Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 291491 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung GS3
Chekajte sad...hocete da kazhete da se vama sat nije pormenio ili shta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne, pomerio se sat, ali i vremenska zona sa njim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N97
v3.0708.1.0.31 je najnovija verzija FW N73 Music Edition izgleda...

opa izašao update  Smile , ja bih dodao : j**eš update bez aplikacija i j**alo ih signovanje od 6 meseci , veoma sam razočaran sporošću pisaca programa/aplikacija i "krekera" , da dam za 3-4 polukorisne aplikacije 100 evra , jedino ako poludim  Smile  , ni ovaj igor-dotsonov manager neradi kako treba-dvaput restartuj N73 i nestadoše svi alarmi  Smile ... kakav šit , definitivno.

Pa koristi Handy Clock 4.05 verziju za 3rd edition i neces imati nikakvih problema...Bar ja nemam... Smile
To je moja  preporuka...
« Poslednja izmena: 27. Mar 2007, 15:04:40 od Arminator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Taj alarm iz Handy Clock 4.05 aplikacije nije baš nešto preterano daleko od generičkog alarma?!? Smile Postoje par specifičnijih aplikacija takve namene:
-SmartPhoneWare.Best.Alarms.v1.01
-Intellsys.AlarmPro.v1.00
-Smartbian.AlarmManager.v1.22

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
-SmartPhoneWare.Best.Alarms.v1.01 njega upravo koristim i odlično radi, za svaku preporuku a Handy Clock mi se nesviđa jer nema ascending ton
(postepeno pojačavanje zvona)
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cao narode , voleo bih ukoliko nije problem da procitam par komentara vlasnika Nokije N73,zanima me generalno koliko su zadovoljni sa telefonom,da li ste primetili neke mane i prednosti.....posto planiram da ga uzmem.Hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
Cao narode , voleo bih ukoliko nije problem da procitam par komentara vlasnika Nokije N73,zanima me generalno koliko su zadovoljni sa telefonom,da li ste primetili neke mane i prednosti.....posto planiram da ga uzmem.Hvala unapred  Smile

urke81  pa slobodno pročitaj , imaš 111 strana  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Zoreli to upravo radim protekla 2h.Izvinjavam se unapred moderatorima na postavljenom "glupom" pitanju,znam da je tema zbog toga i napravljena.Ali sam imao potrebu da postavim pitanje iz prostog razloga sto je na prethodnih 111 strana uglavnom bilo svadja dal je ovaj tel. bolji od onog i dal je N70 bolji od N73 ili od 6680 itd. Sve u svemu sada sam totalno zbunjen,iskreno trebalo bih da ga kupim sutra ali sada se najiskenije predomisljam. Sta da radim?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Hvala Zoreli to upravo radim protekla 2h.Izvinjavam se unapred moderatorima na postavljenom "glupom" pitanju,znam da je tema zbog toga i napravljena.Ali sam imao potrebu da postavim pitanje iz prostog razloga sto je na prethodnih 111 strana uglavnom bilo svadja dal je ovaj tel. bolji od onog i dal je N70 bolji od N73 ili od 6680 itd. Sve u svemu sada sam totalno zbunjen,iskreno trebalo bih da ga kupim sutra ali sada se najiskenije predomisljam. Sta da radim?  Smile
Pa jesam li ti ja kriv što vlasnici ove Nokie ne iznose njene mane već samo glorifikuju prednosti?!? Otuda i rasprava oko toga ko je bolji N70 ili N73, bla, bla....
Šta bi ti hteo, da te neko ubedi da kupiš isti na osnovu dva tri naredna posta?!?
Pa ... kupi ga, strašan je to telefon, naročito za one koji neznaju šta hoće već traže tudji savet, dok im unazad visi 111 strana teksta! Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 00:44:10 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S4 mini duos
Evo ovako...I meni se promenila vremenska zona u GMT+2 ali... se pojavila jedna ikonica koja lici na sunce sto znaci da je aktiviran daylight saving! Mislim da je to u redu i da tu nema nikakvog problema.
IP sačuvana
social share
350 grama sa sirom i jogurt. Smile
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.