aplikacija za zakljucavanje galerije, slika, SMS-a, imenika, prog...]
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 12:45:26 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73
U bre ciglo ti bas popljuva na svakom postu ovaj nas n73...hoces da vidim sa forumasima da prikupimo neku kintu da i tebi kupimo jedan pravi telefon da ne nosis vise taj krs,kad shvatis kakav je ovo tel nadam se da ces prestati da ga pljujes?
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 02:55:10 od kavex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
U bre ciglo ti bas popljuva na svakom postu ovaj nas n73...hoces da vidim sa forumasima da prikupimo neku kintu da i tebi kupimo jedan pravi telefon da ne nosis vise taj krs,kad shvatis kakav je ovo tel nadam se da ces prestati da ga pljujes?
I ... to govori čovek koji u potpisu ima N73!
Nego, mogli bi biti zahvalni što umesto vas tražim i dajem ovde linkove i upućujem vas direktno na potrebne teme u kojima imate štošta pametnog i korisnog pročitati - da naučite nešto pride kada već koristite smart phone kako se dalje ne bi blamirali po raznim forumima i verovali da baš vi imate najbolji smartphone!
Budite zahvalni ne stidite se da to iskažete! Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 14:52:29 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sta reci i napisati a da to vec neko nije napisao

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N70
 :chuckel:bravo Cigla tel.ti si najaci  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73
Imam sledeći problem: Imam N73 i  instalirao sam software za N73ME, sve radi lepo i nemam nikakvih zamerki,ali jedino što mi ne radi je GPS navigacija, odnosno imam externi bluetooth GPS Ledatek  9559x, znači neće da uspostavi vezu sa GPS uređajom (probao sam i TOMTOM i Nokia Maps), takvih problema nisam imao dok sam imao onaj "običan" sowftware za N73. Da li neko zna rešenje ovog problema i dal je moguće da ME pravi problem? I da li mogu opet da promenim onaj product code i da instaliram sowftware za N73 "obični"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.