Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 319097 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Ljudi ja bih se opet malo vratio na pricu o novoj famoznoj verziji firmwera 4.0723.2.0.1. Kako se tvrdi ovo dolje su novine u njemu i neke mi stvari nisu logicne nikako:

-FOTA support (firmware update over the air) - Ovo je bezveze skroz.
-The Music Edition player with visualizations and such like, but with the handy extra of an exit option in the main menu.- Ajd ovo je simpaticno

-A2DP support- E ovo ne mogu da vjerujem!   Smile Zar ova stvar nije vezana za hardwer a ne za softwer telefona? Smile
- Some improvements to Camera, viewfinder picture has been reduced in quality and camera reacts faster, except some possible issues with auto focus. Turning flash off now works. e.t.c.
- Snakes is no longer on the phone, unless you can retrieve it with backup.

Ima li neko ko ima ovaj firmwer da provjerimo ovo?

EDIT:
Evo sta jos kaze jedan korisnik:
1. New Player
2. Menu got new icons for folder
3. Mobile search comes pre-installed
4. Mobile operator list updated
5. Mobile is fast.. better performance.
6. Better Picture quality
7. Viewfinder has better view of whats going to be taken. WIth more noise.. really good.
8. And yes! Now u can update firmware via PHONE!!!!
« Poslednja izmena: 26. Jun 2007, 11:23:57 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
Snakes is no longer on the phone, unless you can retrieve it with backup.
neee Smile((
Citat
-A2DP support- E ovo ne mogu da vjerujem!   Smile Zar ova stvar nije vezana za hardwer a ne za softwer telefona? Smile
čini mi se da smo raspravljali i da je ispalo da je softverski...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Znači, ima ipak poboljšanja u novijoj verziji firmvera. Smile
Vezana je za hardver ako ti kojim slučajem nedostaju bluetooth stereo slušalice i njih moraš dokupiti. Smile Šalim se, naravno da je fora vezana za softver i lepo veli Lukpot da smo o tome raspravljali.
Ja recimo na N70 imam A2DP podršku. Umao sam je čak i na modelu 6670 bez da su takvu podršku dali u zadnjem firmveru ... jel može neko da se seti kako?!?

P.S. bekapujte "zmijče" pre nego što krenete na update firmvera jer nećete više imati istu u telefonu.
Ops. to nije baš moguće na ovim novim 9.1 sra*** zbog te zaštite u OS-u izgleda ... čisto sumnjam da se može ući u "Z" drajv i izvući ceo folder "zmijčeta"?!?
« Poslednja izmena: 26. Jun 2007, 14:02:42 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Vezana je za hardver ako ti kojim slučajem nedostaju bluetooth stereo slušalice i njih moraš dokupiti. Smile Šalim se, naravno da je fora vezana za softver i lepo veli Lukpot da smo o tome raspravljali.
P.S. bekapujte "zmijče" pre nego što krenete na update firmvera jer nećete više imati istu u telefonu.
Ops. to nije baš moguće na ovim novim 9.1 sra*** zbog te zaštite u OS-u izgleda ... čisto sumnjam da se može ući u "Z" drajv i izvući ceo folder "zmijčeta"?!?
Sorry!  Smile Nisam bas pratio toliko teme.
Inace moze se zmijeica bekapovati i to sa standardnim Backup programom iz PCSuita! Izgleda da se sa bekapom ostalih programa bekapuje i citava zmijica (ako to nekome treba) Smile. Nisam ovo isprobao ali tvrde tamo neki sa nekih drugih foruma. Smile

EDIT: Pade mi nesto sada na pamet. Koliko se sjecam N73 je od samog pocetka imao probleme sa BT-om tj non stop je bilo nesto bagovito u prvom verzijama firmwera. Evo i sada, i ako su i dodali A2DP podrsku opet ima nekih problema sa GPS BT-om! E sada, da li su oni u nju uglavili neki hardwer koji nije bas standardan ili imaju malo losije programere na ovom dijelu, ne znam.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2007, 14:23:43 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Prvo isprobaj, pa prenesi info ....
Do juče ste se svi žalili da backup nije omogućen kod ovog novog OS-a i da se sve aplikacije moraju ponovo sertifikovati ili ti regostrovati, jer ne povlači sve potrebne fajlove iz zaštićenih foldera, a ovde neko piše da može bekapovati nešto iz eeproma?!?
Više ni sam ne znam šta je istina a šta dezinformacija. Ako je i istina onda ne kapiram tu selektivnost da nešto može da se pročita iz zaštićenih foldera a nešto ili negde ne ...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Pa ako nekome treba zmija moze da je skine sa nokijinog sajta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Pa ako nekome treba zmija moze da je skine sa nokijinog sajta!
Ja ne vidim nigde na sajtu nokije tj., odeljku posvećenom N73 modelu download bilo koje "zmije" u 3D. tj., bilo kakve igrice?!?
http://europe.nokia.com/A4162158
Btw. tražio sam i za N70 recimo i generičko "zmijče" se opet ne može skinuti sa oficijelnog sajta, ali zato može da se izvuče iz rom-a što je prednost S60v2 telefona koji nisu ograničeni ... Eto primera gde je dobro da OS nije ograničen i da se ima uvida u sistemske foldere i bekapovanje njihovog sadržaja.
Btw. meni je ovo jedna od moćnijih igrica i nekada su mnogi skidali piratizovanu verziju na svojim starijim telefonima:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Snakes.jpg
(41.59 KB, 532x208)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
...meni je ovo jedna od moćnijih igrica...
I meni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Meni je bas krivo sto zmijice nema na 6630  Smile Smile i kako ja da nadjem onda zmijicu??
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Imas u odeljku za 3250. Aplikacija je za sve rezolucije koje podrzava v9,1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.