Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 226165 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ovaj telefon je krs nevidjenih razmera  :evil: :boxing:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat: dejanples link=topic=99655. msg6664385#msg6664385 date=1234982197
Ovaj telefon je krs nevidjenih razmera  :evil: :boxing:
ne bih se slozio da je krs :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N 70
Ja sam se trudila da procitam svih 386 strana ove teme i mogu reci da sam nesto sigurno naucila, a to je da se poruke cuvaju na kartici.  :) To vas necu pitati.  Imam ja drugi problem, a nisam uspela da nadjem nesto slicno na forumu (izvinjavam se ako je vec bilo reci o ovome).  Ja sam kupila N70 pre tri meseca i vec je poceo da mi pravi probleme.  Prvi problem je sto kada se baterija potpuno isprazni i ugasi telefon, kada ga stavim na punjac on se zablokira i nece da podigne sistem dok mu ne izvadim i vratim bateriju.  Drugi problem je nastao pre par dana, kada sam shvatila da mi ne stizu poruke, tj.  neko mi posalje poruku i njemu stigne izvestaj, a kod mene se ne desi nista.  Kada sam to primetila, samo sam ugasila i upalila telefon i stiglo mi je 20 poruka od prethodnih dana.  Inbox i log su mi bili prazni, to redovno brisem.  Da li je to neki ozbiljan problem i kako ga resiti? Moram jos reci da sam i vadila mem.  karticu tih dana, kao i da je telefon sa TIM mreze.  Hvala, unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung Galaxy SII
^ poruke se ne cuvaju na kartici, vec na memoriji telefona po default-u. Mada moze da se namesti da se cuva i na kartici (sto ne bih preporucio). Procitaj malo bolje tih  386 strana  Smile . Mislim da sam pisao jos negde o tome kada je neko imao problem sa bluetooth-om...

"Moram jos reci da sam i vadila mem.  karticu tih dana"
Pretpostavljam da je kod tebe sledeci scenario: poruke ti se cuvaju na memorijskoj kartici, i uspela si nesto da zeznes tako sto si izvadila karticu. Dakle, prvo probaj da vratis podesavanja telefona da ti poruke cuva na phone memory (ako si tu nesto cackala, moguce da je to problem).

Privremeno resenje da ne restartujes telefon cesto je --> da odes privremeno u offline mod, pa onda na general profil (trebalo bi da se postigne isti efekat restartovanja, barem u ovom slucaju).

Javi sta si uradila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N 70
Citat: ThePhilosopher link=topic=99655.  msg6736993#msg6736993 date=1236182994
^ poruke se ne cuvaju na kartici, vec na memoriji telefona po default-u.  

Citat
1000 puta ponovljeno.  .  .    Smile
Evo i 1001.   put.  .  .    Smile

Nije popunjena memorija kartice već telefona.   Kada prebacuješ nešto preko bluetootha, telefon to smješta u poruke.  

Rješenje je da odeš u poruke-opcije-podešavanja-ostalo-aktivna memorija.  .  .  .   pa tu naštimaš da ti poruke stižu na karticu a ne na memoriju telefona.    Smile

To ja nađoh na 380.   stranici ovog korisnog štiva.    :flower: No, da ne offtopic-ujem, meni se to sa ne stizanjem poruka desilo jednom, a ovo sa blokiranjem telefona kad se skroz isprazni dva puta, pa ti baš ne mogu odmah javiti šta sam uradila, dok se problem ponovo ne javi.   Mene samo zanima da li je ovo neki veliki problem sa telefonom i da li da ga menjam dok je još u garanciji ili sam samo nesposobna za rukovanje symbian telefonom.   :?  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung Galaxy SII
Hmmm. Nikad nisam ostavio telefon da se bas skroz isprazni... A i ako se ikad ispraznio mislim da nikad nije bilo 2 puta zaredom?  Smile Uglavnom nisam imao problema sa tim. Ti vidi, ako ti se bude problem ponavljao, mozes da proveris sa serviserima o cemu je rec, a mozes i da pocnes da redovno punis telefon  Smile
"Bolje spreciti nego leciti Smile
Ne boj se, sposobna si da rukujes Symbian telefonom cim si procitala 386 strana o ovom telefonu  Smile   Smile

Osim toga, jedan si od retkih pocetnika koji je (barem u ovoj sekciji) postavio pravo pitanje u pravoj temi.  Smile

PS
Da, Elborashon je bio u pravu, sto se tice saveta na 380-oj strani. Prema mom misljenju
1) normalni uslovi [ne primas velike kolicine podataka ili velike fajlove preko bluetootha]
--> uvek je bolje skladistiti na phone memory. Zasto? Jer, ako cuvas poruke na memory card i izvadis istu, poruke (koje stignu u medjuvremenu) ce se cuvati na phone memory. A kada vratis karticu, cuvace se opet na memory card. Tako da je moguce da imas "GAP"

2) kada primas velike kolicine podataka preko bluetooth-a
--> privremeno stavis da se poruke cuvaju na memory card, pa kada "proces transfera" prodje, vratis opet na phone memory.
Tako ja radim i nikad nisam imao problema. Jeste "malo" cimanje, ali telefon nije savrsen...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Svi za jednog,po jedan za sve.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 568
Zastava BG,Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Neznam dali je ovo pravo mesto da zatrazim savet p iomoc,ako nuje izvinjavam se,ali imam problem sa nokiom n 70,naime cesto sam kupio teme i programcice sa sajta mobile9,i sve je uvek funkcionisalo super,dok jednog momenta nisam mogao da obrisem neke slike sa kartice,i tu krece sou.Kad formatizujem karticu menadzer ok ulazi u nju,sve je ok,ali cim prebacim nesto sa compa,makar jednu pesmu,on blokira i celu karticu mi prebaci u exe files,a to je unknown file format.Znaci sve sam pokusao,flesovao fon,formatizovao karticu,skenirao komp avgom,trojan remuvalom,i cim sve ne.Ako neko ima kakvu ideju,ili jos bolje iskustvo,mlogo bi mi znacilo.Unapred zahvalan.ps,ja samo preko memory card readera ubacujem podatke na karticu,pa sa nje u fon.poz.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung Galaxy SII
Jesi li format memorijske kartice odradio preko citaca kartica ili unutar telefona?
Proveri da li kartica ima bad sector-a ako imas citac kartica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Svi za jednog,po jedan za sve.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 568
Zastava BG,Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Odradio sam format preko fona,kako da proverim bad sector,sve se tripujem da mi je komp zagadjen,ali nista ne nalazi antivirus.probacu jos sa nekim drugim,a sad jos ni avg nece da mi se uninstalira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.368 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.